- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
bébi67 #25156 üzenetére
Volt valami a rendőrségen valami fejlemény? Sajnálom, hogy ez történt veled, teljesen át tudom érezni, hogy milyen xar lehet neked most. Elég drága tanulópénzt fizettél, hogy használtan csak úgy nem veszünk ilyen drága telefont. Kicsit felelőtlen voltál valljuk be, de lehet, hogy sokan lettek volna így. Sajnos ma már senkiben nem lehet megbízni egyáltalán, sajnálom, hogy idáig fajult a társadalmunk. Na, de ez nem ide tartozik.
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy a simkártya gondol egyet és lekapcsol? Nincs abszolút signál, aztán egy restart után vagy csak egy egyszer offline-online csatlakozáskor megjavul minden.
Ill. lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy wifi hotspot, azt ugyan látom a telefonnal, de sajnos nem az igazi. Van valami lehetőség arra, hogy ezt a hotspotot valamivel felerősíteni?
-
g.gergo
senior tag
válasz
bébi67 #25156 üzenetére
Akkor kicsit segítek. Ha akarsz, be sem kell menned, ki tudja mennyit kell ott várnod, meg az is lehet, hogy elhajtanak.
A lakóhelyed szerint kapitányság email címére írsz egy levelet, ami kb. így nézzen ki: Tisztelt Nyomozó Hatóság! Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján. 2014. április ..-án a www.aprod.hu hirdetési portálon egy Moha nevezetű személy által meghirdetett HTC One típusú telefon hirdetésére lettem figyelmes. A hirdetésben az alábbi elérhetőségek jelentek meg: email cím: ...., telefonszám .... A hirdetésben megadott telefonszámon 2014. április .... -án ... órakkor felvettem a kapcsolatot az eladóval. A vele történő beszélgetés során megállapodtunk, hogy a tulajdonában lévő HTC One tip. telefont értékesíti a részemre 70 ezer ft-ért. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a beszélgetés során tisztázva lett, hogy a telefon az ő tulajdonában van, és az eredeti készülék. Ide még leírhatod, hogy még mi hangzott el. Az eladóval történő megbeszélés alapján, személyesen találkoztam az eladóval ..... helyen, 2014. április .... -án .... órakkor. A találkozóra két személy jelent meg, akiket korábban soha nem láttam. Ezek a személyek ... ként mutatkoztak be nekem. A találkozó során átadtam a ... ként bemutatkozó személynek a korábban kölcsönösen kialkudott vételárat, azaz a 70 ezer ft-ot. Ezt követően az eladó átadta részemre a szóban forgó mobiltelefont ... tartozékaival ill. dobozával. Ide is leírhatod, hogy még mi történt ott. Majd ezt követően egy telefonok szervízelésével foglalkozó boltot kerestem fel, ahol a telefon átvizsgálását követően közölték velem, hogy a telefon nem eredeti, az egy utánzat, egy ún. klón készülék. Tekintettel arra, hogy az eladóval történő megbeszélés során az eladó tényként közölte velem, hogy a készülék eredeti, ezért kívánok feljelentést tenni. Kérem az elkövető felkutatást és felelősségre vonását. Aláírás, elérhetőségek, stb.
Azért írd be, hogy megbeszéltétek (még ha nem is), hogy eredeti a cucc, mert a csalás tényállási eleme a tévedésbe ejtés. Ha ő azt mondja, hogy hát bocs, én is azt hittem, hogy eredeti, akkor kb. buktad. Ha eljuttok odáig, és remélem igen, akkor kérd a közvetítői eljárást. Ha kérdéses van, jöhet pü-be is. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest