Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv a klubban
(#21605) mumk1: nem kicsit. Sőt nagyon. Igaz kicsit a 8S formaterve, de ott is a legtöbben elégedettek vele.
(#21607) dani993: ezek szoftveres gombok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Pár oldallal visszább volt szó a aksi "kisütéséről" és, hogy le lehet-e egyátalán teljesen meríteni.
Írtátok, hogy nem ajánlatott egyszerre tölteni és játszani rajta. Valaki megtudná indokolni, hogy mért nem?
Köszi!
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
FeRRaR1
őstag
Nem rossz, de azért a Droid DNA jobban néz ki szerintem
Tényleg azokkal mivan? J Butterfly DNA
Európai variáns nem lesz?
la_cc
Senki nem fogja megindokolni, vagy ha mégis, akkor tesztel, méréssel, bizonyítékkal alátámasztani az indoklását tuti nem.
Kisütni nem lehet, mert védi az elektronika, ha teljesen lemerülne az tönkre tenné.
Játszani meg nyugodtan lehet, maximum kicsit jobban melegszik, de ott szintén közbeavatkozna az elektronika, mielőtt baj lenne.
Ez is csak egy tévhit, amiből jó pár kering a szakértőktől teli interneten.
[ Szerkesztve ]
-
-
mumk1
addikt
Ennek speciel én is nagyon örülnék.
Most, hogy újra 4.3"-t használok a HOX után, be kellett látnom, hogy nekem ez a méret a kényelmes az egy kézben használathoz. Ami nagyobb, azt már egyszerűen nem érem át rendesen.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
icepeti
tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra hogy ne legyen ennyire botrányosan szar a hang video közben? SGS-re is volt ilyen tweak, de ez valami használhatatlan (hangos környezetben) Anno ha jól emlékszem, ezt szoftveresen lehetett szabályozni anno SGS-en CM10 alatt, itt nincs valami ilyesmi?
Gyári JB romot használok, de ha rootal megoldható ám legyen.Üdv, P.
-
BenHans
addikt
Az érintőgomboknak szánt hely nem túl nagy kicsit? Néztem egy ideig, és rájöttem, hogy valami zavar, hát ez... Én leginkább egy [ilyen] formatervre lennék kíváncsi ez nagyon tetszene
Tehát én még várok az újabb fotókra, és szivárgásokra
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
rígel
őstag
válasz BenHans #21615 üzenetére
Ez volt a ONE X kezdeti koncepciója, amikor még nem találták ki a one x nevet. Nekem nagyon bejött, ahogy megláttam, eldöntöttem hogy ez kell. Aztán megjelent a végleges forma, ami szép, meg letisztult, tényleg az egyik legszebb telefon, de a mai napig jobban tetszik ez, ami a képen van.
-
válasz BenHans #21615 üzenetére
Nem sokkal vastagabb így mint a One X alján csak nem középen vannak ugye mert szoftveres gomboknak tűnnek. Film nézésnél nem lesznek azok ott,olyankor szép szimetrikus lesz a forma.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kosturica
őstag
Egy kis infó a nyitott bootloaderes telefonok garanciájáról!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Jamesch
tag
Azokhoz szólnék akik használnak bármilyen komolyabb fóliát, mint InvisibleShield, ArmorSuit vagy BestSKinsEver:
Mennyire fogja az újlenyomatokat? Nekem vmi olcsó van és az nagyon, kb csak ez zavar benne.
Jobb-e a fogása a telefonnak tőle? Nekem alapból nagyon ki akar csúszni kezemből a teló, ezért is most zsilikon tokot használok, ami tényleg véd, de eltakarja a szépségetVmi normális kijelző fóliát mindenképp szeretnék, de a szilikont nem biztos, hogy cserélem, a full body fólia mostmár úgyis csak fél siker lenne, mert a hátlap kissé lehasználódott (volt kis ejtés is te inkább csak fényesedés egy szar műanyag toktól sajnos)
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Agony
aktív tag
válasz Jamesch #21620 üzenetére
Én BestSkinsEver-t használok arról tudok pár gondolatot írni.
Felrakni nagyon easy. Ki kell keverni a löttyöt amit megad a gyártó, azzal lefújni a fóliát úgy, hogy már csöpögjön róla, aztán egy ujjal lehúzni a felesleget és rátenni a telóra. Mozgatod egy kicsit, kinyomod alóla a bubikat és a felesleges vizet és pár perc alatt rá is tapad. Nekem sehol nem jött fel a sarka, tapintásra egész puha, olyan gumi szerű érzés, jól tapad a kézhez.
A képernyőt nem fedi le teljesen a fólia amit adnak, de ez az üveg lékerekítésé miatt van, szóval felrakáskor pontosan be kell lőni és akkor minden irányban kb. 0,5-1mm fog kimaradni. A fólia 3 hónapja van a teljes telefonon, a hátlapon a fehér felület miatt nem tudok nyilatkozni, hogy van-e karc, viszont a kijelzőn lévő fólia kb. teljesen karcmentes, szóval feltételezem a hátsó is. Szerintem ez azért lehet mert ilyen puha, gumi szerű anyagból van és visszanyeri a formáját akkor ha esetleg valami megkarcolná.
Elvileg le lehet szedni ha elkoszolódik és kimosni, na ezt még nem próbáltam, de szerintem annyira baráti ára van a többi fóliás megoldáshoz képest, hogy nem feltétlen éri meg vele szórakozni.
Én rögtön 2 szettet rendeltem, és légipostástól volt talán 5.500Ft, ennyiért egy Invisible Shieldet se kaptam volna itthon, amiről ráadásul azt rebesgetik, hogy besárgul. (Egy hét alatt megérkezett amúgy Amerikából.)Ujjlenyomatra én úgy vettem észre, hogy nem különösebben érzékeny, de azért nyilván meglátszik rajta, viszont egy egyszerű törléssel le is jön, szóval nem kell sokat szuszakolni a takarítással.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Szpisti
addikt
Dejó... A GSam a mai frissítésben kapott magyar fordítást...
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Ha már GSam.
Csak mint érdekesség, a Meizu első munkanapjáról.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
válasz FeRRaR1 #21625 üzenetére
A Sense egy kicsit. Holnap találkozok vele haveromnál.
Különben készül az összehasonlító iromány, a Xiaomi már úgy ahogy meg van, a héten a Meizu van soron. Számomra is meglepő dolgok derültek ki a használat során, hol is tartanak a kínaiak....http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
CrAck69
senior tag
Srácok ma egy nagyon szokatlan és bosszantó dolog történt,
fb messengert használtam, és beszélgettem rajta aztán lezártam a képernyőt
és egy kis idő múlva kb 30-40 perc de ez nem fontos szerintem
be akartam ismét kapcsolni de sajnos nem jött össze...
az alsó 3 gomb világított de a kijelző nem akart semmiért működni
eljátszogattam vele kb egy órán keresztül. A hangerő gombra reagált és ha lefelé
nyomtam akkor le vette rezgőre ha fel akkor vissza normálra
tehát a hangerő működött de a kijelző még mindig nem és az
alsó 3 gomb viszont világított, de nem rezegtek ha hozzájuk értem
pedig be van állítva ha hozzáérek rezegjen.
Aztán nyomva tartottam a kikapcs gombot elkezdett villogni a 3 gomb
de semmi... Nagyon bosszantó volt, hiába értem a kijelzőhöz de semmi
Nyomkodtam kicsit ütögettem/kopogtattam hátha valami megmozdul benne és jó lesz xD
De nem, aztán már annyi ideig nyomva tartottam a kijelzőt, hogy egyszer csak újraindult.
Nagy öröm és boldogság és végre minden ment normálisan.
De nagyon meg ijedtem. Esetleg valakinek vol már hasonló?Egyszer fenn....
-
Lacko32
tag
válasz CrAck69 #21627 üzenetére
Szervizbe beengedett? Tehát hangerő le és bekapcsológomb,villog a 3 gomb,újraindul a telefon bootloaderbe?!
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Lacko32
tag
válasz CrAck69 #21629 üzenetére
Mármint ezt hivják szerviznek,ezt a folyamatot: hangerő le,bekapcsoló gomb,röppent egy screenshotot a telefonról,villog a 3 gomb,majd beenged bootloaderbe.Leejtetted a telefont valamikor?
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Lacko32
tag
válasz CrAck69 #21632 üzenetére
Ha továbbra is csinálja,ajánlatos visszavinni.Garanciád van rá,no problem Én már tettem róla,hogy ne legyen... Bár én a Wi-Fi antenna gondtól aggódom :/
-
FeRRaR1
őstag
válasz CrAck69 #21627 üzenetére
Ez egy sima alkalmazás hiba volt úgy vélem
Ezért jó a ViperX, vissza gombal lehet killelni ha valami rosszalkodikHa nyomva tartod a bekapcsológombot, és elkezd villogni a gombsor, onnantól 3 másodperc és újraindul.
Kb mintha az aksit szednéd ki, csak rendesen áll le ha tud.A facebook appok csinálnak érdekességeket, szerintem rettentő nagy szemetek, de megértem ha valaki használja persze. Viszont ha ilyen előfordul az közel sem biztos hogy a telefon hibája, úgy hogy ha nem tudod reprodukálni ez miatt ne aggódj.
Hetente egyszer meg nyugodtan csinálj egy ilyen nyomvatartós restartot, ártani nem fog.
-
yodee_
őstag
Az új készülék amit kaptam a szervíztől érezhetően jobb minőségű mint az előzőm volt. A kijelző nyomásra nem foltosodik, nem recseg a ház és semmi illesztési hiba sincs. A kérdés csak, hogy a wifi gond ennél is előjöhet e? HT23YW137612. Ez alapján ha jól tudom 2012 márciusi. Ezekkel lehet még gond? Igaz nem telefon gond, de hátha valaki rájött a megoldásra. Facebook messenger vagy Facebook alkalmazás egyfolytában úgy jelez engem másnak hogy online vagyok a chat-en, pedig én ezt kikapcsoltam... nincs erre valami megoldás?
köszi
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
FeRRaR1
őstag
-
bivalyos
tag
Sziasztok,boldog tulajdonosa lettem egy hox+-nak, és a problémám az lenne,hogy nem találok hozzá asztali dokkolót pedig nagyon jó lenne,a htc emailes megkeresésére azt a választ adta hogy a hox és hox+ kiegészítő dolgai nem kompatibilisek egymással sajnos, ezzel kapcsolatosan van itt valakinek tapasztalata, kipróbálta már esetleg valaki?
Üdvözlettel: bivaly
-
Lacko32
tag
válasz bivalyos #21645 üzenetére
Tudtommal a két telefon csak a magok órajelében,és az akkumulátor üzemidejében különbözik.Külsőre azonos(más billzetvilágitás...),de megkéne próbálnod,szerintem kompatibilisnek kéne lennie.
-
-
[link] a jobb oldali képek lehet a Sense 5-öt mutatják. Érdekes, ha igaz elég sok változás lesz a Sense felületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs