Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
[link] ez tetszik
Nekünk melyik a legjobb app ilyen esetre?️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
g0n21
senior tag
válasz BenHans #21156 üzenetére
Nekem az AVG vírusírtója van fent, ami magába foglal egy Find my phone-t, kipróbáltam, gps-szel, wifivel k.va jó, mobilhálózaton 5 perc is lehet, de utána kapcsolja magától a gps-t.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Davzone
senior tag
válasz BenHans #21156 üzenetére
Mobiucare t nezd meg playstoreban.
Tud kameraval kepet kesziteni amit elkuld neked mailbam, GPSt neten barhol tudod nezni, SMSben is kerheto a przicio kuldese. Ha jol tudom bizonyos keszulekeken hangot is tud tovabbitani.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok! Ha lesz valakinek eladó one x e örülnék ha dobnátok egy privátot esetleg majdnem tökéletes sensation beszámítással! Köszi
Life is Short... Ride Hard!!!
-
la_cc
addikt
Egyébként nekem nem megy még mindig a Sync a linkelt leírással se. MTP USB driver nem megy fel. Ezzel lehet valami csinálni? Maga a Sync nem ismeri fel. az automata lejátszásnál se ajánlja fel lehetőségnek.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
LouiS22
veterán
Kedves mindenki!
Privátot kaptam, de inkább közérdekű a válasz.
Felejtsétek már el ezt az üzemidős baromságot. Mindegyik JB ROM ugyanaz a base-n alapul, ugyanaz a kernel, mitől nőne meg a készenléti ideje jelenetősen? A csökkenés meg annyira szubjektív, hogy nem lehet egyértelműen kimondani, hogy az egyik ROM szar, a másik meg jó.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
jilian
addikt
(#21156) BenHans
Relax...relax...hogy folyik a takony. (mondjuk kapott a gazdája is) itt a teljes videó(#21161) la_cc
Ezt végig csináltad?(#21162) Avicularia
Ott a pont. Sajnos ez Mo.
Legjobb ha eltördeled a kezeit, a videó a birtokodban van, felírod az adatait, és megfenyegeted, hogy bármikor megkeresheted újból.....ennyi.Markyxx
Mivel engem is érdekelt a dolog, hamarabb hoztunk össze a találkát baani59-el.
És sajnos kiábrándító a dolog:
nem független a most kapható T-mobile-os HTC ONE X. (az enyém januárban vásárolt és augusztusi gyártmány) -
Markyxx
tag
válasz jilian #21164 üzenetére
Ohh, hogy csokiznák össze magukat, nem tudtak volna ezzel várni pár hónapot…
Köszönöm a fáradozást!Akkor csak nem úszom meg a root-ot, kezdhetek utánnaolvasgatani napokig, hogy bele merjek vágni… De meg akartam ezt úszni pedig….
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Honor Magic V2
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Valamiért a gmail azt írja ki,hogy waiting for sync és nem jeleníti meg a leveleket. Mondjuk nem azt használom,de nem ártana ha mutatná őket. Másik azt vettem észre,hogy a htc felirat alatt van egy ferde téglalap alakú körberajzolódás. Fehér a telefonom. Nincs kidomborodva,de látszik. Gondolom túlmelegedés közbe jöhetett létre. Valaki tapasztalt már ilyent? Köszi
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Kronk
őstag
Valaki régebben írta, és mostanában én is tapasztalom, hogy ha itthon a htc is fent van a wifin, akkor naponta 1-2x leszakad a noti és a htc is a wifiről, és csak a router restart segít. (ZTE modem-router combó van)
Mivel most úgy tűnik, hogy wifivel jobban merül a htc, ezért pár napja kikapcsoltam, azóta a noti nem szakadt le egyszer sem. A készülék az első szériából való, sosem volt még szervizben a kezdeti wifi problémával sem. Lehetséges, hogy ez azzal áll kapcsolatban?http://totesz.myminicity.com/
-
baani59
aktív tag
Az enyém is csinált ilyet bizonyos routerekkel, felcsatlakoztam wifin a router pedig eldobta az összes kapcsolatot, és csak az újraindítása segített. Én szoftveres problémának gondoltam. Azóta megjött a JB, de nem teszteltem a problémás routerrel.
Most látom, hogy ZTE modem-router kombóról írtál, abból van egy itthon csak a wifije nincs bekapcsolva.
Hétvégén majd kipróbálom.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
rycy
tag
3.1.10 - gcc7cd4b
root@abm029#1
smp preemptez a kernel van fent az új viper romhoz de valamiért nem szuperál lassú akad. Ötletek?
Huawei 8, Ipad 3
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy htc one x-em!
Az a kérdésem, hogy lehet a menüben mappát létrehozni?
Előre is köszi! -
jilian
addikt
Telepítettem magam, a két javítást a ViperX romhoz.
Utána irta, h talált OTA-n frissítést.
Ok.
Leszedte.
Ujraindul. Minden ok.
Valamit szeretnék feltenni recovery - ből, be se tudok menni,
mert megint nekiáll feltenni az előző frissítést.
Tehát nincs recoverym. -
BenHans
addikt
Felkötheti a gatyót a Snapdragon S4 Pro és Prime, mert [ez] (oké, hogy tabletekbe szánják,de biztosra vehető, hogy az SGS4-be kerülő SoC sem fog elmaradni ettől), szvsz túl mutat rajtuk, nem lesznek már annyira versenyképesek.
A végén még igazam lesz, és azzal járnánk legjobban ha az 1 éves tapasztalgatás után a HTC megbarátkozna az nVidia cuccaival, esetünkben a Tegra 4 -el.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
Nem meglepetés, nem is azért írtam. Minden pletyka ezekről szól sajna az új HTC-k felől akár 2012es akár nem...
Ha már itt tartunk az sem ártana, ha a HTC kiadna egy valamire való tabletet, NEM 2012-es chippel mert a flyer nagyon nem jött be anno sem, és nem utolsó sorban nekik is jól jönne.....
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
ferob
őstag
Én az eddigi elhangzott dolgok mellett megkérdezném, hogy fel van-e oldva a telefon mikor csatlakoztatod a géphez?
Van, akinek ez segített a környezetemben.
De ha így sem sikerül, akkor megpróbálhatnád, hogy belépsz a bootloaderbe és fastboot módban csatlakoztatod a telefont, mert akkor is megpróbálja egyszer felrakni a dolgokat. -
LouiS22
veterán
válasz jilian #21176 üzenetére
Nem, csak nem CWM recovery kell hozzá, hanem TeamWin.
Három lehetőséged van.
1. flasheled a TeamWin Recoveryt.
2. manuálisan felmásolod az xda vonatkozó fórumából a két OTA zipet és telepíted a CWM-mel.
3. Most újraindítod a telefont recovery módban, elballagsz a venom mappába, ott lesz egy almappa, és ott lesz benne a két letöltött OTA zip.Ennyi.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
BenHans
addikt
Szerintem félreértettük egymást nem azt állítom hogy nem elég egy 2012es SoC, hanem, hogy a legtöbb vásárló nem azt veszi alapul, hogy mire elég és mire nem, hanem hogy az legyen a legerősebb... és valljuk be tényleg ebből van a legtöbb, nekem is van pár ilyen ismerősöm, és pont emiatt nem fog annyira fogyni, hiába lehetne akár tökéletes is.
-
jilian
addikt
válasz LouiS22 #21183 üzenetére
Alapból TeamWin lett felrakva.
Megoldódott, de hogy hogyan azt nem tudom.
3X rakta magát újra.
Most már jó.Más.
Hogyan tudok ilyen osztott notification -t rávarázsolni? -
LouiS22
veterán
válasz jilian #21185 üzenetére
We don't have vertical eqs atm, just enjoy the horizontal one. (Ott van alatta, csak olvasni kéne . Viccet félretéve, a topik végén is épp ezt tárgyalják, egyelőre nem jöttek rá a titok nyitjára, HTC megint változtatott a kódon).
-
jilian
addikt
válasz LouiS22 #21187 üzenetére
Tudom olvastam is de gondoltam vannak kiskapuk... amit már kitapostatok.
A Suite Tools-t használod?
Vagyis jó a ViperX-re?[ Szerkesztve ]
-
-
jilian
addikt
coredroid -os romja volt már valakinek?
-
BenHans
addikt
Már felvetettem 1x a problémát.... Mit csináljak vele ha CSAK MA!!! 2x3 hívásértesítőm jött.... önnek hívása volt xy-tól x időben egymás után 3x. Ahol voltam ott van térerő, és végig wifin volt, de mégsem jelzett még egy hangyaf@sznyi kis ikonnal sem hogy egyáltalán volt bejövőm.
Remélem tud valaki segíteni, mert most is csak az volt a szerencséje hogy nem fontos hívást vártam, de még így is idegesítő, de MÉG megúszta hogy földhöz csapjam.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Lazika
senior tag
válasz LouiS22 #21169 üzenetére
Van mit szinkronizálni,de nem is ez a lényeg! Jobban aggaszt a hátlapon lévő téglalap formálódás amit írtam. Utána járjak szervízbe esetleg? Telefon jól működik,de azért zavaró lenne,ha egy-két óra játék miatt jött volna ki...:S
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LouiS22
veterán
válasz BenHans #21192 üzenetére
Biztos, hogy van térerő? Zárt helyen voltál, vagy szabadban? Máskor is előfordult már ott? Ha igen, akkor érdemes a szolgáltatódnál bejelentést tenni, mert lehet, hogy sikerült alkotniuk azon a területen egy "fekete lyukat" - ha máshol és más körülmények között egyébként nincs ilyen jelenséged.
Mellesleg a wifinek jelen esetben vajmi kevés köze van a bejövő hívásodhoz (hacsak nem voip hívásról van szó).
-
KicsiZsuu
csendes tag
Megpróbáltuk letörölni és újrarakni a drivert és a szinkronizációs programot Win XP 32bit-es oprendszeren de sajnos a probléma ugyan úgy fenn áll: nem tudunk rendesen másolni zenét a telefonra mert vagy megáll másolás, vagy meg sem jeleníti a telefon mappáit a windows.
Arra gyanakszunk, hogy a winXP nem tudja rendesen kezelni az andoridot mert ugyan ez a jelenség a Nexus7-el és Desire HD-vel is jelen van, ellenben Sony Xperia S-re simán lehetett másolni mint egy pendrive-ra.
Annyi kiegészítés, hogy egy másik OneX, a Nexus7 és a DHD win7-es rendszeren tökéletesen működik és bármit lehet rá másolni.
Tanácstalanság a köbön. HELP, HELP, HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest