Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mano42

aktív tag

Köszi a cikket, nagyon jó lett. Én is anno ugyanezt az utat jártam be, bár volt elötte G1, közben meg One X. A G1nek imádtam a sok fizikai kontrollját, a Desirenek az optikai joystickjét, ezek mind hiányoznak. (ezekkel gyakorlatilag érintőkijelző nélkül is tudtad használni a készüléket alap funkciókra, pl. kesztyűvel ). A Desire (meg a G1) szűkös belső memóriáját könnyen megoldottam, (sd-re 1gb ext3 partíció + kis rom buherálás, cserében lényegesen gyorsabb lett a készülék mivel a flash meg sd párhutamos írásával - olvasásásval. ) A oneX IPS lcd-je nagyon jól sikerült, a polikarbonát háza viszont nem annyira. Ellenben repült, nem egyszer, és kibírta. A One X után valami kézreillőbbet akartam, pár napig kínlódtam egy S4 minivel, de HTC után szőrnyű volt a váltás. Véletelnül esett az ölembe a One, azért a pénzért sajnáltam otthagyni. Tetszik, de a feleségem ONE S-e még mindig jobban tetszik. A One S (s3) kézreillőbb, ugyanolyan jó anyaghasználat (talán jobb is a keramizált feete aluminium), az üzemideje is jobb. A ONE gyorsabb, erőssebb, de az erő különbséget nem használom ki, fölöslegesen ketyeg egy erőmű a zsebemben az akku róvására, bár az akkukímélő mód sokat segít. A sense 4 nekem jobban bejön mint az 5xx, szebb, és főleg használhatóbb. A sense5 lapos, színtelen, unalmas, semmi HTC feelingje nincs, persze, hogy kevesebb ramot eszik és valamivel gyorsabb. Főleg a feloldó képernyő hiányzik a kontaktok witgetjével, csak ráhúztam egy arcot a gyűrűre és már hívtam is. A sense 5nél ezt kb 4 mozgásból tudom megcsinálni, a sense4hez képest antiproduktív. Egy lényeges dolog állít meg, hogy One S-re váltsak, az a félelmetesen jó sztereó hangszóró. A One mini nem tetszik, ahányat láttam, az oldalán a műanyag csík mind be volt repedezve. Ja, és Viper rom rules !!! Mindegyik One típuson, melegen ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés