Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prezson
tag
válasz prezson #19482 üzenetére
FASZA! Tehát lefagyott a total commanderrel együtt, pont úgy, ahogy írta vki korábban. Aztán akksi ki, megint csatlakoztatom megy, a maradék fájlokat rámásolja, eddig minden ok. Normálisan leválasztom, de lassú a rendszer. Nyomok egy restartot: egy csomó hibaüzenet fogad, hogy 6-7 program kényszerített bezárását kéri. Aztán ok-nak látszik minden, bejönnek az ikonok a főképernyőn, de sok idő, míg megnyitja őket - aztán most megint teljesen lefagyott, amikor el akartam indítani az egyik progit. A főképernyőt mutatja, kijelölve az ikont, teljesen behalt.
Csak az akksi ki segít.
Ez a negyedik (!) próbálkozásom ezzel a rommal. Korábban kipróbáltam már néhányat ,soha nem tapasztaltam ilyen gondokat - ráadásul ezek nem is az elején jöttek, már mindent felraktam beállítottam, használtam, csak zenét másoltam rá, ami kinyírta most végleg az egészet. Remek.
Sajnos ez a rom kuka, a használhatatlan a legjobb szó rá. Egyébként amíg nem fagyott le véglegesen, nem éreztem gyorsabbnak, mint az xda-s hd romot. Egy nagy hátránya viszont van ennek a pzoley-s romnak: felül lehúzva nincs wifi, mobilnet, gps jel, ami nagyon jó tud lenni. Az ikonok ott feleslegesek, tekintve, h a home képernyő hosszú lenyomásával is előjönnek, ráadásul sztem egyszerűbb és gyorsabb így használni. De ez csak az én észrevételem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest