Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Leafnshit
üzenetére
Nekem sense 5.5-el gyárin hozott 28ezer felett, most sense 6on 28ezer alatt hoz.
Így már nem is kell, kukára vele.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ritka idétlen lett ez a nagy "szóköz" az alsó dokk és az első sor app között a kezdőlapon, és nem, nem érdekelnek az odakerült pöttyök, mert egyrészt eddig is megvoltam nélkülük, másrészt semmi funkcionalitásuk nincs, illetve semmi szükségük ekkora "szabad térre".
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Érdekességképpen hangerőgombokról: tegnap olyat játszott, hogy csatlakoztattam a headsetet, majd elkezdte kijelezni azt, hogy folyamatosan nyomva van a hangerő fel gomb, hiába nem nyúltam hozzá vagy éppen a hangerő let nyomtam, headset kihúzása sem segített, csak a reboot.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Juliuska
üzenetére
Ja, tényleg, N/A.

Legalább azt várjátok meg, hogy google bejelentse a következő verziót, mielőtt még a frissítésre keresnétek a telefonon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk a linkelten az a furcsa, hogy most kiadja a sense6-ot verziószám változás nélkül, majd nyáron a 4.4.3-at, ennyi erővel kevesebb munka lett volna bevárni a 4.4.3-at és azzal kiadni a sense6-ot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Remek, hogy jó érzéssel tölt el egy olyan cikk, amiben semmi konkrét nincs, csak vad találgatás.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Még a mostani frissítés se ment le, de már megy a találgatás és a sóvárgás, hogy a még be sem jelentett új adroid verziót melyik készülék fogja megkapni, amit meg egyesek már készpénznek is vesznek.
Mindezt úgy, hogy nexusok nagy része még a 4.4.3-at se kapta meg.

-
Zirowe
nagyúr
Akinek nem frissül, az innen tudja letölteni az európai lte-s ota csomagot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Nem sír, csak kis matek kell, mivel akkoriban még 1-2 frissítést kaptak a készülékek, így minél elavultabbal jön ki egy telefon, annál kevesebb frissítést kap.
De látom itt hiába magyaráz az ember.

spawn21: ha te erre matyizol, akkor egészségedre, én maradok a hetero kapcsolatoknál.

-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nightfall75
üzenetére
Második teszt során a második mikrofonba beszélve az is rendben.
Most egy gémkapcsot nyomtam az alsóba és kifújtam, elvileg javult, gyakorlatilag meg majd meglátjuk.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Itt egyébként azt írják, hogy a vd6869 volt az első alap kamera és az ov4688 a későbbi és elvileg jobb fejlesztés, tehát akkor az "nyugodhat" meg lilulás ügyben, akinek ov4688-at ír a telefonja.
OmniVision announced a 4.0 MP CMOS sensor which matches the VD6869 specs identically, the OV4688, which has the same size (1/3”), resolution (2688 x 1520), pixel size (2.0 micron), and a line about sensitivity being 40 percent higher on the 2.0 micron pixels compared to OV’s 1.75 micron pixels. There’s still no real information about sensitivity or saturation, but I suspect that OV4688 might become an alternate supply source if ST can’t produce VD6869 in quantity.

120fps-es fhd videóra is alkalmas?
Jó lenne ennek a szoftveres oldali kihasználása. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Nightfall75
üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy az audio rész a mikrofont is nézi.
Fura, mert az első az rendben van, a második meg nem, de akkor annál nem rendesen kéne tartani a készüléket?
Mert a kép mást mutat.mocsyzozi: köszi neked is, ezt délután majd meg is nézem.

Kétszer cserélt kamera adata: ov ov4688 4m
Egyelőre még nem lilul, de akkor ez még mindig nem az új modul?

-
Zirowe
nagyúr
Ismerőseim jelzik, hogy egyre halkabb vagyok telefonon, kb el kell tartanom magamtól és egyenesen a mikrofonba beszélnem.
Tapasztalt már vki vmi hasonlót?
-
Zirowe
nagyúr
Videókat és képeket elnézve nem nagyon lehetne összekeverni, főleg ha az ember látott már igazi htc készüléket, vagy legalább egy tesztet elolvasott, mielőtt vásárlásra adta volna a fejét.
A klón ugyebár nem fémből készült, gyári androidot meg hamar kiszúrja az ember, arról nem is beszélve, hogy vásárláskor érdemes megnézni a bootloader állapotát is, mivel ez pedig egy mtk rendszerű készülék, tuti nem olyan, mint a htc-é.
Kis körültekintés, vásárlás előtt legalább egyszer kézbe fogni vmelyik szolgáltatónál, esetleg egy youtube videó (már a feloldási kijelző bukó, illetve a htc órája, ami bhonnan felismerhető), és ezeket el lehet kerülni.
Papíros adásvételnél meg mindenki a másik adatait tölti ki, kezében az iratokkal és mindenki visz fejenként egy tanút.
-
Zirowe
nagyúr
Az index már szerzett egyet, vajon a mobilaréna mikor fog?

-
Zirowe
nagyúr
válasz
GALARDO
üzenetére
Akkor kb olyan lesz, mint egyes motoroláknál, hogy nem hirdetik hivatalosan, nem is kértek certificationt, így ha egy user emiatt gariztatna, akkor el lehet utasítani az igényét.
Mondjuk azon a videón nem tűnik annyira megnyugtatónak, ahogy folyamatosan jönnek a kis buborékok.

Mondjuk az emberek többsége nem is mártogatni akarja, de azért egy minimális vízállóság mindig jól jön. -
Zirowe
nagyúr
Fm radio kukazasa erthetetlen.
-
Zirowe
nagyúr
Indexes cikk az uj onerol vmi ritka botranyosra sikerult, csomo tenybeli, fogalmazasbeli es helyesirasi hiba.
Bar meg igy is tobb, mint amit a mobilarena irt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Most miért, legyen inkább samsungom?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem maga Handrás és a holdudvara ütősebb vicc.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Konyhában sok haszna lehet, micsoda feature.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mókás a hátlap.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
Juliuska
üzenetére
4.4 -> Sok apró negatívumot, olvastam az ART és a jelenlegi apk-k inkompatibilitásáról
Ami a htc one-t egyáltalán nem érinti, de ha lenne is választható az art, akkor is csak opciónális, de mint megjelenés óta artot használó, még csak nem is találkoztam ilyen inkompatibilitással, ha volt is az elején, az azóta már rég orvosolva lett a népszerű appoknál.
-
Zirowe
nagyúr
Valóban az számít segítőkésznek, aki ismét leírja a már elhangzottakat az újraolvasni lustáknak, sőt, még be is linkeli, mert a kereső használata is nehéz..

-
Zirowe
nagyúr
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Nem is neked írtam és semmi személyeskedés nincs benne.
Tény, hogy pár hetente nagy okosan beírod ide ezt, amivel semmit nem teszel hozzá a topichoz, senkinek nem válaszol, érdemben feleslegesen ismételgeted magad.Ha továbbra is kontrázni akarsz, nyugodtan, választ már úgyse kapsz, részemről ennyi volt az offolás.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Ez a párkapcsolatok első időszakára jellemző lila köd.
Minden másra pedig ez. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Pandimakaay
üzenetére
Ha 5 percen belul akarsz meg vmit mondani, akkor hasznald a szerkesztes gombot!!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MerLinh
üzenetére
Most direkt toroltem minden eszkozt, eszkozok ujrainditva, tv is.
Tv yt appom NEM vagyok bejelentkezve, a tv egyaltalan nem ismeri a google fiokomat (aztan foleg mert anyu tabja nem is az en nevemen van).
Mind a harom ezkozon rogton inditaskor szerepelt a miracast jel yt appon belul es azonnal kuldte ki a videot a tvre, minden tovabbi engedely keres es parositas nelkul, ezutan ismet szerepeltek az eszkozok a parositott listaban.
Termeszetesen mindegyik eszkoz ugyanazon a halozaton van. -
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Gondolom jelzi a halozaton a jelenletet vhogy.
Megneztem direkt, dlnahoz nincs koze, mert ha kikapcsolom a minidlna servert, akkor is mukodik tokeletesen.A yt megosztas inicializalja a tvn a yt appot, a viseot pesig a tvn futtatja, iranyithato is rajta, de a kulso eszkozon is.
Mondom, szerintem inkabb a miracast funkciohoz kotott, tudja a tvd a miracastot?
Tehat ha a tv nem tud miracastot, akkor talan nem megy ez a funkcio.
Amugy kikapcsolt miracast opcioval is megy, szoval ez sem a jelzo a keszulek szamara.De leirom megegyszer, NINCS osszeparositva a yt app a tvvel, meg csak a yt fiokomat se allitottam be a tvn.
Egyebkent az ikon neve chromecast, mert azzal kapcsolatban volt eloszor elerheto.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
De ezt magyarazom, ha a tv kepes lenne ra, akkor MAGATOL jelenik meg ez az opcio a telefonban.
Mint mondtam, nem mindegyik smart tvn mukodik, foleg inkabb az ujakon, de talan csak azokon, amiken miracast tamogatas is van, passz.
Itthon van egy 2010es smart tv, azzal nem megy. -
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Ez a fiókot kapcsolja össze a tvn.
Egyébként ennek max a history miatt van lényege, a mobilos megosztás/irányításnak meg az az értelme, hogy gyorsabb és kényelmesebb.
De ugyanakkor van lg remote app is, tv adást kiküldi az eszközre, azon is tudom nézni+teljesértékűen irányítani a tvt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Akkor a tvd nem jo.
Nekem egy 55la620s van, sosem kellett parositani a youtubehoz, bmikor, amikor akkor nyitom meg a youtubeomat bmelyik eszkozomon (tablet/mobil), megjelenik a megoszto ikon, azt megnyomom, a tvn elindul a youtube app a videoval es mar nezhetem is (tehat gyakorlatilag nem stream), lejatazasi listat is be lehet allitani.A oneon ezen kivul kulso lejatszokent megjelenik a tv zenenel, kepnel es videonal, a 3 ujjas trukk is megy rendesen.
De az egreat r6s lejatzommal is megoldhato ez.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ha a tv megfelelő smart és egy hálózaton vannak, akkor youtubeban megjelenik egy hullámos téglalap ikon, azt nyomd meg és válaszd ki a tvt.
A piros karikával jelölt ikon.

-
Zirowe
nagyúr
Ramos k1 kínai tabletet látta már vki?

-
Zirowe
nagyúr

Mindig jol esik beoltani a htc Magyarorszagot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Gossip girlben is sok htc volt, meg a rizzoli and isles foszereplo ferfi nojenek van azt hiszem mindig egy dhd a kezeben.
Mondjuk vicces volt az eheti arrowban 2007re flashbackelte es mostani erintos gigamobilt hasznaltak.
Ja igen, arrowban is mocskosul nyomatjak a surfacet. :S -
Zirowe
nagyúr
válasz
BenHans
üzenetére
Ennyi erovel smallvilleben is volt mar.

Ki latja rajta azonnal a hibat?
megoldasEgyebkent wddig a legundoritobban az ms tolta a surface/wp/binget hawaii five o, elementary es suburgatorybe folyamatosan.
Amikor mondjak a foazereplok, hogy az eletuk semmit sem erne surface nelkul, vagy direkt megallnak bemutatni a binget, eleg szanalmas.
No meg hat tudjuk, hogy pokember is bingezik, ezert is tudnak tuljarni az ellenek rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a kategoriaban alatta levo one s-hez vagy az elod sensationhoz kepest olcso/gagyi hatasa volt.
Ez volt a legrovidebb ideig birtokolt telefonom (4honap), a vegen pedig nagyon orultem, hogy vegre sikerult eladni, illetve nagyon bantam a megvetelet.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Annál minden jobb, de mégiscsak egy olyan puha/csúszásgátló műanyaggal talán jobb lett volna, mint amilyen a desire hátlapja volt.
De egyszerűen ez nem volt jó, még a one s is minőségibb érzés volt kézbe venni, de a desire/sensation fémes háza után mindenképpen rosszabb volt az x.Hogy aztán a tegrás baromkodásról ne is beszéljünk, egyszerűen egy elrontott telefon volt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
X műanyag háza nagy minőségbeli romlás volt az előző évekhez képest, szerencsére azóta visszatértek a helyes útra.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Temproot akkor sikeres, ha $ helyett ez van #.
Amig az nem sikerul, addig felesleges a firewatert inditani. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
3 oka lehet: regebbi adb, rossz driver, telefonon a debugon kivul nem okeztad le az engedelyt kero ablakot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Be van allitva rendesen az adb?
Lasd korabbi hsz-em.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha minden be van allitva, akkor eloszor egy adb devices kell, hogy rendesen van-e erzekelve, utana mehet az adb reboot es a tobbi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Cmd-be, az <-- important!!!-ot leszamitva.
De ez legyen elotte beallitva+driverek.
-
Zirowe
nagyúr
Nyilvan egy ilyen bridge nem arra keszult, hogy 30percig expozzon (vagy az is lehet, hogy 60perc volt, fene se emlekszik mar..).
Illetve ott alul es felul is volt egy zavaro fenyforras ket utcaval arrebb, az zavart be a szinekbe, meg talan a hold.Varosba egyszer probaltam, de olyan eros a fenyszennyezettseg, hogy minden hoaazu eypoa kep zoldes lett.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Egyedül ami lehetséges, hogy a záridő hosszabb volt, mert ha chdk beállításait használom, azok nem mindig jelennek meg rendesen a tulajdonságokban.
Mivel azok a szerencsétlen hullócsillagok nem jöttek, ezért elkezdtem baromkodni a chdk beállításaival és tesztelgetni, hogy mit tud a gép.
Amúgy tessék, itt van még öt kép arról az estéről, mindegyik vaku nélkül és szoftveresen sem lettek piszkálva.
A gép egyébként egy canon powershot sx130 is.

De ez a kezdetleges csillagjárós kép is éjjel készült, vaku nélkül, azt hiszem 30perces záridővel.

Arról nem is beszélve, hogy a vaku meglátszana elég erősen elrondítva az egészet.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Valkűr
üzenetére
Nyugodtan toltsd le a kepet es nezd meg a tulajdonsagait, mind a ket kep tok sotetben keszult vaku nelkul, egyedul az iso mas.
Mi ertelme lenne mast mondanom, mit ami valojaban?

Csillaghullast mentem fenykepezni velencefurdon a toparton, de nagyon be volt borulva, a parton pedig nincs vilagitas, tok sotet van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Formula-1
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)