Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Igen, kemény dolog az összehasonlítgatás. Szerintem például a felbontás sem lényeges, pláne nem akkor, ha az esetek többségében 720p-s TV-re van kötve az "eszköz". Én láttam már PS3-at és PC-t is 720p-n, és egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, hogy a PS3 szebb látványt produkál mint egy PC 1366x768-ban (ennyi a 720p-s LCD-k natív felbontása) 4xAA és 16xAF mellett. Az 1366x768 pixelben éppen félúton van az 1024x768 és 1280x1024 között, amik már lazán mennek egy mai közepes PC-nek.
Aztán ott van az a dolog, hogy rakás crossplatform játékot elsősorban xbox360-ra fejlesztenek és PS3-on rondább, PC-n meg felturbózzák pár látványos shaderrel. Saját példám - Oblivion: sírva röhögtem, amikor PS3-on láttam, olyan ronda és akadozós volt rendes AA meg AF nélkül. Másik példa - GT5 demo: oltárian állatul gyönyörű, DE! egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy PC-n ne lehetne ugyanilyen szépre (vagy szebbre) megcsinálni. Egyszerűen csak nincs PC-re és kész. Tovább megyek: az első pár óra után egyáltalán nem számít a vizuális élmény, ha unalmas a játék.
HTPC egy lehetséges igénylistája, ami nem tudom, hogyan megy a PS3-nak:
- legeny HALK
- lehessen a filmből egy pillanat alatt a neten lenni és kényelmesen böngészni
- tudjon TV-ből felvenni
- tudja a fotóimat, videóimat ne csak megjeleníteni hanem archiválni is
- legyen jó nagy merevlemeze
- tudjam rajta megnézni a letorrentezett sorozatrészeimet, esetleg a letöltést is oldja meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest