Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #16099 üzenetére
Szerintem meg ez eléggé rossz...
nekem automata fényerőn, 4-4.5óra kijelző használattal szokott elmenni 1nap 4-8órát.
Az a Google Chrome fogyasztás borzasztóan sok...
Én is 3G/Wifit használok kb. fele fele arányban. Szinkron, GPS, NFC mindig be van kapcsolva. És a 4.5óra kijelző használatból fél óra minimum játék. Napi 25-30perc beszélgetés is van minden nap.
Igaz böngészéshez én inkább a gyárit használom. Csak akkor a Chrome-ot, ha fordításra van szükségem.
Zenehallgatás, netrádió is rendszeresen van benne.
Az a hatalmas Chrome fogyasztás csak akkor normális ha minimum 3-4óra böngészést fed le. Ami meg szinte lehetetlen, hiszen a kijelző használat nem éri el a 3órát sem.... -
lofagi
addikt
válasz
enginev3.0 #16099 üzenetére
A fényerő az a legkisebben volt mindig, viszont a wifi és a 3g között váltogattam egész nap, mert a wifit amit használok(munkahelyi) néhány lehetőség le van tiltva, így ha éppen valami olyasmi kellett akkor bizony át kellett váltanom. Így számolgatva ez olyan,7 - 8 óra 3G-t jelent kb, mert a valamelyik mindig aktív volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest