Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz gyuri2008 #831 üzenetére

Nem. DE a user error lehetősége fennáll. Itt igazából nem az alkalmazásokat állítod, hanem a jogosultságait.

Tehát ha pl. a letöltött billentyűzetnek nem engedélyezed, hogy hozzáférjen az SMS -ekhez, akkor annál a műveletnél nem tudod majd használni.

Annyiból tart visszaállítani, mint amennyiből beállítani. DE ha ilyenre gondolsz, hogy lesz -e rendszer leállás, system ui -val összeakadás, vagy bootloop, akkor nem.

Mellesleg olyan gyorsan törölhető az app, mint ahogy feltetted. Ez csak egy sima visszaállításos telepítés.

Szerk.:
    Én már használom egy ideje, nálam bevált. Természetesen olyat nem szoktam ajánlgatni, amit én magam nem teszteltem. Ettől függetlenül nem mindenkinél van ennek a programnak létjogosultsága, de nem is kötelező telepíteni, vagy megtartani installálás után. :)

Play -ről is ha leszedsz egy programot, és nem tetszik, vagy számodra nem hasznos, akkor letörlöd. Ez ugyanaz a téma.

Új hozzászólás Aktív témák