Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Ithuriell #37097 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan lehet egy ilyen készülék 3 napos, ha már egy hosszabb ideje nem gyártják, valamint akkor eddig miért nem adták el, de biztosan nem szoftveres hiba, mivel akkor a kamera alkalmazás megnyitáskor egyből leállna.
Én inkább gyanakszom arra, hogy szét volt szedve és ki tudja, hogy mit műveltek vele, ami miatt nem működik a modul és még valószínűleg egyéb más dolog is.
Ha engem kérdezel, akkor nem ajánlom a megvételét, mivel a hardveraprón is ki lehet fogni jobb állapotú M7 készüléket bármilyen hardveres hiba nélkül, ami még csak nem is drágán fut mostanság.(#37098) pjen: Őszintén megmondom, hogy ez azért elég nagy butaság.
A készülék alkoholos tisztításával meg óvatosan, mert mind a kijelzőn, mind a lencsén van egy bevonat, amit ha leszed az ember, akkor már pl. a szennyeződést is könnyebben össze fogja gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest