Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- bambano: Bambanő háza tája
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234
üzenetére
Ha nem használod a google+-t, akkor az alkalmazáskezelőben (beállítások - alkalmazások - mind - google + - letiltás) tiltsd le, ha használod, akkor nem tudom mivel tarthatta ébren.
Ha a térképet nem használtad ma, és úgy lett ennyi az ébrentartás, akkor javaslom azzal is kezdj valamit, nem ismerem a beállításaid.
A kernel is sok egy picit nekem, én ma 79%-os akksinál járok, egy óra kijelzővel, ami fb messenger, és böngészés volt, és csak 7 perc a kernel.
Még az lehet érdekes, hogy mi, és hányszor ébresztette fel, de valószínűleg valami beragadt. (mint írtam, a gyári beállítások résznél az energián belül a historyt nézd meg, és vesd össze a screen, és awake csíkokat. Ha sokkal több az awake, mint a screen, akkor valami ébren tartja a telefonod, és az szívja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest