Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tiger. nagyúr Nálatok megy a messenger? 
- 

Tiger. nagyúr Sikerült helyre rakni de ez a lg smart thinq app nem megy 
- 

Tiger. nagyúr Tud valaki jó romot, ami olyan mint a gyári? Jelenleg viper van rajta, de amikor el akarom inditani az lg appot akkor azt írja, hogy a gyökeres eszközön nem érhető el. 
- 

Tiger. nagyúr Tud valaki ajánlani olyan kamera appot aminel a mentést be lehet állítani sdre? A gyári kaneranal nincs ilyen lehetőség. A telefon HTC desire 816g 4.4.2 rendszer van rajta. 
- 

Tiger. nagyúr Édesanyám játszik ezzel a pou nevezetű játékkal felraktam én is az m7-re és eszméletlen szarul megy, hogy lehet ez? 
 Ő egy samsung y játszik és nála jól megy én meg egy ilyen erős készülékkel és nem. viper rom van fent 5.02
- 

Tiger. nagyúr válasz  Kai_Rong

üzenetére Kai_Rong

üzenetéreÉn anno az m7-et váltottam le az m9-re de az m7 megmaradt, volt azért különbség, most eladtam az m9-et sajnáltam is de 10-es lesz, az m7-et örökre megtartom. nekem viper rom van fent és nagyon gyors még mindig hibátlan az állapota csak a kamera lilulása van de csak este látható, akkor meg amúgy sem lehet normális képeket készíteni mással sem. 
- 

Tiger. nagyúr Van valakinek G-shock GB 5600AA órája? Bluetoothos. 
- 

Tiger. nagyúr Van egy haverom ehhez a telefonhoz keres romot htc mini 2-höz official magyar 5.x rom-ot hol találok? Hol lehet ilyet találni. 
- 

Tiger. nagyúr használja valaki az időkép nagy új widgetjét? Nálam nem rakja fel rendesen kb a közepére teszi. 
- 

Tiger. nagyúr Az m9 az meg 90% lett hogy lehet hogy az rosszabb pedig újabb, igaz az m7 energia takarékos módban volt és sim kártya sincs benne ráadásul viper rom van rajta. 
- 

Tiger. nagyúr Az miért lehet ha emlékeztetőt irok be az m9 be, mivel az m7el egy fiokon vannak, és mikor megszólal az emlékeztető akkor az m7 nél úgy marad a képernyő, nem tűnik el olyan mintha kifagyna de nem, én ki tudom kapcsolni. 
- 

Tiger. nagyúr válasz  Ununqatrium

üzenetére Ununqatrium

üzenetéreA wifinel engedelyezve van hogy ne kapcsoljon ki ha alvo modba kerul a telefon? 
- 

Tiger. nagyúr válasz  rooooland91

üzenetére rooooland91

üzenetéreFerob koléga sztem tud majd segíteni. 
- 

üzenetére rooooland91

üzenetéreMagam sem tudom, de ha jól rémlik akkor nyomtam folyamatosan a bekapcsoló gombot és a hangerőle. 
- 

üzenetére rooooland91

üzenetéreNekem az m9 csinált ilyet amikor egy tokkal kinlodtam, befagyott a bootloader, nem rootolt. 
- 

üzenetére rooooland91

üzenetéreLehet hogy a bootloader be fagyott. 
- 

Tiger. nagyúr Másnál volt már olyan hogy nem jön be a wifi rajta? 
 Meg jelenik a jel, de nem csatlakozik.
 Ritkán kapcsolom wifire, már elég rég nem volt, most frissíteni akartam, de nem csatlakozott.
- 

Tiger. nagyúr Most már jó, újra raktam a romot, a másik ha nincs benne sim kártya akkor azért nem működik az időjárás része? 
 Lokációs beállításokkal fáraszt.
- 

Tiger. nagyúr Valaki jart mar ugy hogy nem tud a telefon a wifire csatlakozni, bejon a jel es ennyi, majd ki kapcsolja es vissza. 
- 

Tiger. nagyúr Rooot nélkül nem lehet automatizálni a repülő módot? 
- 

Tiger. nagyúr 
- 

Tiger. nagyúr Na m9 esek megkaptak az 5.1et  
- 

Tiger. nagyúr Sziasztok van itt olyan aki használja a build prop progit? 
 ro.product.model=GT-I9505
 ro.product.brand=samsung
 ro.product.name=SM-900S
 ro.product.device=SM-900Saz kéne ami it samsung, mert enyémen kiszedtem de azóta az eszközzel furán működik vissza kéne írnom ami volt. 
- 

Tiger. nagyúr Erre valami okosság lezárást mintára állitottam, de most vissza akarom állitani de nem engedi. Mi a megoldás? 
- 

Tiger. nagyúr Elég jó tesztnek felhívni egy ügyfélszolgálatot ahol nagyon sokára szokták felvenni a telefont, ott szinte biztos hogy kifog kapcsolni a kijelző persze míg hívod nem a fülednél tartod. 
- 

Tiger. nagyúr Érdekes annak idején kérdeztem hogy miért van az ha hívok valakit egy idő után kikapcsolja a kijelzőt a telefon, erre 1 esek nálam van a gond vagyis a viper rommal. Mostanában m9et használom és ott is tapasztalom ezt, a jó előbb végeztem a hívással és a kijlező sötét volt, a be kapcsgombbal feléledt és még hívásban voltam, ennyit az android 5,02 ről mert a 4,4,3 nál ilyen nem volt. mivel ez Új telefon gyári rommal érdekes lenne ha ez is rossz lenne nem igaz? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő