Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAX84
csendes tag
válasz
peanar #16231 üzenetére
Sziasztok,
Nekem a gyári email klienssel az a gondom, ha gmailről küldök levelet, azt valamiért kétszer küldi elEsetleg erre van tipped?
Van egy céges exchange-s email beállítva, meg egy office365-s, azoknál nincs ilyen gond, csak a gmailnél.
Valakinél volt ilyen, s volt rá megoldás?
Előre is köszi! -
MAX84
csendes tag
Á már nem tudtam életre kelteni, örültem neki h kikapcsolt.
Kedden leadtam, szerda este mehettem érte. Főelem csere (alaplap). Azt mondták nem jellemző amugy erre a típusra. Én is ezt mondtam volna
de legyen igazuk!
Az újbóli frissítésekre elment egy estém, de már örömmel használom, remélem minél tovább
-
MAX84
csendes tag
válasz
tsabo_84 #15453 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ehhez hasonló problémám van
De nem segített az újraindítás, sem a rendszer visszaállítás
Péntek este van, teló lerakva. Egyszer csak látom h újraindul - világít a kijelző. Aztán be sem töltött, s újra meg újra... Közben iszonyat forró lett. Nem bírtam vele mit csinálni. Kikapcsoltam, de magától újra be.
Reggelre be volt kapcsolva, viszont wifi-t nem lehet bekapcsolni. Rányomok, egyből vissza kikapcsolja magát. Csináltam egy mentést, gyári adatok visszaállítása, semmiugyan úgy nem lehet bekapcsolni, cserébe megint újraindul, s iszonyat melegszik.
Találtam egy p8 lite hibát, ahol bluetooth használat után csinált wifivesztést. Így visszagondolva tegnap este használtam először bluetoothot (1 hónapos a készülék)
Sajnos nincs ötletem, kedden szerviz lesz, addig meg hááát
semmi...
alza.hu-n vettem, gyári garis, így viszem a József krt. 17-be
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Ryzen 7 CPU-k
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest