- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze nem igaz, nem zsonglőrködök mindig
Egyedül annyi, hogy nekem ez egy kényelmetlen plusz dolog. Totál semmi értelmét nem látom ennek a tokozásos őrületnek. Egy telefon bírja már ki, hogy ne kelljen pluszban beletenni semmibe. Nem dobálom, nem ejtettem még le soha egy telefonomat sem, a jobb oldali zsebemben csak ez van. Az asztalon többnyire dokkolóban vagy egy szemüvegtörlőn van. Szerintem ide azért nem kell strapa telefon. Az i5-el mégis voltak "kisebb" problémák így visszavittem és a másodikra már pakoltam fóliát minden oldalra. Inkább az mint egy tok. Azzal meg az a baj, hogy csúfít és ugyan úgy gyűjti az ujjlenyomatot mint a samu féle műanyag. Ha nem jobban. A hideg kiráz, ha ránézek a telefonra és a fekete felületen ezüst színű kopások vannak. A fehér/ezüst telefonon ez nyilván nem látszik annyira de az meg egyértelműen női szín ráadásul nem is tetszik
Száz szónak is egy a vége: ez egy használati tárgy és szerintem a kelleténél sokkal jobban odafigyelek rá, mégis akarva, akaratlanul lesznek rajta kisebb sérülések. Nincs is ezzel semmi baj, a fekete s3 hátlapja is karcolódott mint a fene, persze ott már nem szemüvegtörlőre tettem mert tudtam, hogy cserélhető. Itt azzal van a baj, hogy elég egy kisebb figyelmetlenség és máris elcsúfítottad az alu uibody házat, amit sehogy nem fogsz utána eltüntetni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Videós, mozgóképes topik
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest