- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
Snowy_owl #34055 üzenetére
Én a címkevarázst nem használom, de vannak programok a Play Áruházban amikkel mindenféle automatizálás kivitelezhető. Pl. ha BT-on csatlakozik a telefon az autó kihangosítójához, akkor elindítja a zenelejátszót, kapcsolja a Wifi-t, hotspotot,... De lehet akár GPS- pozícióhoz, vagy mondjuk csatlakoztatoott Wifi hálózathoz is kötni, hogy mikor mit csináljon. Jópofa dolog az NFC, én nagyon szeretem a mobillal fizetést, de ennek a címkés dolognak nem sok értelmét látom. Elvileg azt könnyítené meg, hogy ne kelljen mindig kézzel állítgatni az üzemmódokat. De ez csak félmegoldás, amíg a telefont elő kell vennem és oda kell érintenem valamihez. Ennyi erővel ugyan úgy át tudom állítani néma üzemmódra, vagy bekapcsolni a Wifit/BT-t.
-
rosejbli
senior tag
válasz
Snowy_owl #34055 üzenetére
A címkevarázzsal nfc tageket tudsz módosítani, illetve ha beolvasod, akkor végrehajtja azt az utasítást, amit adtál neki. Én pl a bluetooth kapcsolom vele be a gamepademen. Arra kell figyelni, hogy ha olcsó taget veszel, az valszeg csak 1 utasítást fog tudni végezni. Pl csak a bluetootht tudod bekapcsolni, de egy alkalmazást már nem tudsz egyszerre megnyittatni.
Nekem folyton be van kapcsolva az nfc, mivel paypassolni is szoktam és semmivel nem merül jobban, mintha ki lenne kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest