Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz LouiS22 #19475 üzenetére
értem, de mit akarok a supporttól root után?
amúgy meg nem tartom sokra a htc supportot sem.. ezzel a skineléssel el van cseszve, nem véletlen hogy az apple meg az ms nem engedi. csak arra jó, hogy lassuljon a rendszer és késleltessék a frissitést, mert mindig először a céges skint kell optimalizálni az os-hez....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pzoley
őstag
válasz kokler #19500 üzenetére
Nekem a Desire marad az biztos, nagyon sok lehetőséget látok még benne, amiken dolgozom is folyamatosan. Amiket itt hiányosságokat írnak, hogy kevés a memória, vannak gyorsabb procik, 2 magosak, ezek kiküszöbölhetőek, viszont az új készülékek nagyobb memória, gyorsabb proc, 2 mag, stb.. ezek mind azt fogják eredményezni, hogy drasztikusan megnő a fogyasztás / csak vegyél példát a pc-ről / és akkor meg ez lesz a gond. Nagyon sokat teszteltem már a készüléket, és a rom-okat, de kimondottan a tesztek futtatásán kívül, a proc soha nem megy még 30% teljesítménnyel sem. Akkor minek a gyorsabb proc ??? Az biztos, hogy a desire-nél nem a proc a legszűkebb keresztmetszet !!
-
LouiS22
veterán
válasz pzoley #19504 üzenetére
Sokan játékplatformnak tekintik az Androidot is (soha nem értettem, hogy mi a jó 3,7 collon játszani), és amíg a játékokért súlyos dollárokat lehet legombolni az emberről, addig erős lesz a két magot meg ilyen-olyan gyorsítót és bigyót lobbi.
És ott a lényeg, amit te mondasz: amíg a fogyasztást, és az azt kiszolgáló akkumulátort nem sikerül egyensúlyba hozni, a végeredmény csalódott user, rossz kritika lesz.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pzoley
őstag
válasz LouiS22 #19505 üzenetére
Tekinthetik játékplatformnak is, hiszen gagyibb telefonokon is van játék, de vegyék tudomásul, hogy vagy játszanak és használják a telefont és akkor merül az aksi, vagy ha a kis fogyasztásra mennek, és úgy állítják be a telefont, akkor ne várjanak gyorsaságot.
Fel kell tenni a SystemLite Panelt,Seting menü, Monitoring Enabled be, és használni kell ahogy szokták. Majd pár óra múlva, meg kell nézni a Menü, Monitor, History-t és ellehet gondolkodni a proc sebességén, és terheltségén. -
mocsarid
csendes tag
Köszi.
Sajna olvasóm nincs.
A kérdés még mindig áll, hogy ha megformázok egy sd-t ext3-ra, mondjuk 1.5 GB-ra, akkor a maradék résszel mi lesz?Az marad Fat32?
Az ext3 partíció jelen esetben semmi mást nem szolgál csak azt,h meg lehessen oldani az app2sd funkciót, vagy általános háttértárként is működik? ( kérdésem oka az, hogy ha általános célokat is szolgál, akkor miért nincs megformázva az ext3-ra, amúgy is linux fut rajta...)Dani
-
Straw
senior tag
válasz pzoley #19504 üzenetére
Teljesen igazad van, a mai telókban a leggyengébb láncszem szerintem az aksi, de (nem akarom a moto-t védeni) az atrix ebben is fejlődés, mert 1930 mAh-s az aksija, ami azért már elég jónak mondható, főleg hogy a SOC is 45nm-es nem 65 mint a dézié stb...
Ebből hosszú okfejtés lehetne, de sztem feleslegs mert mindig lesznek újabb modellek, jobbak, de mindenek lesz hibája is, viszont szerintem a legjobb ajánlat a piacon az Atrix (lesz majd ha lehet kapni).42
-
CSiPet2
tag
Tegnap este felkerült az új ReflexTSense 1.7. Érzetre az elődje volt a leggyorsabb hd-rom (bár pontszámilag is közel volt), és az 1.7 egyértelműen gyorsult ahhoz képest. Az előző is stabil volt, remélem ez is az lesz.
Fogyasztás: bekapcsolt wifi és mobilnet mellett (úgy hogy facebook, twitter, rss frissítgette is magát), 8 óra alatt 3%. -
dombila
senior tag
PZoley!
Az. 1.0 HD ROM más data2sd+ ZIP-et használ, mint a többi? Más link van az 1.0-nál (Data2sd+) mint az 1.2 ill. 2.0-nál (Data2sda+).
-
CSiPet2
tag
válasz racerx #19514 üzenetére
Jep, ebben úgy fest nem lett jobb, nálam az 1.5.1 is 3-4%-ot merült 8 óra alatt (jó persze ezt alvás közbe, amikor nem volt birizgálva).
Az egyetlen gondom ezzel a reflex rommal (és ez már a régebbi verzióknál is megvolt), hogy képernyő feloldás után, van egy fél-1 másodperces lagg. Néha zavaró tud lenni, amikor hirtelen akar az ember valamit, de úgy vagyok vele, hogy ez legyen a legnagyobb gondom.[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
nah 1 apróbb hiba akadt a romommal,nemigazán játsza a 720p videókat.Szaggat csak.pedig a többi hd rom azért vitte.Van 1 felvételem amivel tesztelni szoktam,ez az első rom amin nemfut rendesen.pedig feltettem a kamera fixet is
OnePlus nord 2t
-
Hippo
aktív tag
pzoley: LeeDroid 2.3D DATA2SD+ ROM-ot tudnál esetleg készíteni? Nagyon hálás lennék érte!!
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
Már hálás is lehetsz PZoley-nak, mert kb. két hete fenn van az oldalán
LeeDroid V2.3d Data2sd+, A2SD+, Alap rom + app-ok
Csináld Magad formában
-
llaszlo
veterán
válasz llaszlo #19526 üzenetére
Kerestem elég sokat itt a fórumban és ezen a telón sok mindent másképp kell csinálni, mint a Pulse-on. Van mit tanulnom.
Amit nem találtam meg, hogy pontosan hogyan kell gyári állapotúra vissza állítani a telefont?
Mi az a goldcard és miért van rá szükség?[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz llaszlo #19527 üzenetére
Gyári állapotúra egy gyári RUU segítségével lehet visszaállítani. A Desire-hez itt találod a gyári ROM-okat: Desire gyári RUU-k
A legutolsó talán a RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exe
Szolgáltató függő készüléknél nem tudom honnan lehet beszerezni...
A Goldcard egy speciális SD kártya, ami lehetővé teszi, hogy a készülék CID-jétől eltérő RUU-kat is flash-elni lehessen a készülékre. Pl. a gyári RUU-t, szolgáltató függő készülékre csak Goldcard mellett lehet feltenni.
Általában a root-olás működik Goldcard nélkül is, de függő készüléknél az eredeti állapot visszaállításánál szüksége lehet rá. Elég könnyű előállítani: Goldcard készítésNekem független a készülékem, így azt hogy valóban kell-e egy szolgáltató függős kolléga tudná megmondani.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Nem tudom hogyan hoztok össze csak 3%-os merülést 8 óra alatt, nekem simán merül 8-9%-ot ennyi idő alatt, pedig WiFi és mobilnet kilőve.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
r4z
nagyúr
Bootolj Linuxot (Ubuntu LiveCD), azzal tökéletesen megy a root. Nincsenek kompatibilitási problémák, minden verzió tökéletesen fut rajta. Még a Macbookot se kell buherálni.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
dombila
senior tag
PZoley - Harmadik. napja használom a HD v1.2-t, eddig minden simán működik, egyetlen apró gondom van csupán:
A Settings -> Language & keyboard -> Touch Input -> Personal Dictionary -> Edit personal dictionary menüpont mindig és azonnal FC-t dob.
Maga a personal Dictionary működik, mert egyre bővül az általam megadott és felismert szavak száma, de nem tudom megnézni a szátórat és adott esetben törölni belőle...
Ez mitől lehet? Meg lehet valahogy javítani? -
-
CSiPet2
tag
válasz #59816064 #19537 üzenetére
Én A2SD-s verziót használok. Szépségéhez nem tudok mit hozzáfűzni, mert én visszaflasheltem rá az eredeti sense theme-et, az tetszik a legjobban. Az az agyon moddolt meg átlátszósított (van ilyen szó ) dolog nálam nem nyerő.
Negatívum annyi amit már írtam, hogy képernyő feloldás után, van egy kb 1sec-es lagg benne, ami idegesítő tud lenni néha, amúgy minden megy tökéletesen. Sőt. Ez az első rom amin megy a htc féle készülékbemérés is, eddig ez (nálam legalábbis) mindig hibát írt.
Facebook szinkronizál hibátlanul.[ Szerkesztve ]
-
ferke72
aktív tag
sziasztok !
Segítenétek root nélküli sd kártyára telepítés a gondom...
elkezdtem egy leírás alapján és nem megy ...
http://mp3pintyo.blog.hu/2010/09/02/android_noroot_app2sd
htc sync nincs fent csak a driverek...és a tools mappa megnyitásáig eljutottam...
Köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
delbarta
senior tag
válasz dombila #19533 üzenetére
Ez egy általános hibája ennek a billentyűzetnek. A HD romban eredetileg olyan van, hogy ott vannak a kurzormozgató nyilak is, mivel nincs az optikai egér. Ezért szokták ehelyett áttenni a Desire Z romban lévő billentyűzetet, viszont akkor ez a hiba előjön. Az összes xda-s romban is oda van írva, hogy ne használjuk a saját szótárt. Azon kevesek egyike vagy aki az eredeti billentyűzetet használod, ráadásul még saját szótárral is. Rakj fel egy másik billentyűt. Pl. a smart keyboard-ot.
Én most egyébként a 2.0-ás HD romot használom már egy hete, és rég volt már olyan, hogy ne akarnám lecserélni ilyen-olyan dolgok miatt, de most ezzel nagyon meg vagyok elégedve, semmi ingert nem érzek arra, hogy lecseréljem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Best-Seller
csendes tag
Sziasztok!
Szemezgetek a Desire-el, lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban:
- Milyen az akku ideje? (pár óra beszélgetés, nemsok nyomkodás, éjszakára kikapcs)
- Fotó-videó minőségét mely telefonhoz lehetne hasonlítani?
- Android 2.2 froyot rá lehet rakni vagy rosszul értesültem? Magyar menü?
- Tényleg nem tud ébreszt kikapcsolt állapotban?
- Az optikai joy jól használható ill. hasznos?
- Billentyűzettel is lehet hívást fogadni?
- Gondolom alkalmazásokból, játékokból Dunát lehetne rekeszteni?
- Milyen az összeszerelés minősége?
- Egy kézzel jól lehet használni? Milyen érzés kézben tartani?
- Asztalra letétel miatt kopik a kamera része?
- Sokat fagyogat és ha igen, akkor miért?
- Samoled kijelzőhőz képest milyen? Külső fényviszonyokban jól látható a kijelző? Milyen a érintésérzékenysége és pontossága?
- Belassulás tapasztalható és ha igen milyen helyzetekben?
- Memória kezelési problémák előfordulnak? (Pl. netezés közben)
- GPS gyors és megbízható?
- Kihangosítva jól szól? (csengőhang + beszédhívás)
- Térerő problémák gondolom nincsenek?
- Mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat?
- Milyen okostelóval lehetne egy kategóriába sorolni? Ez gondolom kemény kérdés
- 10-es skálán mi az átlag elégedettség?Köszi előre is a válaszokat!
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Best-Seller #19542 üzenetére
(Még) nem vagyok Desire tulaj,de a kérdéseidnek a nagyon nagy részére választ lelsz a témaindító irásban,vagyis a tesztben.Ezen kívül még gugliba beütöd,hogy HTC Desire és van egy rakat magyar teszt,elolvasok párat és máris okosabb leszel.Maximum 2-3 kérdés maradna abból a rengetegből ami foglalkoztat
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
r4z
nagyúr
Szia!
- 1 nap, ha nagyon vigyázol, 2
- MA tesztben vannak fotók, lesd meg azokat
- Már 2.2-vel jön. Magyar nyelv csak főzött ROM-mal.
- Nem tud.
- Szövegbevitelnél marha hasznos, hibátlanul működik.
- Csak elutasítani lehet (Power gomb)
- Akár Mississippit is.
- A hátlap nem passzol valami jól, a lencsevédő plexi nagyon érzékeny (mindenre).
- Nekem egy kézzel tökéletes, jó érzés kézben tartani.
- Nem.
- Gyári ROM-mal, mókolás nélkül nem fagy.
- Használat közben nem számottevő a különbség színekben, de a kép sokkal élesebb, mint a (S)AMOLED esetén. Jól látható, de ha a kezeddel árnyékolsz, az a tuti. Pontos az érzékelés, de a multitouch kicsit bugos (játékoknál látszik csak, a pinch-to-zoom viszont hibátlan.
- Természetesen be tud lassulni sok más készülékkel együtt, ha kevés a memória.
- Én még nem találkoztam ilyennel.
- Ahogy mondod.
- Nem valami eget rengető minőség, de szvsz használható.
- Nincsenek térerőproblémák.
- Csak a képernyő, de az nagyon.
- Samsung Galaxy S, HTC Desire HD, Google Nexus One, ha már az Androidnál vagyunk.
- Szerintem 9,5 környéke. Aki rootolt, megnyílt előtte a világ, nagyon szereti a készüléket (1-2 kivétel persze van).Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
LouiS22
veterán
Mutatsz egy androidos telefont, ami kikapcsolt állapotban ébreszt? Ez okostelefon, nem Nokia. A PC-d sem tölt, vagy netezik kikapcsolt állapotban.
BTW az első hozzászólás a kérdéseid jelentős részét megválaszolta (volna).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
llaszlo
veterán
Most jött a telefon a T-től, hogy kicserélik a Pulse-om, holnap már nekem is Desire-m lesz. Szuper
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik