- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Sracok!
Gyari 4.3-an hogyan lehet a zarkepernyo hatterkepet az alap hatterkeptol kulonbozore kicserelni?
En nem talalom, vagy benaskodom? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
makosrepas #20147 üzenetére
kapcsold be a telefont, es menubol torold a belso tarhelyet!
menu, biztonsagi mentes es visszaallitas,telefo alaphelyzetbe allitasa, osszes adat torlese. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
makosrepas #20143 üzenetére
csinald a factory resetet es ha van (bocs nem tudom van-e ilyen 3e recoveryben) cache es advenced menuben dalvik cache wipe-ot is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #20139 üzenetére
hat a locked utan elegge furcsa a dolog...
gyari rendszert en meg beallitasok menuben megfagyni nem lattam...(#20140) makosrepas!
csak a nevjegyre kattittasnal fogad feher ures kepernyo?
en meg annyit tanacsolok, hogy torold a belso tarhelyet is, barmi okozhat kavarodast.
elotte ments!!!! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
makosrepas #20137 üzenetére
a bootloaderben latsz nyomat mokolasnak?
"unlocked", "s-off", "tampered" felirat van? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
makosrepas #20132 üzenetére
nezd mar meg, hogy van e recoveryd, es ha igen, milyen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #20121 üzenetére
hát nem tudom mi lehet a gond.
JB-n hibátlanul ment, de KK-n nem.
egyszerűen nem is tudom mit lehet rosszul csinálni.
az xposed-en belülről töltötted le?
mert én onnan töltöttem le, aktiváltam, de az istennek nem indul el....(#20120) mumk1!
nem az alap rom a mérvadó....szerintem.....vagy lehet az is a hiba? -
HUTCHDB
nagyúr
a lenyeg az lenne, hogy a lehuzhato redonyon levo kapcsolokat akarom 4.4-en ( ez lenyeges) kiboviteni plusz funkciokkal es ezt a kekes (nekem nem tetszo) szint is le szeretnem cserelni.
JB-n mukodott a gravitybox, de KK-n nem akar, pedig kulon erre a rendszerre valoval probalkozom...
fc-t kapok folyamatosan. (arhd romra valtottam idokozben) -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
farena #20081 üzenetére
a jelenseg ismert a viper romoknal....sajnos.
en ugyan nem merek pontszamokat, de a lassulas erezheto, akar egy nap utan is.
a miertre igazabol en meg nem talaltam ertelmes magyarazatot, (valoszinuleg a sok sok kiegeszito tweak-ek ragadhatnak be itt-ott) viszont megoldaskent a napi 1x-i ujtainditas tokeletesen megfelel. -
HUTCHDB
nagyúr
Hasznal valaki xposed funkciokat?
Nekem a notification-on levo horizontalis eqs panelre kellene par plusz funkcio, es a kek szint szeretnem eltuntetni, lecserelni mondjuk feherre.
Tudja ezt valamelyik modul? -
HUTCHDB
nagyúr
ma próbálkoztam a htc sync segítségével telefonon történő mentéssel, visszaállítással.
jó dolog ez, de sajnos sem mentésnél, sem pedig visszaállítás során nincs lehetőség külön külön dolgok (pl. egyes alkalmazások, vagy sms, vagy használt fiókok) egyenkénti mentési, vagy visszaállítási kiválasztására.
magyarul vagy mentesz mindent, vagy semmit, és vagy visszaállítasz mindent, vagy semmit.
ráadásul csak egyetlen egy mentést tárol a felhő, az utolsót.
nem kísérletezgetett vele valaki?
igazából az lenne jó, ha "tételesen" lehetne mentegetni, több mentést is lehetne tárolni, és visszaállítani is hasonlóan. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20034 üzenetére
igazad van.
ez nyilván akkor lényeges, (mint pl. nekem) ha valaki nem használja a vibert, csak néha néha, vagy wifin.
egyéb dolgot, amit említettél nem tilt...tehát sms, és a hívást sem.
a baj az, hogy a viber egy alattomos "valami".
régebbi verziója pl. szívta az aksit mint az állat, most meg arra döbbentem rá, hogy a háttérben szedi az adatforgalmat, de nem akárhogy. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Bdanyy #20022 üzenetére
nem a lassitasrol irtam volna, hanem arrol, hogy hasznalaton kivul mennyit zabal a viber, es hogy van olyan funkcio, amivel ezt meg tudjuk akadalyozni.
lathato, hogy par nap alatt majdnem 20 mb-ot evett meg, igy aki mondjuk 100 mb-os csomagban van, annak igy eleg hamar el fog fogyni....
raadasul epp a napokban volt itt hasonlo kerdes, ha jol emlekszem: "hogy miert fogyott el az adatmennyisegem", vagy valami hasonlo tartalommal... -
HUTCHDB
nagyúr
aki vibert hasznal (es viszonylag kis adatmennyisegu csomagja van) es meg nem nezett ra tuzetesebben az adathasznalatra, annak ajanlom, hogy vessen egy pillantast a kovetkezo kepekre:
a masodik kepen lathato korlatozast en is most pipaltam be, mert ugyan 1gb-os csomagom van, azert feleslegesen ne menjen a hatterben az adatforgalom.
(#20022) Bdanyy!
nagysagrendileg 5e forint volt a teljes eu, orok frissitessel.
nem mondom, hogy a legjobb navigacio (nem a kinezetevel, vagy a funkcioival van bajom) mert ma is volt olyan tervezese, amit utolag latva egy igo (itthon) biztos jobban megoldott volna.
mondjuk ez lehet a "terkepbeszallito" hibaja is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
LUCKY78 #20014 üzenetére
moderálva
ON:
ma eleg hosszu ideig es tobbszor hasznaltam a navigacio reszet a telefonnak.
hat ez valami pazar!
mp-eken belul talalt jelet, es preciz volt, meg magas tombhazak kozott is!
atlagos volt a melegedese is, semmi kirivo forrosag.
ebbol a szempontbol is *-os 5-os![ Módosította: Qru ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Új viper rom!
Kb. "1 oldalnyi" változás van, így érdemes kipróbálni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #19958 üzenetére
a forumok, topicok kozott van szakmai (itt-ott az alapelvek, szabalyzatok kozott is igy szerepel) mint pl. a hazimozikrol, vagy videokartyakrol szolo, vagy eppen ez.
vannak - ilyen megkozelitesbol - egyeb, pl. kozossegi, kibeszelos, arazos, altalanos kerdes-felelet, vagy eppen allasajanlatrol szolok.de nem ez a lenyeg, hanem az, hogy lassan azoknak kell off-ba tenniuk irasaikat, akik elomozditasi cellal forumoznak....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Valkűr #19940 üzenetére
gyari rom= beletorodes, elfogadas.
magyarul ez van, ezt kell szeretni.
ilyenkor nincs uj a nap alatt, vagyis napi 2 hsz keletkezne arrol, hogy most eppen ki milyen hatterkepre, vagy launcherre cserelte le a korabbit.
ez egy SZAKMAI topic.
ebbe inkabb az fer bele, hogy hogyan tudunk a keszulek gyari adottsagain, foleg szoftveres korlatain, es hibain javitani, es errol kinek milyen infoi vannak.
a gyari rendszerrel senki nem tud mit kezdeni ilyen teren.
nem tudom ki mit szolna hozza, ha meg lenne a sotetben valo lilulas megoldasa?
az meg orult nagy hulyeseg, hogy komoly szakmai ismeretekkel rendelkezo szoftveres team-ek munkait hazi butykolesnek minosititek.
nagyon sok rommer landolt vegul nagy cegek fejlesztoi csoportjaiban, mert " otthon " garazdalkodott neha a telefonokon. (cm fejleszto, es pl. az iphone JB fejlesztoje is)
egyebkent az android azert fejlodik, mert vannak olyanok, akik sajat affinitasbol, kedvtelesbol hozza nyulnak a gyari rendszerhez.
ezeket a dolgokat a gyartok java reszt at is veszik.
szoval ha valakinek gondot okoz az, hogy romolasrol es egyeb hibajavitasi tarsalgasrol kell olvasnia, az nezegesse, olvasgassa a one hasznalati kezikonyvet, mert abban ugy is le van irva minden!ui.: egyebkent a nem tetszest moderatoroknal is ki lehet fejezni!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19928 üzenetére
most jut eszembe lehet egy kicsit utána nézek, nincs-e régebbi stock deox rom valahol a neten.
lehet érdemes lenne downgredelni egy rommal...mondjuk nem tudom a kamera vezérlő szoft az hova és milyen módon íródik be, illetve át.
a gond az az, hogy még a kamera szoft számát sem tudom hogyan lehetne ellenőrizni.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steve1207 #19892 üzenetére
én értem mit írsz, de egyébként ki ez a mike1986?
mármint a htc szempontjából?
az ok., hogy évek óta egy vezető fejlesztő rommel a htc csúcskészülékeire, de neki honnan kellene tudnia, vagy jobban értesülnie a fejlesztésről?ettől még lehet, hogy később kiderül, hogy minden így lesz
nekem egyébként a leírt specifikációk közül egyedül a ram ami fájó pont lenne.....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #19874 üzenetére
alapjába véve sötét, vagy nagyon gyenge fényű környezetről van szó, arra vonatkozott volna az írásom.
ha nagyobb a fény pl. a szobában semmi gond nincs, sem vakuval, sem vaku nélkül. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #19872 üzenetére
az a furcsa, hogy pl. sötétben vakuval jó képeket csinál, vaku nélkül lilul, vagyis inkább rózsaszínesedik.
videózásnál pedig vakuval is lilul.
biztos, hogy szoftveres a gond, mert egyrészt sok helyen lehet ugyanilyen jelenségről olvasni, másrészt nekem nyáron ilyen gondom nem volt.
valamilyen frissítés rontotta el.
mondjuk, ha valahogyan vissza lehetne állítani a korábbi kamera szoftot.......de sehol nem találok rá megoldást.
akinek nem rózsaszínesedik, lilul, annak korábbi szoftver van a telefonján! -
HUTCHDB
nagyúr
ezt a romot, ami ebben a hsz-ben van ismeri valaki? (ProBam cm 11)
en nem is talalok ilyet.....a google nem az en baratom.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
osztraksajt #19816 üzenetére
szívesen összefutok veled, ha érdekel egy főzött rom.
viszont igazából a "felhívásom" azoknak szólt volna, akik nem látják azokat a röccenéseket, amiről beszélek,és értetlenül olvassák az írásaimat...és elhiszem, hogy nekik túllihegésről van szó.egyébként én még attól is öregebb vagyok, hogy c64-en nőttem volna fel, úgyhogy azok az "idők" nekem kimaradtak...az első "technikai öröm" már a kamasz kor közepén ért, amikor is színes tévénk lett!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19810 üzenetére
gyorsan feltettem egy stock 4.3-as romot, hat ez meg jobban akad, mint a fozott rom+custom kernel.
nem tudom ti nem ua. a keszuleket fogjatok a kezetekbe?van gyari rendszert hasznalo, aki debreceni?
szivesen osszefutok vele, es viszek egy i5-ot is magammal....egyebkent aki tudja, hogy mirol beszelek az tudja, aki meg nem, annak hiaba magyarazom, hogy mi, hol akad....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Laca1212 #19804 üzenetére
nem kell közvélemény kutatást csinálni ahhoz, hogy bátran kijelenthető legyen az, hogy az előző hozzászólásomban említett rendszerek hasonló áru képviselői között sajnos az android a legakadozósabb.
aki nem hiszi, járjon utána, vagyis vegyen a kezébe mondjuk egy i5-öt, vagy egy nokia 925-öt, (hogy ne a csúcsokat írjam) és használja egy kis időt, aztán vegye vissza a kezébe a one-t.
nem azt mondom, hogy gyorsabbak azok a rendszerek, de közel sincs annyi helyen akadozás, röccenés, mint itt.
ezzel nem alacsonyítom le a mi készülékünket, mert az androidos konkurenciához képest még mindig jobb.
ami legjobban idegesít, az az, hogy a saját google "termékek" járnak az élen, ami a röcögést illeti.
nézzétek meg a youtube-ot itt és ios-en, vagy a chrome-ot, vagy éppen a drive-ot....szerintem ez azért elég gáz!
DE ettől függetlenül mégis ezt használom, mert a mérleg nyelve mégis ide billen! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19787 üzenetére
hát azért ez így nem igaz... van amikor 2-3 napig is van fent egy rom.
ha nem akarnék romolgatni, akkor nem vennék androidot, hanem iphone-t vagy windows phone-t használnék.
valahogy azok a rendszerek romolgatás nélkül is hibátlanul futnak.
vannak korlátok, vannak hibák mindnél, de ki mire alergiás....
én pl. arra, ha egy rendszer akadozik. (android)
viszont a kis kijelzőt sem tudom megszokni. (iphone)
az alkalmazások korlátja is idegesít. (windows)
az utóbbi kettővel nem tudok, nem lehet mit kezdeni, így maradt az android.
az android rendszeren a legjobb telefon szerintem most a one, de ez sem hibátlan.
szerencsére kaptunk szabadságot, lehetőséget, hogy ezen javítsunk így, úgy, természetesen a rommerek nagy nagy elismerése mellett.
míg egyes emberek kíváncsiságát, fantáziáját, alkotói vágyait kielégíti egy egy háttérkép kicserélése, vagy egy egy widget felcserélése, addig nekem ez kevés.
kicsit nyughatatlan vagyok, pláne így a készülék megszerzésének kezdetén, aztán visszább veszek, mivel rájövök (kitapasztalom) hogy nekem melyik az igényeimnek legmegfelelőbb rom.
ahogy Steve1207 kollega is írta, a miui az egy más tészta.
anno az android kezdetén (2.3) nagy előrelepést hozott maga a kinézet, és a sebességbeli különbség is, így olyan nosztalgiával gondolunk vissza, mint egyesek mondjuk egy jó zenére, amit néha jó meghallgatni.
szóval több dolog miatt foglalkozom ezzel a dologgal, de főleg azért mert szeretem.
az más kérdés, hogy erről miért tartok itt kibeszélő show-t...
egyrészt mindig van olyan, aki egyes dolgokat jobban tud, tapasztalta, vagy éppen korábban már belefutott egy egy dologba, a másik pedig az, hogy ha valaki utánam szeretne hasonló dologgal foglalatoskodni, akkor ha picit utána néz, olvas a dolgoknak, akkor megtalálhatja a postjaimban a választ.kérlek emiatt ne haragudj rám!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19780 üzenetére
vegul is mumk1 kollega altal linkelt video jol mutatja, mirol van szo.
jo ez a miui, jo, de valahogy hianyzott a sense, igy visszaraktam a vipert.ami eleg erdekes, az az, hogy megprobaltam nandroid mentesbol visszaallitani az egesz rendszert, koztuk a recoveryt is, gondoltam, hatha.
es iiiigggeeen, visszaallitotta a 2.6.3.3-as recoveryt, igy nem kellett pc-rol parancssorral kinlodnom. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19757 üzenetére
Ne vitazzunk szerintem ezen.
Te hivatalos eljarasokat, hivatali embereket, szakertoket kavarsz ide.
Ez egy jogi szemelyisegu tarsasag (htc) es egy magan szemely, de legyen egy masik ceg, mondjuk egy xy zrt. polgari vitaja, ahol egyforma "szinten" allnak a birosag elott.
A masik, a rendor sem mondhatja, hogy ittal, errol hatosagi orvosi vizsgalat KELL.
De tenyleg hagyjuk a dolgot...neked van igazad! -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
kis jogászkodás után "komoly" kérdésem lenne:
miért nem íródik át a recovery-m?
2.6.3.0-ára szeretném visszatenni a 2.6.3.3-ról.fastboot erase cache
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot erase cacheparancsokat kiadom, és le is fut a flash, de hiába indítom újra recovery-ben csak a 2.6.3.3 marad rajta.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19739 üzenetére
pont jónak mondod, hogy a hatóság hogyan csinálja, és mit tud igazolni, kvázi bizonyítani......
szerintem kevered a szezont, a fazonnal.
a lényeg, hogy a hatóság (vagy ahogyan te fogalmaztál a yard) a távközlési törvény által hivatalos adatrögzítésre kötelezett szolgáltatót büntetőeljárás keretében megkeresi, és azon adatokat, amit neki tárolnia kell, megküldi a megkereső nyomozó szervnek.
ebbe beletartozik pl. a hálózatra való fellépés is, stb., stb.
viszont NEM TARTOZIK ebbe a körbe pl. a htc telefon nyitásának, zárásának a gyártó általi rögzítése...miért is tartozna, hiszen a htc nem hatóság, nyilvántartása, "szava" polgári peres eljárásban dettó ugyanannyit ér, mint egy felhasználó szava.
a saját nyilvántartása nem hiteles külső szerv (pl. bíróság) felé, mint ahogyan a videó felvétel is "csak egy újabb bizonyíték" lehet a sok egyéb mellett.amit írtam a videózásról nem a kisujjamból szoptam, vagy a képzeletem szüleménye. az egyik jó barátom a n.... márkaszerviz vezetője, ők ezt a "kiképzést" kapták, és ezt a csomagbontást alkalmazzák nagyobb értékű telefonok esetén.
offba teszem már, mert nem tartozik ez a dolog közvetlenül a one-hoz....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19736 üzenetére
én értem, hogy adatot gyűjthet, de a saját nyilvántartása miért lenne igazolás vitás esetben?
hallottam már olyanról is, hogy egyes helyeken videózzák a javítást, mert perek sokaságától tudják megvédeni magukat a cégek.
vannak olyanok, akik mindenért perelnek, és perben felsorakoztatnak annyi tanút, amennyit akarnak, hogy így, meg úgy volt beadva a készülék javításra, ráadásul nem "rettennek meg" attól sem, hogy teljes videót készítenek arról, ahogy mennek be a szervizbe, és arról, hogy hogyan adják át a telefont, mind a külsőt, mind belsőt illetően.
csak nálunk van ez az alamuszi belenyugvó hozzáállás...már bocs a negatív jelzőért.jah, köszi a linket a recoveryhez!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19731 üzenetére
melyik ez a 2 pont?
éppen most akarom kipróbálni a miui-t, csak másik recovery-t kell hozzá feltennem...
tényleg nincs valakinek linkje 2.6.3.0-os twrp-s recoveryhez, ami .img kiterjesztésű?(#19732) Gulyopapa!
nem erről van szó, hanem arról, hogy teljesen különböző módon állnak a dolgokhoz.
a lányom hox-a nyitott (csak htc dev-ről nyitható, nincs s-off), nem volt hozzá garancia levél, írtam a htc-nek, e-mailben kaptam választ, hogy eddig és eddig élő garanciája van a telefonnak.
ezzel az igazolással javították már 2x.(#19734) Loboda!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19727 üzenetére
én csodálkozom?
én ilyet nem írtam....
laboda kollegának hívtam fel a figyelmét, hogy a htc oldalán keresztül kinyitott telefonoknál ez a helyzet.
viszont továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a korábbi bootloader revone-vel nyitott, és teljesen gyárira visszaállított telefonjaival nem tudnak mit kezdeni, mivel nyomtalanul visszaállítható.
visszatérve egyébként a dev-es nyitásra, több olyan dologról lehet itt-ott olvasni, hogy a kód lekérése miatt garancia megvonása miatt visszaadott telefonok esetén ha a htc nem tudja igazolni a nyitást, (mert visszaállítható úgy is a telefon) és a tulaj azt mondta, hogy ugyan lekérte a kódot, de meggondolta magát, és mégsem nyitotta, akkor a fogyasztóvédelemnél mivel tud érvelni a szerviz?
mondom, az új hboot-os telefonok is visszazárhatók, csak a nyitáshoz kell kód, amit a htc automatikusan úgy kezel, hogy azzal nyitás is megtörtént, pedig ezt neki igazolnia kell.(#19728) Loboda!
ezt írtam én is... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SzlobiG #19661 üzenetére
sok 3G is volt benne, de hogy mennyi azt nem tudom, mert folyamatosan minden fut 3G, WIFI, mert nem kapcsolgatom, nem akarok ezzel foglalkozni....
mondjuk iPhone-n alvó módban wifiről automatikusan átkapcsol 3G-re, mert állítólag a 3G kevesebbet fogyaszt, mint a wifi.
amúgy ahogy látszik is, volt benne kb. 2x15 perc navigáció is.ja, még egy dolog, én ezt az alvó módot nem használom, ( ki/be (akkumulátor) -> alvó mód) mert akkor nem jönnek meg az e-mail-ok, ha huzamosabb ideig nem nyúlok a telefonhoz.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
NandorHUN #19645 üzenetére
a linkelt oldal a htc hivatalos oldala.
az ott jelolt keszulekekre hivatalos 4.4 van, es a tobbire is lathatjuk, hogy az utolso fazisban van mar a munka.
a 4.4-es hivatalos romokbol vannak portolva fozott romok, amelyek meg itt-ott hianyosak ugyan, de hibatlanul mukodnek. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
ez előttem szólókat még annyival egészíteném ki, hogy ez egy fém anyaghasználatú, nagyon precíz kidolgozású, minőségi érzetet adó telefon.
az s4-sem rosszabb minőségben, összeszerelésben, csak az műanyag.
ha azt el tudod fogadni.....
nekem volt az összes samsung S sorozat, de már nem kellene, pedig nagyon elvakult voltam.
a one sokkal jobban optimalizált, simább, folyékonyabb működést adó szerkezet véleményem szerint a jelenleg kapható legjobb androidos telefon, ami (szerintem) szebb kezelőfelülettel, szebb külső megjelenéssel is bír, nem egy átlagos populáris darab.
a kamera is jó, viszont vannak olyan élethelyzetek, amikor gyengébb képeket készít, ami (véleményem szerint) szoftveres hiba, melynek javítása várható.szóval one-t vegyél!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Levente17 #19597 üzenetére
milyen tokot keresel?
tegnap vettem a debreceni media markt-ban (lehet a nyiregyhaziban is van) 990 forintert egy szuper ultra vekony (kb. fel mm vastag) fust "szinu", de azert kisse atlatszo merev tokot.
finoman erdesebb a felulete igy a csuszveszely is kisebb!
ennyiert meg az ebay-en sem biztos, hogy veszel postaval egyutt ilyen minoseget.
szoval csak ajanlani tudom. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dreamie #19592 üzenetére
az ok. de a kod beirasanak helyet kutya nehez volt megtalalni.
kemcso kollegaval vettunk kozosen meg az egyet fizet kettot kap akcioban.
nagy nehezen o talalta meg, hogy hogyan is hozhato fel a kod beiras helye, de sikerrel jartunk.
5e -ert van egy full europa orok frisditesu navigacio, ami szerintem korrekt ar.szekra!
ezen nem fogunk osszeveszni...
nekem az android messze ezen a telefonon a legjobb, leg smooth-abb, de vannak olyan helyek, ahol igen is akadozik, ezt el kell ismerni.
egyet nem fogsz tudni belembeszelni, az pedig az, hogy a gyari rendsuer szebben fut egy jol ossuerakott rom kernel kombonal, mert ez nem igaz.
hidd el probaltam mindkettot, van osszehasonlitasi alapom!
ettol a velemenyemtil fuggetlenul a telefon igen is szuper gyari allapotban is! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19586 üzenetére
ebben az "atyauristen" is allithato.
vegyel a kezedbe egy i5-ot, vagy i5s-et, aztan vedd a kezedbe a one-t, azonnal eszre fogod venni a rocceneseket...nem vedem az ios-t, nem errol van szo, hanem arrol, hogy azert legyunk tisztaban a keszulekunk (op rendszer) apro hibajaval.
(#19587) kiseper!
azok a dolgok javitva lettek, amit korabban irtam, hogy hianyos, vagy nem mukodik.
sebessegbeli erdemi valtozast nem fogsz tapasztalni.
a viper, a megjobban testreszabhatosagrol szol.
en azt mondom, hogy csinalj egy nandroid mentest az arhd romodrol, aztan probald ki a vipert.
ahhoz is javaslom a kernelcseret, es figyelj arra, amirol laboda kollega irt, hogy a processzor sebesseget allitsd gyari allapotra, mert alapbol vissza van veve! -
HUTCHDB
nagyúr
uj viper rom!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19579 üzenetére
de vannak a gyari romnal is, es sokkal tobb helyen es eszrevehetobben, mint fozott rom+fozott rom kevereken.
szerinted miert dolgozik ezeken tobb csapat?
nem csak szolgaltatasban jobbak a custom romok, kernelek, hanem gyorsasagban, smooth-sagban es uzemidoben is egy gyari rendszertol. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #19558 üzenetére
en csak visszatettem az arhd-t.
valahogy jobbnak erzem.
hiaba vettem fel a procit a viperben es inditottam ujra a telefont csak, csak voltak reccenesek, amik nincsenek az arhd-ben.
azert csinaltam nandroid mentest a viperrol, jol fog az meg jonni, ha jon egy ota frissites. -
HUTCHDB
nagyúr
Rovid egy napos hasznalat utan en azt mondom, hogy a ARHD 41.0-as jobb rom, mint a viper 4.0.1.
Bullettprof kernelt tettem fel mindkettohoz, de nekem a viper picit röccenősebb.
Lehet kiprobalom amit mumk1 hasznal. -
HUTCHDB
nagyúr
a korábbi camera firmware-t vissza lehet valahogyan tenni?
tegnap este próbáltam fotózni, de nem jött össze.
olyan szinten rózsaszínes lilás a kép, hogy az leírhatatlan.
ami furcsa, hogy vakuval meg tökéletes.....
ilyen korábban nem volt.
szerintem valami frissítés elszúrta!(#19542) Loboda!
nekem minden főzött a telefonon, kivéve a kernel...mondjuk azt sem tudom, hogy az milyen, hiszen 4.4 még hivatalosan meg sem jelent.
szóval így is sikerült a HTC-s mentés, és visszaállítás. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19537 üzenetére
no másodjára sikerrel jártam.
minden perfektül visszaállt, még az ikonok elhelyezkedése is.
jó kis funkció ez!
ráadásul, ha jól értem, akkor naponta wifin automatikusan csinál mentéseket.(#19539) csacsi67!
lehet valamit elszúrtam korábban.... egy biztos, a google drive-al is működött!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen NAS-t vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spotify
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest