Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • forgonati

    őstag

    Idáig nyúztam Cunaja romját, de nekem nem jó.

    Facebook fél óránként magától kiírja hogy "a Facebook alkalmazás sajnos leállt" függetlenül hogy épp mit csinálok a telefonnal. Cache törlés megvolt már kb. 5 alkalommal. Közvetlen cache törlés után elindul, de ha egyszer kilépek belőle, utána már megint nem megy, indítás után azonnal elszáll a rákba. Cache törlés megoldja, de minden indítás előtt törölni kell a cache-t, ez így nekem használhatatlan.
    Youtube hol megy, hol nem, néha megy a FHD videó is, néha a 480p sem. Természetesen itt is volt cache törlés, nem sokat segít.
    Az egész romot mégegyszer újraraktam gyári B609-től kezdve, minden lépésre nagyon figyelve, de semmi sem változott, ugyanazokat a hibákat produkálja.
    Itt-ott vannak benne tyúklábak, pl. a kikapcsoló menü, de ez mondjuk nem gond, és ezt Cunaja is írta hogy pár dolgot nem sikerült lefordítani.
    A galéria rendszeresen elszáll, de erről tudtam. Ez nem lenne gond nekem, amúgy is quickpic-et használok, viszont ha közvetlenül a kamera alkalmazásból akarom megnézni a képet, akkor a gyári galériát akarja nyitni, és az nálam 10-ből 9-szer elszáll.
    Ezenkívül nekem hiányzik a "csak 2g" opció is, bár ez lehet hogy csak nekem probléma...

    Amúgy jól fut a rom, de nekem a Youtube elég fontos, szóval megy vissza a B623, esetleg megpróbálom ezt az új B839-et, ez már elvileg jó (legalábbis a Huawei szerint).

    Köszi azért a beletett munkát!

    [ Szerkesztve ]

    Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés