Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
őstag
programjaim közt van egy olyan hogy Rescue...
ezt eddig nem láttam...
Nem emléxem hogy én tettem volna fel (bár nem 100%)
logmein-es logo van az alsó sarokban...Másnál is van ez, vagy ez volt is?
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-FreaK-
veterán
Update fent, az új verziószám:
2.17.401.2
nagyon vártamElső furcsaság:
Play! jelez hogy update van a File Explorer-hez, rányomok, bejön a market, írja ott is hogy van update, rányomok a progira, azon belül már nincs update, csak open meg uninstall.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz molnarpeter #10907 üzenetére
Nem lesz OTG. A microUSB csatlakozó nem tud áramot leadni, S-OFF-hoz is Y kábelt használnak, külső forrásból hajtják meg az SD olvasót.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Cybertrone
veterán
Na... csak összekapták magukat a fiúk, tolom is felfelé!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
vASalo
tag
válasz molnarpeter #10913 üzenetére
Nálam az MHL is csak akkor működik, ha töltőn van.
-
Cybertrone
veterán
Juj milyen kis smooth lett a cucc
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
lcee79
őstag
Megcsináltam
tudom vezérelni a telefont a gép képernyőjén ezen keresztül
mint a windows távoli asztal
egy az egyben behozta a ONE X képét és amire nyomok az történik a telefonon
Meg tudok magammal csetelniFile manager is van benne
Látom a telefon memóriát is meg sd kártyát is[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Petyb00
aktív tag
válasz molnarpeter #10919 üzenetére
Afene nekem beszart a mobilnetem a frissítés óta! Valakinek hasonló szívás? Hol kell ezt állítani, meg hogyan?
Ha a 3 pöttyös menüt kikapcsolom, hogyan tudom előcsalni a menüt ha az alkalmazásban nincs külön menügomb?
-
Youri
veterán
Nekem az app drawer megnyitása még mindig akadozik
RTX ON
-
Jocky
tag
Srácok, mennyi idő a frissítés?Mert nekem már fél órája az a kis zöld frissítő ikon van csak a kijelző közepén, de nem csinál semmit. Letöltötte a frissítést, ftelepítette, aztán azóta csak az ikon van a képen!
-
vASalo
tag
válasz molnarpeter #10919 üzenetére
Én erről nem tudtam, sikerült is beégnem egy prezentáción.
OTG töltővel együtt sem megy, ha ez így normális?
-
molnarpeter
nagyúr
Ha a HTC a 4.x Sense-et az alap ICS launcherre építette, akkor ez érthető. Mondjuk nekem EVO 3D-n a 3.6-os felületnél ez a dolog kellemesen gördülékeny.
vASalo: Legalább megtudtad, ha kicsit későn is Az OTG főzött kernelekkel szerintem mehet, de külső tápolás kell USB Y kábellel. Mindjárt keresek neked egy szemléltető ábrát.
mp
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #10906 üzenetére
+1
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
molnarpeter
nagyúr
Az ígért kép:
mp
-
válasz Petyb00 #10920 üzenetére
Beállításokon belül nyomd hosszan a mobilnetet és add meg újra a szolgáltatót. ICS óta ezzel szopat engem is az OTA frissítés, mindig eljátsza.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
vASalo
tag
válasz molnarpeter #10929 üzenetére
Köszönöm.
Nekem ez az Y-kábeles dolog is megfelelne, ha menne gyári rommal.
Addig marad a wifi a backupra és a bluetooth bill/egér. -
Laczkod
csendes tag
Erre vártam !!! Na honnan vegyek HTC One X-et most megveszem az 100% ??? Megjött a fizetésem is. Szolgáltatónál vagy Expansys-nál ??? A frissítés miatt gondolom nem mindegy. A független előbb kapja azt hallottam valakitől, meg hol lehetnek a frissebben gyárt példányok szolgáltatónál vagy Expansysnál ?? De izgatott vagyok XD
-
FragMaster
addikt
Írjatok majd az üzemidő hogy változott, ha kitapasztaltátok.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
hurrikan
addikt
válasz molnarpeter #10934 üzenetére
Hm, pedig jó volna ha menne ez a verzió....
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Laczkod
csendes tag
Oké köszi akkor szolgáltató az tutibb mint a francia import. Holnap még megnyomkodom az Arénában aztán jöhet az Egy..
-
twine
veterán
Frissítés után lett egy "EA Games" parancsikon az appok között! Rányomtam, és a "Dead Space"-re azt írta "Play Free"..Már szedi is le a 140Mb-ot fizetés nélkül
Ránéztem Play-en....1523.-Huf....
Már megérte a frissítés.....Más:
Én melegedésben és üzemidőben nem tapasztaltam változást....Kb. ugyanolyan hőmérsékletet érzek, és úgy tűnik pont úgy merül mint eddig....De persze mindezt csak "érzésre" mondom
Ami érdekes volt számomra, hogy a frissítés alatt 9%-ot esett az aksi töltöttsége....
100%-on volt és töltőn mikor elindítottam a frissítés letöltését,,,majd 95% letöltésnél kihúztam hogy telepítse is....miután elkészült,,akkor néztem az aksi töltöttségét....[ Szerkesztve ]
-
Jocky
tag
Nem tudom nálam mi a gond, de nem frissíti a rendszert, csak a zöld ikon van középen, Dicker írta, hogy húzzam le a töltőről akkor jó lesz, lehúztam, maradt a zöld ikon még vagy 10 percig aztán kikapcsolt a telefon, pedig 40%-on volt mikor elkezdtem a frissítést.Rádugtam a töltőre, visszakapcsoltam, most megint csak a zöld ikon van középen.Töltőröl lehúzni nem tudom, mert akkor megint kikapcsol. Szerintetek mi van ilyenkor?
-
vatoteam
tag
Hagyd tölteni egy órát zöld ikonnal és utána essél neki lehúzott állapotban.
twine: még be kell kalibrálódnia az akksinak, pár ciklus után szerintem te is észre fogod venni a javulást. A kiszivárgott tesztromosok is csak pár nappal később tapasztalták rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Jocky
tag
válasz Cybertrone #10945 üzenetére
Tehát 35% alatt megáll a frissítés?Aha, akkor értem már!Köszi mindenkinek a segítséget!
-
ilyen_85
senior tag
na akkor én is
nagyon gyors most a teló a frissítés után, bár nekem apex van rajta, a holland cikk szerint aktív használat mellett és piszkálás nélkül is majd harmadával jobb az üzemidő.
Ezt lemérni még nem tudtam, nemrég raktam fel a frissítést.
Amit eddig biztosan tapasztaltam:
- végre nincs 3 pötty
- lockscreen kinyitása után igen hamar éled a cucc és minden azonnal simán fut, nincs akadás mikro lag.
- az app drawer nagyon gyorsan bejön a csoportok közötti váltás villámgyors, nem lehet rá mást mondani azonnal történik.
(nekem a főképernyőn a lapok közötti váltás és az app drawerben a csoportok közötti váltás eléggé lassú akadozó volt, most nagyon jó!)
- a kamera gyorsan fókuszál, bár nekem ez előtt se volt vele gondom.Összességében gyors, ha tényleg bejön a holland cikkes üzemidő növekedés és a kevesebb hőtermelés akkor már tényleg nagyon boldog leszek, mi lesz itt még ha már lesz vaj projekt is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest