Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
válasz redbiro #30850 üzenetére
Ne már! Honnan származik a telefonod? Ha belenézel a ZIP-ben lévő android-info.txt file-ba döbbenet mennyiségű CID-t támogat. Pont nincs benne a tiéd?
Esetleg nem független a telefonod? Akkor lehet még CID error, ekkor viszont GoldCard-al fog csak felmenni, ugyanúgy, ahogy a gyári állapotot visszaállító HTC-s PB99IMG.ZIP is.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz redbiro #30850 üzenetére
Én is SpeedShop-ban vettem 2010 májusban, nálam a carrier: HTC_EastEurope. Úgy tűnik
téged átb@sztaka tiéd nem független, kérdés, hogy a Speedshop tudta-e, hogy nem független a készülék.
Ha megvan a számlád ill. a garihegy, akkor IMEI-vel igazolhatod, hogy ez ugyanaz a teló, és cseréltesd ki.
Vagy csinálj egy Goldcard-ot és akkor mindegy és nincs macera a bolttal.[ Szerkesztve ]
-
-
sbazsi
veterán
válasz Zirowe #30821 üzenetére
én az acer noteszommal jártam úgy, hogy lejött az aljáról a gumitartó.
természetesem amikor vinyó hibával ment szervízbe, nem csinálták meg, amikor utána telefonáltam, jól megaszonta az okos, hogy ez nem garanciális körbe tartozó dolog.
Ezek után küldtem egy levelet a global acer supportnak, és láss csodát, nemsoká kaptam új gumitartókat...
Azóta nem acerem van... -
Damage401
senior tag
Szevasztok!
Akinek Gyári Froyo van rajta és szolgáltatófüggő azoknak az Android market frissült már 3.0 ra? amit most mutattak.
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv
IstvánSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
gofry
senior tag
na remek , új 3.3.1 r2 leedroid,
amonra recoverym van, felraktam, aligned ext3, partition magic ext3, ext4 mindent kipróbáltam amit lehet...
de olyan htc fehér képernyőt kapok h öröm nézni.
Egyszer sikerült bootloopot összehozni, ezenkívül a rom még nem indult el
Szívott még vele valaki? -
tenke.
tag
hali. fel szeretnék rakni pár romot amihez particionálni kell az sd kártyát. pontosan hogyan tudom? mert clockworkom van és csak RA val tudom.
-
rekid
addikt
Megfogadtam, hogy nem nyúlok a telefonhoz legalabb a hivatalos 2.3 ginger frissitesig, és különben sincs szuksegem root jogra.
Unatkoztam, rootoltam.
Ez valami kocka kényszer vagy nem tudom...
De nem nem fogok a hivatalos gingerig más romot kiprobalni.
PVT4 es 0.93 as a cucc. Ezt használtam, egy analfabéka is képes rá.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
beni121
aktív tag
Igo-t ( mármint az indítófile-t) honnan tudom lehúzni? sokk helyenm kerestem de gondoltam egyszerűbb ha megkérdem, ti biztos tudjátok, tartalmam van sokféle
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
Tv progi van rá?
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
Szancsó
aktív tag
Aki esetleg nem gyári Sense -es ROM -al használja a beépített, HTC féle Mail klienst, attól kérdezném, hogy működik rendesen?
Csak mert nálam eléggé véletlenszerűen, de leginkább sehogy sem működik. Be van állítva 4 fiók: az egyik manuálisan van szinkronizálva, a többinek pedig miden nap 7:15-23:30 között 30 percenként, azon kívül manuálisan kellene frissülnie (próbáltam 2-4 óránként is), de nem működik. Délután is 18:15 -kor ránéztem és azt írta, hogy 13:20 körül frissített utoljára, ráadásul nem is mindegyik fiókot. Ez mi a manó?
3G -n és WiFi -n is ugyanez a helyzet, a 3 fiókot egyébként IMAP-al piszkálná, bár nem hiszem, hogy számít...
Desire S topicban is volt valakinek gondja: nem akarom megint visszatenni a K9 -et, mert az nem jelenített meg mindent rendesen, a legutóbbi frissítés után pedig 1-2 fióknál Java exception -öket dobált, szóval nem vagyok vele előrébb...My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
dombila
senior tag
válasz Szancsó #30870 üzenetére
Ilyen gondom nekem is volt egyszer. De akkor egyáltalán nem szinkronizált. Egyszer csak megállt. Bármit is próbáltam vele tenni nem ment. (Csak egy fiók volt IMAP-al. Küldeni tudtam, csak fogadni nem.)
Átálltam K9-re. Nem töröltem az account-ot a HTC kliensben, csak éppen K9-et használtam.
Kb. egy héttel később azt vettem észre, hogy a HTC kliens is jelzi az új leveleket. Fogalmam sincs mi történt vele, elindult, és azóta is hibátlanul megy. (2-3 hónapja). Már le is szedtem a K9-et (ami nem lopta a szívembe magát).
Szerintem valami cache baja lehet(ett), és az akadályozta valamiben. Idővel törölhette a gondot okozó részt, és magához tért.Akkor nem próbáltam, de esetleg egy dalvik cache törlés? Hátha ott van neki vmi szemét.
-
rekid
addikt
Tudtok ajánlani konkrét memóriakártya típust a telefonhoz? Azt láttam, hogy nem érdemes calss 10-est venni tesztjeitek alapján. Márkában van valami must have? (8gb)
-
sssz
őstag
nekem meg az a gondom minden e-mail klienssel, hogy egyszerűen nem tudok vele küldeni.
freemail-t használok és a gyári kliens még csak el sem fogadja a beállításait (a kimenő szervernél).
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
A mail beállítások az ingyenes e-mail szolgáltatóknál úgy néz ki, hogy imap/pop részhez címedhez tartozó beállítások kellenek míg az smtp részhez a mobilszolgáltatódé kell. Ez utóbbi úgy néz ki, hogy ki kell venni a bejelentkezést/login-t majd a (példa a telenor) szolgáltató smtp-jét kell megadni ami ebben az esetben mail.telenor.hu
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
rekid
addikt
Kimeno levelek kiszolgaloja:
TELENOROS internetkapcsolattal rendelkezőknek:
- SMTP szerver: mail.telenor.hu
- SMTP port: 25Ha telenoros vagy.
Elvileg mukodnie kell.Gyáva népnek nincs hazája!
-
batabe
senior tag
válasz dombila #30873 üzenetére
én is anno a speedshopban vettem takems 8gb class6-ot, de jó pár hét használat után tele volt olvasási hibával (teló sokszor lefagyott, és a mini partition wizard olvasási tesztje is hibás "szektorokat" talált rajta), és végül kicserélték, bár csak samsungot tudtak organizálni hasonló paraméterekkel, azzal eddig semmi bajom.
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
rekid
addikt
Koszi sracok jovo heten lovok egy adatat
-
Skillet
addikt
Én is adata 8gb cl6-ot vettem miután itt a forumon többen is arra buzdítottak. Nem bántam meg, működik rendesen és elég gyors is.
Más... Tegnap láttam először élőben a galaxy s2-t. Ez valami elvetemült. Volt egy hp x4700 pda-m elég sokáig, az is batár volt, de annak még jól állt valamennyire. Na de ez. Baromi nagy. Az egyedüli erénye külsőleg,hogy vékony. Na de ezzel se ér sokat. Egy A4-es papírlap is vékony, mégse viszem magammal a zsebemben és rántom elő néha amikor csörög és beszélek bele. Brutál. Ja, és még ronda is. Nem is értem a sok agymosott minek veszi mint a cukrot.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Integra
titán
asszem bekrepált a jack aljazat a telefonomban.. ma reggel dugom bele a fülest, erre nem szól, tök süket és csak a hátlapi kihangositón szól a zene. próbálgatom újra meg újra, nem működik..
remélem a speedshop nem basztat majd a garival mert németországban vettem..
illetve mi van akkor ha rootolva van nem gyári rommal? visszautasithatják a javitást?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Skillet
addikt
válasz Integra #30887 üzenetére
Vannak problémák ezzel a telóval bőven. (Desire)
Szal konkrétan hol vetted a telefont? Hova szól a gar? Igazából bárhogy is lesz, csak gyári rommal add le szervizelni. Mind így szoktuk vinni az e-care-be. Különben visszautasíthatják a szerelést. Ne kockáztasd meg.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Integra
titán
válasz Skillet #30888 üzenetére
amazon.de, 2 év garival, kártyafüggetlen, új, 480 euro. másfél éve.
tiszta, német piacra gyártott darab.namármostkéremszépenénhülyelenniehhez, a visszagyáriasitást nem vágom, hogy kell nagyon áll a rúd egy nokia mangónak következő telefonnak...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Szancsó
aktív tag
válasz dombila #30871 üzenetére
Dalvik cache törlés megvolt, töröltem a Mail -ből és az Accounts & sync -ből is az accountokat, valamint a Mail -nek az adatait (mondjuk ezt a rendes alkalmazáskezelő nem engedte, de Titanium megoldotta). Ezután újra felvettem és beállítgattam az accountokat: egyelőre úgy néz ki, hogy működik.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
rekid
addikt
válasz Integra #30889 üzenetére
ha jol gondolom, akkor megnézed milyen rom van rajta most (ha még ugyan az a rom van rajta ahogy vetted), az alapján letöltöd azt a romot (mivel gyarilag nincs rootolva) és felrakod a telefonra.
How-to
Step one-nál ott a link a romokhoz.A tapasztaltak lehet tudnak egyszerűbb megoldást is.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Integra #30889 üzenetére
Akkor a speedshopnak itt dolga nem lesz, nem is náluk vetted. Akkor igazából e-care-be kell vidd. Gondolom ott csak él a gari. Bár passz. Nem tudom világ garancia van-e ezekre a telókra. Lehet nem is fogod tudni a garidat érvényesíteni itthon :s
Sajnos erről őket kell kérdezd. Hívd fel őket.
A gyári állapotra való visszaállításról az első hsz-ben olvashatsz, vagy pzoley oldalán is elég részletesen. Utóbbit ajánlom.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Integra
titán
válasz Skillet #30893 üzenetére
htc gyártói garancia van európai rá. hogy globál, nemtom, de európai egészen biztosan. nekem az kell aki ennek a htc garanciának a keretében megjavitja a készülékem. azt hittem a speedshop a htc márkaszervize erre is.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dareal
tag
vagy a t-online "műsorújság" nevű appja, ami ha t-mobile sim-ed van, akkor engedi a mobil tv-t, azon elég sok csatorna fogható (tv2, rtl, stb. de csak 3g-n megy, sim azonosítás miatt)
HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest