Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
Mr.Chow
üzenetére
Így van, élőben, ha a kezedbe fogod fogni, el fog kapni a birtoklási vágy, meglátod

Egyébként, a kijelzőből nem sokat vesz el a gombsor, én is azt hittem, de mivel szélesebb is lett valamennyivel a kijelző, így sokkal nagyobbnak érződik A kijelzője M7 után, sima felhasználásba is, játékban is.
A legtöbb játék pl. úgy indul, hogy a gombsort nem is látod, első indításkor kiírja, hogy ha ki akarsz lépni a teles nézetből (tehát lásd a gombokat ) akkor húzd a képernyő tetejéről lefele az ujjad (mintha csak lehúznád az állapotsávot) tehát, játék vagy egyéb teljes képernyős alkalmazás közben egyáltalán nem zavaró, és nem tudod lehúzni még véletlenül sem, mivel az irányítás általában az alsó sarkokban van.
Általános felhasználásnál meg megint csak nem kell tőle félni, én is ettől féltem legjobban, fizikai gombokra esküdtem mindig, de használat közben 2-3 nap alatt megszokod, és fel sem tűnik már, a kijelző viszont érezhetően nagyobb, fogásban viszont nem érződik, mivel inkább felfele lett szerintem megnyújtva a készülék + kerekebb a hátlap, sokkal jobban belesimul a tenyérbe, ezért jobb a fogása, mint M7-nek, annyi, hogy, ha a képernyő felsőbb részét akarod megnyomni, az már bonyolultabb, mint M7-nél volt, oda el kell a 2 kéz, vagy nem árt egy kosaras ujjszerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Projektor topic
- TP-Link WR1043ND router
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Apple MacBook
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest