Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ferob

őstag

válasz Bdanyy #35408 üzenetére

A teszt világosan leírja, hogy 70% alatt van elhasználódva jelentősebben az akkumulátor, szóval nem értem, hogy milyen 50% alá.

Az meg, hogy neked akkor jön elő, hogy a valós töltöttséget mutatja, amikor már eléggé le van merülve, nem azt jelenti, hogy egy elhasználódott akkumulátornál a rendszernek 20%-os töltöttségnél kéne vizsgálni az elhasználódás mértékét.
    Az akkumulátor nem úgy működik, hogy fizikailag az ötödénél hirtelen elhasználódott.

Ha képes tartani egy adott szint felett a töltöttséget, a tesztben meghatározott idő alatt, akkor nincs komolyabb probléma vele.

Ellenben, ha teljesen random töltöttségi állapotban teszed a töltőre, akkor egy idő után ilyesmit produkál, amit írtál, mert sajnos ennyit téved.
    Ezt könnyen meg tudod figyelni pl. úgy is, ha hagyod feltöltődni a készüléket 95-97%-ig, majd elkezded nyomkodni, amitől egyértelműen gyorsabban merül, mégis 1-2 perc alatt ki fogja írni, hogy feltöltött 100%-ra, de ha nem nyúlsz hozzá, akkor akár még további negyed órát is folytatódik a töltés.

Az ilyen hirtelen merülések csak számokban jelentkeznek, valójában a töltöttségi szint egyenletesen esett.
    Ha 2-3 alkalommal hagyod teljesen feltölteni, akkor nem fogsz ilyen jelenséggel találkozni.
    Nálam egyszer fordult elő ilyen, akkor is azért, mert össze-vissza töltöttem, de azóta se találkoztam ilyennel.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nincs egy kicsit sem megkopva a felirat a telefonomon, de még a kosz sem ült meg a résekben, mert rendszeres időközönként teljesen megtisztítom.

Új hozzászólás Aktív témák