Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz nlabanc #15231 üzenetére
- A jackdugóval nincs gond? Azt hallottam, hogy csak a HTC fülessel működik rendesen, mással nem (hogy valami fordítva van kötve benne?)
én ilyet még nem hallottam, nem létezik ez a probléma.- Már a behelyezett SDkártyára is lehet telepíteni?
ha a legújabb oprendszer verzió van fent (2.2 froyo), akkor igen.- A videonál már megoldott a 800x480-es kiterjesztés?
mi is a kérdés pontosan? ha felvételre gondolsz, akkor 720p-ben is tud, ami ennél magasabb felbontást jelent.- A telenor jóvoltából most ezen és a Samsung Galaxy S-en gondolkodom. A HTC mint márka (is) sokkal szimpatikusabb, küllemre is vonzóbb, viszont nem tudok elvonatkozni a Galaxy „iphonekiller” fórumos becenevétől és a szanaszét-ajnározott superamoledes kijelzőjétől és az ezzel összefüggésben levő video fájlok super kezelésétől!
használat során sebességre ugyanolyan gyors mindkét telefon, úgyhogy ilyen szempontból nincs különbség killerségben. a superamolded és a videofájlok kezelése között az égvilágon semmilyen összefüggés sincs. a galaxy s annyival tud többet, hogy natívan támogatja a divx-et, míg a desire-ön ehhez külön programot kell letölteni (rock player), azzal viszont akadásmentesen viszi ez is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest