Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Slukkica #30552 üzenetére
Az a2sd változat nekem is ezt csinálja, úgyhogy nekem a legfrissebb darktremor flash ott figyel a mappában. az install után közvetlenül feltolom azt is, és úgy nincs gond.
su
a2sd zipalign
a2sd cachesdparancsokat lefuttattad terminalban install után? mert mondjuk anélkül akkor se megy, ha épp jól sikerült az a2sd telepítése.
it never gets easier, you just go faster
-
Skillet
addikt
-
roberto211
őstag
válasz Tarantula33 #30545 üzenetére
És még azt kérdezném mert azt sehol nem írják h a desireban a sima amoled vagy a super amoled van?? És szerinted érdemes lecserélni mert a anyaga miatt vagyok oda a desirenak meg a formájáért.: És ez a 0,3 col észrevehető a desiren?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz roberto211 #30555 üzenetére
Na jo már megnéztem.. Amoled vagy slcd..... Régebbi példányokban amoled utána slcd.:
-
cotag
senior tag
Kérdés: Van/lesz 2.3.X Gingerbread frissítés?
Mi a legfrissebb hír ez ügyben?
-
petipetya
nagyúr
Elvileg lesz a hónap végén OTA formájában, a HTC angol nyelvű oldalán írták - ezt kapták fel a fórumok és az androidos blogok. Most nem szeretném visszakeresni és linkelni, bízom benne hogy elhiszed. Minderről viszont a HTC magyar nyelvű facebook oldala mélyen hallgat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
tenke.
tag
Hali. Úgy fest a desire-sok csapatába tartozom jövőhéttől!
Aki elrettentene az most szóljon vagy hallgasson örökre
[ Szerkesztve ]
-
musspici
tag
válasz roberto211 #30564 üzenetére
Mi miatt akarod az SGS-t lecserélni?
SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++
-
Viper26
nagyúr
Középen ez a kis widget pontosan milyen adatokat mutat, nem sikerült még rájönni teljesen.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
llaszlo
veterán
Ezt nézegesd: http://uot.dakra.lt/kitchen/
-
válasz Criton #30561 üzenetére
Pedig 2napja bemásoltam ide és azt a HTC hivatalos FB oldalán a HTC posztolta, hogy a hónap végére lesz OTA
"HTC
Hi everyone. We have more news about our build of Gingerbread for Desire. Our testing has gone well so we will begin rolling out the update by the end of July! Thank you again for your support!
péntek, 21:25 · Tetszik · " Meg is van a Post...[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sssz
őstag
elképzelhető hogy a magyar HTC azért nem postolt még a facebookon, mert ebben a régióban illetve Magyarországon nem július végén kezdődik meg az OTA frissítés....hanem később. Gondolom még nem tudják a pontos menetét, hogy melyik régió kezdi és hogyan jönnek a többiek.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
tenke.
tag
válasz roberto211 #30564 üzenetére
htc hero-ról. az enyém amoledes lesz és néztem már a nem amoledes kijelzője is ég és föld a hero hoz képest.
-
master90
aktív tag
Remélem jön ki frissítés a Désihez
[ Szerkesztve ]
-
válasz petipetya #30575 üzenetére
"HTC Magyarország
Hello Mindenki! Újabb híreink vannak a Desire Gingerbread frissítéséről. Tesztjeink sikeresen befejeződtek, így július végén kiadjuk a frissítést. Mégegyszer köszönjük a támogatásotokat!
HTC Desire Gingerbread Update
Friss: 2011. június 30. Hello! Örömmel osztjuk meg Veletek, hogy a HTC Desire számára fejlesztett Gingerbread minőségi ellenőrzése a héten megkezdődik. Amint lesz információnk a frissítés elérhetőségéről azonnal jelentkezünk. Köszönjük a türelmeteket! Friss: 2011. július 11. Hello Mindenki! Újabb híreink vannak a Desire Gingerbread frissítéséről. Tesztjeink sikeresen befejeződtek, így július végén kiadjuk a frissítést. Mégegyszer köszönjük a támogatásotokat!
készítette: HTC Magyarország
16 perce · 1116 · Nem tetszik · · Megosztás"Kronk: az a szerencsétlen DHD-vel rendelkezik
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Integra #30578 üzenetére
Hát passzolom. Fizikailag nem tudnak több chipet juttatni a készülékbe OTA-n, viszont ha elég sok mindent kivágnak a gyári cuccokból akkor lehetséges, hogy jobban fogja bírni.
-
-
sbazsi
veterán
Lehet ideje lenne akksit cserélnem?
du2-kor huztam le töltőről (már a kocsiban...)
Úgy, hogy minden le volt kapcsolva - se wifi, se gps, se giro szenzor, se mobilnet, gsm only, fényerő alacsonyra véve - éjfélre 20 % körül volt.
Jó, óránként többször felénztem vele netre, meg telefonáltam, de akkor is. Kéne hozzá egy "mobil-Paks"...
1 napot már nagyon rég nem bír... Ha nem kapcsolok ki mindent, akkor 8-10 óra alatt mondjuk 40-50-re megy le.
Romot nemrég raktam újra, és csináltam azt a battery calibrationt is. -
dareal
tag
válasz sbazsi #30584 üzenetére
battery calibration alatt mit értesz? mert nem mindegy.
én így szoktam:
-kikapcsolt állapotban hálózati töltés (nem usb!!!), fullra.
-teló bekapcs, használni egy picit, amíg 100%-ról nem esik vissza 99%-ra (mindent bekapcsolok, wifi, gps, pár perc és esik 1%-ot).
-ahogy leesett 99%-ra, telefon kikapcs és megvárni amíg ismét fullra nem tölt (a led pirosról zöldre vált)
-töltő kihúz, telefon boot recovery-be és batt stat wipe.
-reboot és használni.
minden héten romot frissítek, a battery stat wipe-ot havi 1x ejtem meg.
[ Szerkesztve ]
HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
-
llaszlo
veterán
Van olyan program ami a top parancs szerint listázza ki az appokat? Mert a quick system info nem működik egyáltalán nem jelez semmit sem felül. Csak ha éppen elindítom az appot. És ha beragad valami akkor nem látom. De amikor elindítottam akkor sem láttam benne a beragadt appot így kilőni sem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz musspici #30565 üzenetére
Hát mert nézegettem a desiret és megtetszett mind külsőleg mind a skin rajta... És gondoltam egy próbát megér,d enem biztos hogy lecserélem ha nem ajánljátok... Tehát ezért kérdezném hogy ugye sgs is nagyon király telo sztem és a desire is d enem tudom melyik a jobb döntés.. :_D
-
master90
aktív tag
válasz roberto211 #30589 üzenetére
Hát szerintem sgs-ben nagyobb erő van hardverileg de
külsőre kicsikét törékenybe a készülék !
Desire inkább külsőre erős a telefon hardverileg kicsikét gyengébb !!De ez csak az én véleményem nekem is desirem van tökéletes meg vagyok elégedve vele.
Minap nyomkodtam ismerősöm sgs-ét kicsit feludulsé volt nettezni zenét halhatni de a desire sincs nagy lemaradva de szerintem bárhogy döntesz semelyikben sem fogsz csalódni mindegyikben van valami egyéni -
petipetya
nagyúr
-
musspici
tag
válasz roberto211 #30591 üzenetére
Nem eltántorítani akarlak (hiszen én elégedetten használom a Desirét), de ha már meg van az SGS akkor én nem cserélném Desirére. Esetleg Desire HD-ra. Párom SGS-t használ, tehát van vele tapasztalat. Ugyan a Dézi sokkal nagyobb minőségérzetet nyújt, memória terén elég gyengén teljesít.
Ha össze akarnám röviden foglalni, akkor az közelmúltban három tábor alakult itt (ezen a fórumon) ki.:
1. Elégedetlen volt a memóriával, ezért főzött romot használ, kisebb kompromisszumokkal.
2. Elégedetlen volt a memóriával, ezért főzött romot használt, de visszaváltott rootolt Stock romra a sebesség miatt.
3. Kínlódik a gyári rommal, fogyó memóriával és tízszer is meggondolja mit telepít, valamint várja az OTA Gingerbread-et mint a megváltót.A döntés a TE kezedben van!
SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++
-
tenke.
tag
válasz Champipi #194 üzenetére
Használtam sok helyen iphone betűtípust, nem emlékszem a nevére, valami C betűs az tuti. Egyszerűen olyan szép, lágy, kellemes olvasni. Ha nem lenne a Sense nagyon nem tetszene az android és egyszerűen megunnám két hét alatt. De én szeretek programozgatni, módosítgatni arra meg sokkal jobb az android és kész
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest