- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #12478 üzenetére
Hihi, oda - vissza próbálva. Bocsi, csak dolgozom és NFC képes telefon nem volt a közelben.
A B851 hibája, hogy az NFC nem üzemel, mert nincs is benne. Az XDA-n ezt nem tudják, hogy azért nem megy, mert az összetevője hiányzik a rombol. Lásd fentebb, az én általam buherált romban az is működik.
A navigációs sáv és az értesítési sáv ilyen szines lesz, vagy ez módosítható? Mert nekem csak most ahogy a képeken néztem, már bántja a szemem
Azt csinálsz vele , olyan színre amilyet csak akarsz, és mérete is variálható. Ez téma kérdése.!
Hivatalos Lolli a B830, de egy igazi félresikeredett rom. Tele hibával. Ajánlatos a szerdát várni a B851C- verzióra. A C betű a készítő kezdőbetűje. Ez a rom csak nálunk lesz elérhető, mert olyan dolgok is magyarok benne ami máshol kínai, vagy angol. Sehol máshol ne keressétek.
Elvileg a facebook és messenger videó tökéletesen üzemel. Ez majd hétfőn lesz tesztelve, ha minden jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest