Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz LouiS22 #21399 üzenetére
Ha csak a kapcsolók zavarnának
az USB Storage, a nem mozgó de körbeforgó Home screen, és az hogy kiszedtek olyan HTC widgeteket amiket Desire óta használok. Nem beszélve a zavaró 2D előnézet nélküli people és menü fülekről.
Na ezek amik inkább zavarnak.Illetve nem 100% a ViperX 3.2 a Venom Tweaks is hibásan működik, rengeteg beállítást nem végez el, vagy hibásan, ami a 2.6 hibátlanul működik.
Majd a gyári 4.2 után ránézek az akkori ViperX romra, addig is ha nem lesz semmi baja, marad ez.
jilian
Szóval hazudok?!
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Ha Titaniumbackup-pal lementek egy két alkalmazást/mentést, azt az
ICS-re is fel tudom pakolni? JB<---->ICSFeRRaR
.... csak nem.![ Szerkesztve ]
-
-
-
mumk1
addikt
Lassan elköszönök a topictól, ma este már egy barátom nyomkodja tovább a HOX-ot.
Jó kis társaság verődött itt össze, tényleg kevés civakodással.
Az M7 topicba majd újra beszállok, addig kínai hetek jönnek.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Bazijoe73
senior tag
Felraktam egy sms progit viszont ha kapok smst a yár képernyőn nem jelzi miért?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Lacko32
tag
válasz FeRRaR1 #21395 üzenetére
Sikerült a root,dee a romoknak az alapsáv verziója Ismeretlen.Se sim kártyát nem lát,se wifit,nem tudok semmit sem csinálni benne...ötlet,hogy lehetne orvosolni ezt a problémát?
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
LouiS22
veterán
válasz Bazijoe73 #21410 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy baszom nagy grafikával jelezze a lockscreenen, az nem fog működni, az ugyanis a Sense része, amit a HTC tett hozzá.
Arra viszont a Handcent is minden további nélkül képes, hogy üzenet érkezése esetén egyrészt a lehúzható értesítési sávba tegyen egy ikont, másrészt a lockscreen fölé dob egy popupot és/vagy a kijelzőt is felébreszti. Továbbá azt is beállíthatod, hogy adott időközönként jelezzen, hogy üzeneted jött (hang, vagy vibra).
Van belőle most egy béta verziós "pro" verzió, átdolgozott UI-val, szerintem körökkel jobb az originálnál. Én is ezt használom most.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Lacko32
tag
válasz FeRRaR1 #21415 üzenetére
Szóval.Ezzel a rommal ráinditottam a rootot,szépen unlockolta a készüléket.Aztán megpróbáltam feltolni rá Recoveryből egy másikat,és ennél nem ismeri fel a bluetoothot,sem a sim kártyát,sem a wifit.
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
FeRRaR1
őstag
válasz Lacko32 #21419 üzenetére
Akkor kimásolod a romból a boot.img fájlt fel flasheled a rom telepítése előtt fastboot usb módban
One X All-In-One Kit v2.1 például kiváló erre a célra.Utána tedd fel a romot egyből, ha kérdez olyat telepítésnél hogy custom kernelt használsz e mindig a NEM-re nyomjál.
-
Agony
aktív tag
Nyomtam egy teljes wipe-ot a ViperX JB-nek.
Google helyre vonatkozó cuccok letiltva, semmi felesleges sallang szinkronizációk több órára állítva, fényerő fix 30%-on.
Pluszba csak az alábbi programok vannak fent:
- Betterbatterystats
- Dropbox
- ES File Explorer
- GSAM Battery
- No Signal Alert
- PowerampKíváncsian várom a holnapi napot.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Lacko32
tag
válasz FeRRaR1 #21415 üzenetére
Köszönöm az eddigieket,a készülék tökéletesn működik custom rommal!!!! Ezer hála,csak legyen alkalom,hogy viszonozni tudjam a segitséged!
-
szaporv
tag
Sziasztok, szép estét!
Van köztetek olyan, aki szedett már szét ilyen telefont?
Nem a szétszedéssel vannak problémáim, hanem betört a kijelzője és rendeltem bele újat (érintő lcd középkeret) Összeszerelésnél derült ki az a probléma, hogy az érintőgomboknál nincs benne az a "fényvezető műanyag", (csatolok hozzá képet) így a gombok háttérvilágítása nagyon gyenge, szinte nincs is ... Hosszas civakodás után visszaküldtem a rendelt terméket, visszakaptam a pénzemet, és most tanácstalanul állok, mert nem találtam sehol olyan érintőt amin rajta lennének azok a bizonyos "fényvezetők"... találkozott már valamelyikőtök ilyen problémával, esetleg csérélt e valaki érintőt ezen a telefonon?Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/121214/onex_www.kepfeltoltes.hu_.png
hp Elitebook 8540p
-
-
useless
aktív tag
Azért ez parádés, hogy 2 hónapja vettem egy ilyen kaliberű készüléket és már 3 komolyabb hiba jött ki rajta:
- 1-2 hét után a kijelzőn a legalsó sorban sárga csík (elhelyezkedése miatt talán nem túl zavaró)
- 1-2 hét után sim-kártya nem észlelhető, illetve most már szinte minden második alkalommal mikor a zsebembe teszem megkapom ezt az ajándékot. Ekkor meg kell nyomogatnom a sim-slot tetejét jobban és visszaáll a térerő...
- és most lassan 4 hét után wifi-jel gyengülés. Szobámban ülök 1,5 méterre a routertől és örülnöm kell, ha 75%-os a jelerősség, ami szinte a közvetlen közelében sem megy már feljebb....(áprilisi gyártás)
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
VD
őstag
Pár napja a gmail elkezdett leállni. Egyszer csak gondol egyet, dob egy használhatatlan hibaüzenetet, hogy a gmail váratlanul leállt. Kívánom-e jelenteni? Kb. napi 1x jelentkezik. Konkrét hibát nem tapasztalok, mert a levelek rendben megjönnek, a szionkronizálás működik. És igazából semilyen tevékenységhez nem tudom kötni, (program indítás, letöltés, akármi) ami okozná.
Más tapasztal hasonlót?[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Nekem tegnap konkrétan meghalt a webes gmail, utána meg gyanús tevékenységre hivatkozva ki is tiltott. Persze nem volt a loglisten semmi, de jelszót azért kellett változtatnom. Simán el tudom képzelni, hogy elsunnyogtak valami műszaki bakit és ennem folyománya a te bugod is.
Azt esetleg próbáltad, hogy törlöd a programkezelőben az adatait?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
vatoteam
tag
Az a helyzet tényleg a wifi lesz a ludas a kernelfogyasztás tekintetében. Tegnap egész nap ki volt kapcsolva, egy percet sem ment a háttérben a kernel Áprilisban vettem, de a wifi antenna még tökéletesen vesz, semmi baja nincs a telónak. Na most a helyzet ilyenkor mi? Telemaxnál szó nélkül cserélni fogják vagy basszak oda az asztalra megelőzvén a többhetes huzavonát? Attól félek h náluk lesz 3 hetet aztán csinálnak egy FR-t, neadjisten rápöttyintenek valami ragasztót az antennára és örüljek... Igazából egy kicsit még panaszkodhatnék az érintőgombok világításának beszivárgására, személy szerint engem nem zavar, de tényleg ott a hiba. Szóval szerintetek mit ajánlotok, hogy a lehető legrövidebb időn belül cseréljenek? Természetesen S-ON vagyok.
Másik: Nektek mennyit fogyaszt a mediaserver wakelock zenehallgatásnál?
[ Szerkesztve ]
-
kdava
csendes tag
Na kerek egy hónap után visszakaptam végre szeretett HOX-omat, ami 2 teljes hétig volt nálam! Bár azért adtam le, mert mozgott a kijelző üvege, kicserélték az egész lcd-t, meg az akksit is, nem igazán értem miért. A lényeg, hogy most egyelőre tökéletes minden.
Egyedül ezt a hülye Oranges CID-et utálom, még mindig nincs jelly bean. Bár ahogy itt olvasgatok, lehet jobb is így.
Még valami romon gondolkozom. ViperX, Cyanogenmod 10 "SE", meg van ez ez új aokp ice cold jelly 2.2 ezekről mit tudtok mondani?
Előre is köszi
-
mumk1
addikt
válasz vatoteam #21438 üzenetére
Az antenna javításnak meg van a korrekt módja a szervizbe, ez miatt senkinek nem fognak alaplapot, netán másik készüléket adni, hacsak nincsenek halmozottan más hibák is. Sajnos az első szériáknál nagy ez esély hogy az idő múlásával mindnél előjön ez a hiba.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
válasz vatoteam #21441 üzenetére
Az a távtartó amit beragasztanak a lemezek alá, tökéletesen megoldja a problémát és megfelelő kontaktot biztosít. Csak azt kell elérni, hogy megcsinálják és ne a wifi térerő visszajelzőt nézzék. Egyébként van a playen jó pár app, ami pontosan kijelzi dB-be a jelerősséget. Szerintem akinél magas a kernel fogyasztás, ilyen programmal nézze meg a wifi térerőt, ne az indikátor visszajelzést nézze, mert az csalóka is lehet.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Lacopapi
addikt
Üdvözlök mindenkit,tegnap beszereztem egy ilyen készüléket a T-ből és bár volt már HTC-m (Hero,Desire,Desire S,Sensation),azért még az ismerkedésnél tartunk
Mindjárt van egy érdekesség : frissítés lenne, v4.0.475679 ....csakhogy leáll a letöltés,mert őszerinte nincs adatforgalom (pedig de).
Namost ez fontos vagy nem? Baj,vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
CrAck69
senior tag
srácok aki használ po-s650 et annál nincs az a probléma, hogy befogja a teló színét?
vagy ez csak a gagyi tokoknál van?
kösziEgyszer fenn....
-
válasz Lacopapi #21443 üzenetére
Szerintem neked csak annyit kell tenni, hogy jobb felső sarokban a 3 pöttyre(Menüre) kattintva engedélyezned kell, hogy a frissítéseket letölthesse mobilnettel is. Alapból nincs engedélyezve.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Agony
aktív tag
Kernel és Sense akku merítő problémához:
Tegnap este nyomtam egy teljes wipe-ot a ViperX JB-nek.
Beállítások:
- Google helymeghatározó cuccok letiltva
- Időjárás widgethez manuálisan Szeged hozzáadva
- Szinkronizációk 1 órára állítva
- Fényerő fix 30%-on
- HTC fiókot be se állítottam
- Google szolgáltatásokból is a lehető legtöbbet kihagytamPluszba csak az alábbi programok vannak fent:
- Betterbatterystats
- Dropbox
- ES File Explorer
- GSAM Battery
- No Signal Alert
- PowerampA wipe-ot megelőző időben délre 70-75%-ra ment le az akksi ha csak az asztalon állt, most ez a következőképpen alakult. Reggel 7-kor vettem le a töltőről, azóta folyamatosan wifin van, és most fél4kor 88%-on van a telefon.
Az elfogyasztott akku 70%-át így is a Kernel és a HTC Sense tette ki, de 12% 70%-a már talán nem olyan sok. Érdekessége a dolognak, hogy töröltem a HTC Bookmarks widgetet mert azt mutatta nagy fogyasztónak és úgysem használom... mostmár erre a nagyfogyasztóra HTC Sense-t ír.Próbálgatom még a napokban és ha lesz valami egyéb észrevétel írok.
Start with a whisper, end with a scream!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest