Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
De nem fog
Ez sajnos ránézésre legalább 4 coll (sajnos), kétmag tutira nem (az majd a karácsonyi ajándék lesz), és a GB-et (van benne valami használható újdonság? NINCS) is kétlem. Nagyon remélem, hogy valami nagy meglepit elrejtettek tajvani barátaink
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pzoley
őstag
Sajnos ők is rossz irányba mennek !! Egyre rosszabb verziókat adnak ki. Az utolsó már annyira rossz, mint írtam, hogy az A2SD script sem működik rendesen.Egyre lassul a rom, a Theme Manager-t meg annyira elcseszték, hogy bármit változtatsz, reboot.
A legjobb verzió, amit most "próbálgatok" az a 0.12.31.R3 extended.Ott még megy minden rendesen !! Valószínű átállok ráMost látom van 1.1.26
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz LouiS22 #19451 üzenetére
Hát a 2 mag nem kizárt, tekintve, hogy az iPhone 5 pletyka kétmagos Qualcomm alapokat említ (szokás szerint nyáron adják ki az újat, ez 100%). Mint tudjuk, a HTC elég hamar kapja a Qualcomm újdonságait (lásd HD2, Desire HD), nincs kizárva, hogy belekerül az újdonságba az MSM8960/MSM8990. Ha már HW, 1GB RAM-ot szívesen látnék benne egy Retina Display mellett. Ha már képernyő: jó az a 4" is, ha elég vékony a keret. A HD2 szinte miliméterre megegyezik a Dézivel, mégis elfért benne a 4,3"-os képernyő.
Sajnos viszont az a megérzésem, hogy nem fogunk leesni a székről a specifikációk láttán
Szerk: marha jó ez a Miren Browser
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #19456 üzenetére
Nálam az is megy, és használom is elég sokat.
-
racerx
őstag
válasz Integra #19458 üzenetére
Jaja, pont multkoriban met erről itt a polémia...Desire óta semmi, és a láthatáron sincs hasonlóan jó készülék. Viszont a CES-en bemutatatott SE, Motorola, LG jóval érdekesebb volt mint a Desire 2-3-4..
Monnyuk engem nem izgat, mert kb 1 éve van ennek a telónak még nálam -
racerx
őstag
válasz Integra #19458 üzenetére
Jaja, pont multkoriban met erről itt a polémia...Desire óta semmi, és a láthatáron sincs hasonlóan jó készülék. Viszont a CES-en bemutatatott SE, Motorola, LG jóval érdekesebb volt mint a Desire 2-3-4..
Monnyuk engem nem izgat, mert kb 1 éve van ennek a telónak még nálam -
Straw
senior tag
Igen, ez nekem is egy fontos szempont, pedig nem gondoltam volna hogy ennyire meg fogom szeretni. De hát pont ez a lényege, annyi apró kis finomság van (persze a RAMzabáláson túl ) hogy egyszerűen meg könnyíti a telefon használatát, és ez után már nem akarsz sense nélküli telót, ezért HTC-t fogsz venni. Ez jó logika, csak nem mindenkinél jön be.
42
-
Hooper
őstag
Hello!
Lenne egy kis problémám:
Tegnap este új ROMot tettel fel HD FN 1.2 CsM (facebook,twitter és stockon + widegetjein kívül az alap appok közül szinte mindet visszaraktam) és a következő hibákat produkálja:
Magától ujraindul, teljes fagyás.
A wiFit csak sokadikra kapcsolja be (csak annyit ír ki h "hiba"), újra indítás/indulás után mindig gsm/wcdma módban van kikapcsolt wififel - only Gsm+wifi on-nal ujraindítva.. tudtommal eddig megjegyezte a beállításokat, mert ha néha restartoltam nem kellett ujra állítgatni.
Most épp a fagyás után angolul indult el.
A widgetek képernyőre való kirakása vagy áthelyezése néha teljesen beakad.
Képernyő feloldásnál (felső power, vagy trackball) másodpercekig csak világító gombok és fekete képernyő van - ezt is hol csinálja hol nem.
Hívásnál ha elveszem a fülemtől csak pár mp után világít újra a kijelő.Eddig nagyjából ennyi
Kortörténet:
SD ext partícióját ujraformáztam (ext3 - primary - 1.5 Gb)
wipe data + wipe cache + wipe davlik megvolt az install előtt (Amonraa van fent)
data+sdt ujraindítás után felraktam.
Ezt már kétszer megcsináltam, titaniumbol másodjára még nem hoztam vissza semmit.Tipp?
Ja és mindemellett, a VODA haldoklik ma, mert folyton a hálózat foglalt üzenetet dobálja ki hívásnál - más telefonnal is próbáltam.. ja és a fogam is fáj. Remek napunk van
-
Hooper
őstag
Amonra recoveryben a következők vannak nekem:
-wipe ALL userdata
-wipe only /data
-wipe only /sd-ext
-wipe only /sdcard/.android_secure
-wipe only /cache
-wipe only /Davlik cache
-wipe only battery stats
-wipe only rotate settingsA kiemeltekre böktem rá (legutóbb is amikor a régi HDt telepítettem, azzal nm voltak ilyen gondjaim - csak a proci pörgött 100on de az most nincs)
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz Hooper #19465 üzenetére
Hasonlóval szívtam én is tegnap este, véletlenszerűen fagyott, ill. a widgetek húzása baromi lassú volt.
Folyamat ugyanaz mint nálad, de ClockworkRecovery 2.5.0.7-el.
Harmadik nekifutásra nem csak formatáltam az Ext partíciót, hanem töröltem és újra létrehoztam. Újrarakás után ment szépen.
Valami az SD-n tolt el az első két alkalommal és amiatt akadt, ill. fagyott.
-
-
Joachim
tag
Tudja valaki, hogy Autokillerben be lehet-e állítani, hogy egyes alkalmazásokat ne lőjön ki?
Pl a Dolphin böngészőt...
Valamint melyik profilt érdemes alkalmazni?
Mi a különbség az egyes profilok (moderate, optimum, strict, aggressive, extreme, ultimate, lost) között?Amit tapasztaltam a HD ROM-nál, hogy ha a SetCPU-val 245-998 Mhz között van a proci sebessége, akkor amikor felélesztem a készüléket akad az óra lapozása.
Jelenleg 768-998 Mhz között van a skálázás és interaktív profil van kiválasztva, így viszonylag gyorsan reagál.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
CSiPet2
tag
Nem találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy a beépített rss olvasó egyszer csak megáll? És ez alatt azt értem, hogy az utolsó frissítéskor letöltött híreket látja, de azóta egyszerűen nem frissít (illetve írja, hogy frissít, csak nem tölt semmit, proci kihasználtság 0%), mintha nem lenne hozzáférése a google accountomhoz (annak a feed-jeit olvassa), nem tud sem új feed-re feliratkozni, sem régiről leiratkozni.
És a vicces az egészbe, hogy az ég egy adta világon nem történt semmi változtatás a készülékkel. Újraindítás nem használ. Uninstallni meg nem lehet... -
llaszlo
veterán
Sajnos még nincs meg a Desire. De közben csemegéztem a Blade topciban. Jó, hogy tudják, hogy mit is csinálnak.
[link]
[link]
"agybadugós" Hogy mi és főleg hova dugná ha nincs hová?
[link]
Mit lehet csinálni? Talán szervíz?
[link]
Én 60-70 ezer alatt nem adnék Androidos telefont. Akkor talán csak az értelmesebbeknek lenne. Legalábbis a nagy része abba tartozna.Addig is légyszi valaki válaszoljon arra a kérdésemre, hogy egy régebbi Reflash-el pl 3.21 is tudom-e rootolni a telót?
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Érdekes dolgot vettem észre...eddig is ez a ROM volt fent, csak annyi változott, hogy kapott egy Zoley által módosított data2SD script-et.
Bár nem hiszem, hogy ez okozná, de néhány beállítás egyszerűen ELTŰNT, mint pl. a LED-re vonatkozó beállítás, vagy a quiet ring on pickup lehetősége.Egyszerűen nincs, mintha nem is lett volna a telóban eredetileg sem...iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
r4z
nagyúr
válasz llaszlo #19476 üzenetére
Én már válaszoltam, valószínűleg elsiklottál felette. Nézd meg az unrEVOked changelogot, melyik verziótól kompatibilis a PVT4-gyel a program. És természetesen az AmonRA Recovery-t rakd fel!
Más: nekem CWM-Alpharev 2.5.1.8 recovery van fent. ROM Managerből akartam telepíteni egy zipet (ha már fent van ), reboot után a sima Clockworkmod 2.5.0.7 fogadott. Lement a telepítés, újraindítottam a recoveryt. A CWM-Alpharev recovery fogadott. Akkor ezt így most hogy?
-
dombila
senior tag
A ROM Manager ellenőrizte a Recovery-t, mivel nem az övé volt ott - a ROM Manager szerint még a 2.5.0.7 a legújabb -, így klasszul felülírta ezzel.. Ebbe indult újra. A CWM-AlphaRev update.zip-je gondolom ott figyel az SD-d gyökerében, így a CWM 2.5.0.7 Reboot Recovery-je felolvasta az update.zip-et és elindította. Azt már nem vette észre, hogy az nem az övé
Hát szerintem valahogy így.
Ne használd a ROM Manager-t, mert ragaszkodik a 2.5.0.7-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Joachim
tag
Pzoley, RazorGTR1, Viper26, LouiS22 Uraim!
Tudtok választ a #19472 kérdésemre?[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
LouiS22
veterán
válasz Joachim #19480 üzenetére
Én nem használom ezt a programot, szerintem felesleges killerezni, megcsinálja a rendszer, ha úgy látja hasznosnak. Nekem az Advanced Task Killer van fent, ha netán valami beragadna (de szigorúan én indítom el), ott van egy Ignore list.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
prezson
tag
válasz siofok #19427 üzenetére
No jelentem, hogy harmadszorra is megformáztam az elcsesződött ext3 partíciót, mindent megint ugyanúgy csináltam, felraktam az 1.2-es pzoley romot, és egyelőre jó
Illetve én is tapasztaltam azt, amit itt írt vki korábban: total commanderrel másoltam fel az sd-re a dolgokat, már pár száz mega felment, de 80%-nál lefagyott a total commander és a mobilom is, de annyira, hogy csak az akksi kivétel segített
-
pzoley
őstag
válasz Joachim #19480 üzenetére
Én sem használom, mert nem látom értelmét !! Hiába lövöd ki az alkalmazást, ha a rendszer újra elindítja Én erre a célra SystemPanel Lite-ot használom, naponta egyszer-kétszer, főleg ha tesztelek. Ott fordítva van, azt jelölheted ki, hogy mit ne lőjjön ki /Exclude/ !!
-
prezson
tag
válasz prezson #19482 üzenetére
FASZA! Tehát lefagyott a total commanderrel együtt, pont úgy, ahogy írta vki korábban. Aztán akksi ki, megint csatlakoztatom megy, a maradék fájlokat rámásolja, eddig minden ok. Normálisan leválasztom, de lassú a rendszer. Nyomok egy restartot: egy csomó hibaüzenet fogad, hogy 6-7 program kényszerített bezárását kéri. Aztán ok-nak látszik minden, bejönnek az ikonok a főképernyőn, de sok idő, míg megnyitja őket - aztán most megint teljesen lefagyott, amikor el akartam indítani az egyik progit. A főképernyőt mutatja, kijelölve az ikont, teljesen behalt.
Csak az akksi ki segít.
Ez a negyedik (!) próbálkozásom ezzel a rommal. Korábban kipróbáltam már néhányat ,soha nem tapasztaltam ilyen gondokat - ráadásul ezek nem is az elején jöttek, már mindent felraktam beállítottam, használtam, csak zenét másoltam rá, ami kinyírta most végleg az egészet. Remek.
Sajnos ez a rom kuka, a használhatatlan a legjobb szó rá. Egyébként amíg nem fagyott le véglegesen, nem éreztem gyorsabbnak, mint az xda-s hd romot. Egy nagy hátránya viszont van ennek a pzoley-s romnak: felül lehúzva nincs wifi, mobilnet, gps jel, ami nagyon jó tud lenni. Az ikonok ott feleslegesek, tekintve, h a home képernyő hosszú lenyomásával is előjönnek, ráadásul sztem egyszerűbb és gyorsabb így használni. De ez csak az én észrevételem.
-
pzoley
őstag
válasz prezson #19485 üzenetére
Sajnos ez a rom kuka, a használhatatlan a legjobb szó rá.
Köszi , de azért nézz egy kicsit szét a hozzászólásokban, hogy aki odafigyelt, és feltette,mint én és teszteltem is, azoknak megy.
Amikor az usb-re csatlakozol a telefonnal, drive módba, akkor olyan mintha egy pendrive-ot dugnál rá.
Ez a negyedik (!) próbálkozásom ezzel a rommal., másoknak elsőre felment.
De természetesen mindenki olyan rom-ot használ, amilyet akar, de szerintem hiányzik egy szó az első mondatodból : SZÁMOMRA !!!! -
mocsarid
csendes tag
Nah jó sok óra után kb sikerült megoldani a flash rom témát és a hozzátartozó kérdésköröket, már csak az lenne a kérdésem, hogy ha formázom az SD-t ext3 partícióra, akkor miért csak 512MB a legnagyobb a ROM managerben? ( a felette lévő résszel mi lesz? )
Illetve ami jobban érdekel, hogy miért nem látom egyik part.manager programban sem ( win 7 ) a telefonomat? Tehát a kérdésem az,h hogyan kéne formáznom az SD-t sz.gépről?
Mekkora FAT32 és mekkora ext3-at érdemes csinálni?Dani
-
r4z
nagyúr
válasz mocsarid #19490 üzenetére
Ne ROM Managerrel formázd, hanem kézzel, a Minitool progival. Csak kártyaolvasóban tudod használni, telefonból ne is próbáld.
Én 768MB-1GB Ext3 partíciót ajánlok, persze ha sok mindent raksz föl, 1,5GB is kellhet, ez a felhasználás milyenségétől is függ.
-
-
siofok
őstag
válasz prezson #19485 üzenetére
kár hogy vmiért nemmegy nálad!pedig nagyon jó!Nekem az eddig próbált hd romok közül ez a legzökkenőmentesebben működő.Quadrant eredményekben is ez hoz a legtöbbet,meg a telefonon való lépkedések is sokkal gördülékenyebben futnak.Just pictures progi is megtáltosodott ezen a romon! Eddig ezen kívül 1x próbáltam zoley féle romot, a többi mind xda-s volt.
Nekem akkor csinált ilyen fagyásokat,és belassulásokat,mikor elsők közt töltöttem le zoley oldaláról a data2zip-et,és nemjó zipre mutatott a linkje.utána leszedtem a jó zipet,és minden klappolt!OnePlus nord 2t
-
őstag
sziasztok!
image uploader alkalmazást használtok? melyiket?
kösziit never gets easier, you just go faster
-
HIJ
őstag
Üdv!
Tudna valaki segíteni SetCPU beállításában? Mert felraktam és azóta gyorsan fogy a kraft. Először megpróbáltam "ondemand" módban, azzal nem volt igazából semmi baj, de mikor kipróbáltam a "smartass" módot, akkor reggelre kikapcsolt. Ekkor visszaraktam ondemandba, de már itt is hamar merült. Aztán leszedtem a progit, de még úgy is gyorsabban merült mint eddig. Most ott tartok hogy visszaraktam, de nem lett jobb.
Lehet hogy ez a 3-4 teljes merülés megviselte az akksimat? Vagy csak beragadt valami beállítás? -
kokler
aktív tag
Volt szó az új készülékekről és érdeklődnék, hogy PZoley-nak milyen készülék tetszik? Nem mintha én is olyat vennék a jövőben, de azért lehet, hogy mégis
Egyébként nekem is az Atrix jön be nagyon, de hátha kijön a HTC is valami nagy dobással Barcelonában...''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest