Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Skilly
üzenetére
Dehogyis, de azért 1-2 hetente azért előadja. Kimondottan kellemetlen amúgy mikor el kell menjek melóba 10-15%-os töltöttséggel.

2 gyári HTC töltővel is kipróbáltam, szóval biztosan nem azzal van a gond hanem a telefonnal. Csak éppen ezzel legariztatni hogy nem csinálja folyamatosan vicces lesz..
De amúgy nekem a telefonon a GorillaGlass is karcolódik mint az állat. Előtte 2 telefonom is volt amiken a két év alatt(Samsung Wave) és fél év alatt (Evo 3D) egy darab karc nem jelent meg, ugyanolyan körülmények között fél év alatt a ONE már úgy néz ki hogy fáj ránézni, mintha valami halál gagyi kínai üveg lenne rajta. Azt hittem erre sem kell fólia, persze nem teszem be semmi mellé a zsebbe, alapvetően vigyázok rá, de semmit nem ér. Szerintem valami hibás üveg lehet rajta mert az ismerősömnek régebben, lassan 1 éve van meg, ő nem kíméli, kulcs mellé is simán berakja és neki olyan a kijelzője mint az újnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mafia: The Old Country teszt
- Fejhallgatós találkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest