- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Ahogy no more írta valószínűleg hibás darabot fogtam ki... Én mindig így járok mindennel! Nagyon sok telefont vettem vagy cseréltem az elmúlt egy két évben és egyik sem volt hibátlan, valahogy vonzom a gyári hibás telefonokat...! A mostanival sem jártam másképp...
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Igen, ez érdekes... Nekem május óta van meg, kb. 100-200 képet én is lőttem vele és mind éles volt, még szórakozóhelyen is, ahol pl. ismerősöm S4-e szeret szép foltokat csinálni. Még az előlapi is éleset csinál.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon durva a vaku, simán jó 5-10 métert bevilágít, bár lehet az ultrapixel is segít, hogy világosabbak legyenek a képek. Én teljesen meg vagyok elégedve a fotós tudásával, bár nem vagyok Nat Geo-s természetfotós. :$ Ami zavar engem, hogy kb. 20 fps-sel vesz fel videót szórakozóhelyen. Valamikor szép 30 fps, aztán elkezd szaggatni... gondolom nem bírja az ugráló fényeket, vagy ilyesmi.
Mondjuk nem lepődnék meg, ha pont én fognék ki hibás darabot... Nem ez lenne az első eset. A múltkor vettem procit meg alaplapot, és amint összeraktam, leégett a táp (nem, nem kötöttem be rosszul, másikkal már jó volt.. annak most elkezdett zörögni a hűtőjeXD)...
Ezért nem is merem rootolni, amíg garis, tuti rögtön téglát csinálnék belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged