Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz orimate86 #22598 üzenetére
Pedig teljesen logikus, mert a class10 kártyák szekvenciális / folyamatos/ olvasása nagyon gyors, viszont a random / véletlenszerű / nagyon lassú. Fényképezőbe, kamerába lettek kitalálva, oda is valók !! De azt az xda-n is megíták, hogy az ilyen típusú scriptekhez ne használjuk.
-
r4z
nagyúr
válasz pzoley #22600 üzenetére
Mázlista... Nekem 16 kB/s-nál nem megy feljebb CM7 alatt. A 21MB-os ikonpakkom fél óra alatt került fel.
orimate86: Ha Ghost-olod az SD-n lévő partíciókat, akkor nem kell feltétlenül újrarakni. De sokkal egyszerűbb. Titanium Backup-pal minden programot lementesz, újrahúzod a rendszert és visszaállítod az appokat.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
zsadnok
tag
-
dombila
senior tag
válasz pzoley #22602 üzenetére
Az én Class 6-os (Silicon Power 8GB) kártyám telefonban végzett tesztje szerint, 6 MB/s-el ír, de csak 3 MB/s-el olvas! Újraparticionáltam utána is. Kártyaolvasóban simán 10 MB/s felett olvas, és kb 8 MB/s-el ír.
Vajon mitől lassul be ennyire a telefonban az olvasási sebesség? -
r4z
nagyúr
válasz zsadnok #22604 üzenetére
99%, hogy 2.2-vel adják. Ha mégis egy 2.1-es példányt fognál ki, kb. 3 perc frissíteni, még számítógép se kell hozzá.
racerx: Csak a poén kedvéért feltettem az Androidos térhódítás videót mp4-ben, azt bezzeg 169 kB/s-al másolta fel a mocsok Lehet, hogy a kis fájlok miatt volt lassú az előbb.
dombila: Ha az SD Card Speed Test progit használtad, felejtsd el. Az nem ad pontos eredményt, az én Cl6-os kártyámat Cl2-nek nézte, áttéve a kártyaolvasóba érdekes módon hozta a sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz racerx #22605 üzenetére
Ráadásul, root explorer FC, el sem indul, Quadrant teszt kilép a 3D résznél !!
És én b*rom, megcsináltam data2extended++ -ra, mielőtt megnéztem volna az eredetit, mert annyira ajnározták !! Most már csak a saját szememnek hiszek.
Ráadásul az kezdte, aki azt írta, hogy csak 1 MB-el lehet az sd-re másolni a rom-om alatt. -
r4z
nagyúr
válasz pzoley #22609 üzenetére
Most Ginger ROM-ról van szó? Lemaradtam
Nekem a Root Explorer megy rendesen, fc nélkül, de a Quadrant elég érdekes. Az Advanced-nél nincs kép 3D-nél (Galaxy S-t veri frame-ek tekintetében a raktárnál valami 55 FPS átlaggal ), és amikor lefutna a teszt, dob egy fc-t. A simánál gond nélkül lefut minden. Fene se érti
-
prezson
tag
Üdv!
Olvastam, hogy a Google meg a FB összekapott, és a jövőben nem lehet majd szinkronizálni a névjegyek közé a fb kapcsolatokat.
Az lenne a kérdésem, hogy most szinkronizálva vannak - nem lehetne ezeket vmi progival hozzáadni a gmail névjegyek közé? Pl van olyan ember, akinek a telszáma csak fb-ról van meg, jó volna, ha nem kéne kézzel felvinnem gmailbe. Nem lehet vhogy ezt átrakni?
És arra nincs vmi progi, hogy ha egyszer már párosítottam a névjegyeket, rom újrarakásakor emlékezzen a párosításra, ne kelljen megint kézzel állítgatni?
-
r4z
nagyúr
válasz prezson #22611 üzenetére
Szia!
Az integráció csak a csupasz Android felületet érinti, a gyártók által készített felületeket nem.
A kérdésekre sajnos nem tudok választ adni, de nekem is jól jönne ilyen lehetőség.Más: Olyan jót röhögtem az előbb... Keressetek rá a Marketen a Nokia WP7 Emulator nevű programra. A képernyőképeket nem ér megnézni indítás előtt. Ne támadjatok rám, jól tudom, hogy milyen a WP7, de ez azért ütött
Kedvenc komment: "You managed in 1 day what Nokia + MS will achieve in 2 years "[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz pzoley #22613 üzenetére
Nos:
Másolás USB-vel (1,5GB avi): 500kB/s és 1MB/s között ugrál.
Telepített appok, FC-vel csak a korábbi (Aurax 8.3 Data2SD) mentésből származó Quadrant Advanced-nál találkoztam, le is lett törölve.
Quadrant (mivel az Advanced FC-zik, részeredményeket nem tudok mondani): 1497 pont
Belakott rendszeren, Simple2Ext szkripttel (appok, dalvik, cache mind az Ext-re költöztek - TakeMS Cl4 8GB kártya) futtattam, 1113-1113 MHz, Performance governor. Azt viszont meg kell hagyni, hogy 3D-ben nagyon erős az eddigiekhez képest.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
james008bond
őstag
válasz orimate86 #22598 üzenetére
A logika az benne, hogy a Cl 10-es a nagyobb fájlokat írja/olvassa gyorsabban ( mondjuk ez nem mindig van így, erről majd majd később ) és a kis fájlokat lassabban, mint a Cl 6-os. Itt a teló esetén pedig nem a nagy méretű fájlok tologatásán van a hangsúly működés közben.
Saját tapasztalatom ( és "károm" ) okán nekem a Cl 6-os jött be, a 10-es meg a tokjában pihen egyelőre, épp a fentiek miatt. Amúgy a nagy fájlol írás/olvasás sebességében nálam a Cl 6-os Silicon Power lazán otthagyta a Cl 10-es Kingston karit. Korábban erről linkeltem is képeket. A lényeg, hogy SP nálam kártyaolvasóban mérve ~17MB körül ír/olvas ( nagy fájlokat ) kisebbeket is gyorsabban, mint említett Kingston Cl 10-es.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
Ok, köszi, ezek alapján meg sem nézem.
Maradok a MIUI 1.2.25 saját verziónál. Ott a 3D 430-440 között van, data2ext++ új scripttel, ha kiveszem az aksit, menet közben, kikapcsolás nélkül, bekapcsoláskor ha van hiba az sd-n kiírja, hogy korrupt data és kijavítja / mint a pc-n az chkdsk / és megy mint a szél. -
r4z
nagyúr
válasz james008bond #22617 üzenetére
Hol vetted azt a Silicon Power kártyát?
Zoley: Jól hangzik A Cl4-es karimra felrakhatom? Valamint jól látom, hogy felrakás után 2 update-et kell flashelni?
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
-
pzoley
őstag
Igen, az utóbbi időben annyi verzió jelenik meg tudod ki fogja mindig újra rakni !!
Inkább megnézem mik változtak, és csak azokat update-lem. Így megmaradnak a beállítások, az összes program, mindig a legújabb van fent.
Minden kártyán fut, mert ami fent van az A2SD+ os, de a paraméterek ugyanazok.
Ez az alapverzió : MIUI_Au.1.2.11 R3+ A2SD+, új a2sd script-tel ami szintén tartalmaz hibaellenőrzést és javítást is. -
r4z
nagyúr
válasz james008bond #22621 üzenetére
1,9 MB/s írás, 32,6 MB/s olvasás
Zoley: MIUI_Au.1.2.11-R3-data2ext++ ezt szeretném felrakni holnap. Reboot nélkül flashelhetem a frissítéseket, vagy inkább indítsam újra mindig?
[ Szerkesztve ]
-
orimate86
tag
Mi a SD kártya tesztelőnek a neve amit használtok?
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Használ esetleg valaki ilyen védőtokot a Desire-hez?
[link]
Érdeklődnék, hogy vajon az előlapot mennyire védi.Köszi.
-
sasfioka
csendes tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni egy HTC Desire felélesztése kapcsán. Addig jut el a boot, hogy kiírja a HTC feliratot. A bootloader része működik...
SF
-
r4z
nagyúr
válasz sasfioka #22629 üzenetére
Szia!
Rootolt a készülék? Ha igen akkor recoveryből rakj fel egy új ROM-ot (előtte mindent wipe-olj), ha nem akkor irány a szerviz.
Zoley: Még egy kérdés: MIUI-ban ugye nincs overscrolling effect? Ha valami, akkor az nagyon fog hiányozni a CM-ból
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz sasfioka #22629 üzenetére
Idéznék az oldalamról:
"A kérdésedet fogalmazd meg a lehető legpontosabban és úgy, hogy a másik fél számára egyértelmű legyen, hogy mit akarsz kérdezni.
Írd le, hogy milyen telefont használsz, milyen ROM-mal stb a lehető legrészletesebben.Ha valamit csináltál és nem az lett az eredmény amit akartál, akkor a lehető legpontosabban írd le, hogy honnan indultál, mit csináltál PONTOSAN, és mi lett az eredménye PONTOSAN."
Szóval mit csináltál előtte?
[ Szerkesztve ]
-
sasfioka
csendes tag
válasz llaszlo #22632 üzenetére
Akkor kicsit nyugodtabb fejjel leírom, hogy mi történt:
Rootolni akartam a készüléket, de nem igazán "úgy sült el" ahogy akartam.
Futtattam a reflash_package.exe, amelyet http://unrevoked.com címről töltöttem le.
Ez elvileg sikeresen végig is futott. Done. Lett a vége.
Majd a HTC Desire újraindult.
Ezt követően az sd kártyára felmásoltam két fájlt:
r1-a2sd-desire-dalvik-fresh-signed.zip
Z_v05_A2SD_OF.zip
Majd lefelé nyíl+power gombbal elindítottam, ezt követően a recovery részbe mentem, és ott telepítettem az első (r1....) zipet. Elvileg ez is "lefutott", majd az újraindítást követően addig jut el, hogy kirakja a HTC logot.Amit még tudni kell: PVT4-es a telefon és Telenor-függő. 0.93.0001 a "HBoot", 5.11.05.27 a "Radio"
Legalábbis ez volt, amikor még élt.
Most már tudom, hogy a PVT4-es telókat nem így kell. De egyelőre azt szeretném, hogy feléledjen...
Ha van még valami kérdés, amely a megoldást elősegíti, állok rendelkezésre.
-
racerx
őstag
válasz pzoley #22615 üzenetére
Na el is felejtettem. Nagyjából belőttem mindent, home screenek beállítva, progik, stb. S egyszer csak annyira belassult a launcer hogy használhatatlan lett. Ujraindítás után is detto.. Pedig szórakoztam vele pár órát.. Kár, nagy kár. És a végén mindig visszatérek a jó öreg Leedroidhoz
-
-
sasfioka
csendes tag
válasz pzoley #22636 üzenetére
1. ClockWorkMod
2. Nem particionáltam.Sokféle leírást olvastam, és nem jót választottam.
Az a baj, hogy azt sem tudom, hogy merre induljak. Nem tudom, hogy mit töltsek le, honnan.Kétségbe vagyok esve. De próbálkozom, csak nem tudom, hogy merre hány méter.
Particionálom a kártyát, de milyenre?SF
-
llaszlo
veterán
válasz llaszlo #22639 üzenetére
Rossz a parancs:
fastboot-windows.exe flash recovery recovery-RA-desire-v2.0.1.imgMég annyi, hogy a fastbootnak és a recovery-nek egy mappában kell lenni.
Utána amonra-ban SD particionálás.
512 ext és a többi FAT minden más NULLA méretűÉs mehet fel valamilyen rom.
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz sasfioka #22641 üzenetére
A legegyszerűbb, ha leszedsz egy alap root-olt froyo rom-ot, és felteszed, vagy a LeeDroid No_A2SD verziót.Recovery, Install zip from sd, megkeresed az sd-n, felteszed.
[link] LeeDrOiD_2.3d_No_A2SD.zip. Másold fel az sd-re, mivel nincs rom-ezért vagy kártyaolvasóban lehet, vagy Recovery, mount sdcard, Andorid Commander. -
james008bond
őstag
válasz bigrock #22628 üzenetére
A 7en rendeltem Angliából...előtte barátom SGS-én volt ilyen, nekem akkor nagyon megtetszett. Az előlapot miért védené? A hátlapon és oldalt körbe fogja a készüléket. Egyébként tapintásra nagyon jó volt és a telót se növelte meg nagyon ( remélem 7főn már itt lesz és bele fog férni az övtokba is! )
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok