Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juvi
tag
sziasztok!
abban tudtok segíteni, hogy ha egyszer valakinek beállítottam egyedi csengőhangot, hogyan lehet ettől megszabadulni hogy az illetőnek ismét a "default" csengőhangja legyen? egyelőre csak egy másik csengőhangra tudok átváltani, törölni/nullázni nem látom, hogy lehetne... (és ha beállítom hozzá azt az mp3-at, ami a default, akkor a whtsup azt fogja üzenethangként használni, ezért kellene, hogy simán default legyen...)
köszi -
Emilchen
tag
Gondolkodom egy HTC Droid DNA 4G vásárlásán az USA-ból. Vajon lehet rá magyar nyelvet varázsolni?
-
csiszta2
csendes tag
Sziasztok
Feltettem youtube-ra egy kis videó összeállítást. A videóban csak One x-el készült felvételek vannak! Zenét sem tettem alá, úgyhogy az eredeti hanggal van fent! 1080p-be nem sikerült lementem az összevágás után mert a windows movie maker mindig valami hibás fájlt talált, ezért van 720p-ben fent a videó. Jó nézelődést és ha gondoljátok a többi videómat is nézzétek meg, mondjuk azok más telefonnal lettek felvéve (Nokia C6, E51)
Remélem nem veszitek reklámnak, mert nem annak szántam!
[Videó] -
válasz Emilchen #21852 üzenetére
Ha megfogadsz egy jó tanácsot megvárod az MWC-t. Ha meg a DLX variánsai közül akarsz venni mindenképpen akkor a Butterfly néven elérhető variánst keresed, mert abban a 16GB ROM-on felül van mSD slot is, valamint nincs rajta egy ronda Verizon logó
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Arween
senior tag
Az mitől lehet,hogy a meglévő dropbox fiókomat regisztráltam,és mégsem kaptam meg a +25gb tárhelyet?
-
Arween
senior tag
válasz Szpisti #21859 üzenetére
ezek már megvoltak mivel egy meglévő box-ot adtam meg.de a tárhelyem nem nőtt maradt 50GB
(egy nagyon láma kérdés:főképernyőre kipakolt ikonoknál hogy tudom a nevet eltüntetni?csak magára az ikonra lenne szükségem nem kell oda hogy pl: play áruház,ha hosszan rányomok előjön a törlés vagy szerkesztés de a szerkesztő gomb nem aktív -
gti16v
őstag
korábban írtam,hogy a power pakra nem reagál a teló,most jobban megvizsgáltuk(nem az enyém) és ,úgy nézz ki a teló hátlapja nem vesz fel áramot,ilyen hibáról már halott valaki? köszi (a két szélső a táp)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
keIdor
titán
válasz Darth_Revan #21835 üzenetére
Nekem ilyen téren hatalmas csalódás volt a Tegra. Én GTA3-at meg Vice City-t néztem, ott is kevés volt az fps, Asphalt 7-nél is kevés, de az Exynos-on se sokkal jobb, ott az Android verzió lesz gyenge, mert i4S-en meg nagyon smooth az egész, aztán az i5-öt meg sem említem...
Ezért is örülök, hogy az M7 az Qualcomm lesz.
Szerk.: Igen a Dead Triggert azt megint alá tudom támasztani, az is szaggat. Persze az optimalizáció a gyenge nagyrészt, de a hardver se nagy durranás. A Tegra mindig csak papíron mutatott jól, meg amíg nem volt konkurencia. Tegra 2, Tegra 3-nál is így volt, Tegra 4-nél is így lesz, Samsung meg Qualcomm sokkal jobbal jön idén is. Plusz ne várjunk sokat külön vertex meg pixel shaderektől, PC-nél utoljára a 7900 széria volt ilyen felépítésű, 2006-ban le lett váltva a G80-al (8800GTS/GTX) unified shaderekkel. 2013-ban igaz ez ARM, de ilyennel jönni megint az gáz, a konkurencia rég nem itt tart.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ilyen_85
senior tag
válasz Arween #21860 üzenetére
Szia Arween!
Remélem jó a teló
Sajnos én tudom mi lehet a gond a dropbox-al, én úgy tudom hogy a telefonnal kapott +25 gigát csak egyszer lehet felhasználni. S én már felhasználtam
Remélem tévedek...
Az ikonok nevét pedig gyári launcher-nél nem tudom, de a Novában pl, a beállítások, megjelenés (és viselkedés ) menüben lehetett beállítani, hogy ne mutassa. Gondolom a gyáriban is lehet hasonlót, bár nem tudom biztosan, mert mindig a Novát használtam.
[ Szerkesztve ]
-
CrAck69
senior tag
válasz Szpisti #21859 üzenetére
Ha már itt vagyunk a dropboxnál nekem is lenne egy kérdésem...
Eddig úgy tudtam, h amit az előző telefonnal regeltem fiókot nem tudja updetelni a HOX
Igaz ez?
Mármint nekem volt egy Sensationom és nem is rég meg is kaptam érte a 3GBot
HTC + Dropbox HTC Sense 3.5 promotion (expires 1/3/2014) 24 days ago 3 GB
Tehát hogy most vettem egy HOXot így kapni kellene még +23GBot?
Tud valaki segíteni?
Köszi[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
ferob
őstag
válasz Arween #21860 üzenetére
Az Elixir 2 Widgets alkalmazásra van pl. szükséged.
Ezzel lehetőséged van többek között az egy sorba rakható ikonok számát, méretét, kinézetét, feliratának nagyságát, színét stb. változtatni.Más:
A többieknek ajánlom kipróbálásra, ha még nem tették, az E-Robot alkalmazást. A fejlesztő ugyanaz és többek között helyfüggő, alkalmazásfüggő és időzített események kezelésére alkalmas a program.[ Szerkesztve ]
-
válasz keIdor #21866 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek. Az NV szerintem maga sem tudta mit vállal amikor belépett erre a piacra. Tavaly a Qualcomm kicsit elaludt, de az év második felében rendesen lelépte a piacot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Arween
senior tag
Köszi letöltöttem kipróbálom.Nekem mint teljesen új HTC-s felhasználónak ,bejövős a sense nem kívánom lecserélni még,remélem amit küldtél segít a problémámon
ilyen_85
szia!
Igen nagyon tetszik a teló,dropbox-ért meg akkor nem nem küzdök, ha már igénybe vetted elég lesz az 50GB[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Érdekes megoldás. Úgy látszik a telefonok méretnövekedése már ilyen kiegészítőket fog szülni, hogy többek között telefonálni is lehessen velük.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
ferob
őstag
Szinte el se hiszem, hogy ilyet meglépnek. Egyáltalán minek... mert ha még tablet mellé találnának ilyet ki, akkor megértem.
De nem tudom elképzelni a szituációt, amikor sétálok az utcán és "nem kell elővennem a telefont a telefonáláshoz". Már csak azért se, mert eközben, akkor hol van ez a HTC Mini? Talán épp a zsebemben? Ó...
Vagy ha már a zsebemben van, akkor megnézném mennyire barátkozik a telefon burkolata a szintén a zsebemben levő Mini összedörzsölődése közben. Vagy a második zsebemet is ürítsem ki már?
Igen fura irányt vesz ez az egész.
(De plusz egy eszköz, amit tölteni lehet és így javult a telefon üzemideje! )[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Na ja, és a folyamatos BT kapcsolat legalább jobban meríti a telefont is.
Ez a Mini már lehet előrevetíti, hogy ezután még nagyobb lapátok jönnek és nincs megállás 5"-nál.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
mumk1
addikt
Azt nem mondtam, hogy hülyeség, csak éppen értelmét nem látom. A Sony megoldása sem vált be igazából.
Jó, tudom, ez többet tud, meg lehet vele telefonálni, NFC vakítás, meg távirányító is, viszont lehet még egy eszközt cígőlni, tölteni, pakolászni.
Aztán lehet hogy tévedek és jobban fog fogyni mint a telefonjaik, pláne ha menni fog mondjuk a Note-al is.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
dani993
senior tag
-
zola-
őstag
Sziasztok! Ismet ilyen telefon vasarlasan torom a fejemet. Anno aksiido akasztott ki nagyon. Most hogy van JB javult valamit? Jelenleg sgs3 elmegy nekem 4-5 ora folyamatos kijelzot mobilnettel.
[ Szerkesztve ]
-
-
keIdor
titán
Majd ha megkapja a GPU is a Kepler architektúrát nem lesz baj, de addig csak papíron jó ez. Ez talán a Tegra 5-ig meg is valósul, de igazából már most mindenki ezt várta.
zola-: Én most arra váltottam erről, aksiidő kb. +30-40%, de a kijelző gyengébb, ezzel számolni kell. Bár én ezt úgy mondom, hogy nem szeretem az AMOLED-et, mert nálam az az erős fekete is hátrány, éjszakai videónál elmosódnak a részletek miatta, emiatt nem szeretem. Mérlegelni kell melyik fontosabb, én mindenképpen már inkább az M7-re várnék.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Arween
senior tag
Most hogy jobban megnéztem a telót,azért felmerült bennem egy kérdés:mi van ha bexarik az aksi?Garancia idő alatt gondolom cserélik (mármint a telót),na de ha már nincs garancia rá?Javítható valahogy,vagy kuka a telefon?
-
-
ferob
őstag
válasz Arween #21887 üzenetére
Ha lejár a garancia és problémák lépnek fel az akksival, akkor elég olcsón beszerezhető már új.
Az, hogy te vagy a szerviz cseréli ki, az bátorság kérdése, de kétlem, hogy valami komoly árat kérnének érte.
Legegyszerűbb valaki hozzáértőt megkérni vagy olyat, aki már szedett szét ilyet, hogy cserélje ki. -
válasz keIdor #21883 üzenetére
Az a baj, hogy ott az a "majd ha". Már a T3-at is úgy kellett volna kiadni, nemhogy a 4-et. Sajnos az NV érzi, hogy nem megy a szekér ahogy kell, ezért is van itt a Shield és a pletykák arról, hogy tabletet is gyártani akar. A piac többi megoldása mellett nem tud kellőképpen labdába rúgni, hiába van mellettük az Asus akik személy véleményem szerint a piac egyik leginnovatívabb gyártója, bár kezdik magukat "másolni".
(#21877) mumk1: közben haza értem. Ez a Mini egy otthoni kis kütyü. Amikor hazaérsz, bepattintod a bölcsőjébe a telefonod, párosítod ezzel a kis masinával és onnantól kezdve(ha megvannak az egyéb hardverek) van egy multimédiás központod amit a lakásban bárhonnan tudsz irányítani és nem utolsó sorban a hívások/üzenetek miatt sem kell rohanni a telefonért ami békésen csücsül a kis helyén. De ahogy a fórumtárs is írta, például egy 3G képes Tablet mellé ez sokkal praktikusabb megoldás lehet mint egy 2. telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Jamesch
tag
Használ vki Business Calendart?
Van egy kis problémám a widgettel, eltűnik a tartalma a headeren kívül időnként. Van másnál ilyen?
Fejlesztőnek már írtam kétszer de baszik rám, pedig megvettem.Amúgy legjobb calendar progi, ajánlom, free verzió se gáz
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Sziasztok,szerintetek mi okozza a microsoft exchange sync-ben beállított céges email fiók, akár ki küld egy mailt melléklettel az nagyon lassan tölti le a mellékletet,de más oldalakról a letöltés normális (gmail,play stb.)
Más telefonokon tökéletesen működik!
HOX+Üdvözlettel: bivaly
-
válasz dani993 #21896 üzenetére
Most már magam sem tudom. Ez ami a videón van kb. a két előző leak keveréke. Most már nagyon várom mi lesz az igazság, mert a legutóbbi leaken szerintem egyértelműen szoftveresek voltak a gombok. Viszont a kamera gomb
[ Szerkesztve ]
-
válasz dani993 #21898 üzenetére
Engem perpill zavar, hogy kijelző mérettől függetlenül ez nagyobb mint a One X. Bár még mindig nagyon tetszetős, de így azért már nem fog akkorát "ütni" a konkurencia mellett.
-
zola-
őstag
A május 28.-ai shanghai gyártási kódú telónál lehet még valami szériahiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Tanuljunk angolul!
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest