Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
köszönöm a választ , de akkor úgy kérdezem hogy szerinted mitől lehet ( mondjuk nem is ez a lényeg ) , hanem hogy mit tudnék tenni ellene ?
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja --> pontosan emiatt kérdeztem és nem csináltam először. Én úgy tudom hogy ezek a radio " fájlok" azért lettek kiadva mert arra szolgálnak hogy esetlegesen javítsák a térerőt , wifi - gps jelerősségét . Ha tévednék javíts ki . Jó emlékezetem szerint egyszer már a Desire is csinálta ezt , frissítettem és utána jobb lett.
Tiger. nekem is csinált már ilyet szinte az összes telefonom nekem olyankor az segített hogy feltöltöttem teljesen majd addig merítettem hogy már bekapcsolni sem akart. Akkor töltőre tettem ( kikapcsolt állapotba) vártam egy órát , bekapcsoltam , feltöltöttem teljesen és utána már jó volt. Egyszer volt hogy ezt kétszer kellet megcsinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest