- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Darksiders84 #4805 üzenetére
Hülyeséget beszélsz már ne haragudj. Olvasni kéne és értelmezni a dolgot. Milyen alma 7??? Hol élsz? Nem hasonitotta senki egy 3x ennyibe kerülő telefonhoz. Arról volt szó, hogy egy 3 éves telefon jobb képeket készit mint ez. Egy olyan telefon, aminek a kezdőára anno alacsonyabb volt mint ennek a kezdőára. És mégis hozza azt a szintet amit ennek a túlhájpolt 2 kamerás rendszere. Ennyi. Pl. a 3 éves Huawei P7 csinál ilyen képet, sőt megkockáztatom hogy részletgazdagabbat mint ez. Csak erről van szó.
És ne gyere a hülye szöveggel, hogy "ha nem tetszik válts" mert váltani egyrészt óriási bukó, mákod van ha tovább tudsz rajta adni hatalmas veszteség nélkül, másrészt meg, nem az a megoldás hogy váltsak, inkább a szoftvert kéne optimalizálni, hogy az user ne a fogát szivja mikor fotóz vele. Én is azt tapasztalom hogy a kamera mos, és még nappal, sok fénynél is kevésbé részletgazdag mint pl. azok a képeim amiket 3 éve lőttem a P7-el, vagy 2 éve a H6-al. És nem, nem szarfos ez a telefon, nem ezt mondom, csak kicsit keserű a szánk ize, mert a tesztek alapján szerintem mindenki kicsit többre számitott. Ha neked ez a minőség jó, az sem baj, az csak annyit jelent hogy neked alacsonyabbak az igényeid, ennyi.A kamerákban benne van a nagyobb potenciál, mivel a P9 ugyanezt használja, ott mégis valahogy jobb az eredmény. Ergo szoftver probléma. És megkockáztatom hogy a Huawei szándékosan butitotta le, hisz ha a H8 ugyanolyan fasza képeket csinálna mint a P9 akkor nem lenne sok értelme a 100 Eur felárnak, meg a nagy Leica logónak. Igy lerontják szoftveresen hogy ha a user elégedetlen a kamerával, kényszert érezzen hogy váltson a drágábbra. Bár ez csak találgatás a részemről.
Szerintem a 2. monokróm kamera szart sem csinál, próbálgattam letakarni, és úgy csinálni képeket, összehasonlitottam, és nulla különbség. Akkor meg mire jó? Nézd meg te is, és mondd meg, melyik készült egy kamerával, és melyik kettővel:
-
DaWehun
tag
válasz
Darksiders84 #4805 üzenetére
Légyszi linkeld be azt a kommentet amiben le lett írva, hogy fos a mobil és, hogy szaroztam! Komolyan kérem... Addig amíg nem vágod miről beszélek addig meg ne célozgass, mert nyilván nem a szomszéd néninek írtad azt a kommentet, hanem nekünk, illetve nekem is mert én is írtam a kamerára negatív kommentet! Egy szóval nem mondtam, hogy nem jön be a telefon azért mert nem tetszik a kamerája. Ne haragudj, de nem bírom az ilyent mikor valaki belebeszél olyant az adott helyzetbe amiről igazából szó sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest