Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Ma megérkezett a "Rácsos" tokom innen.
Komolyan mondom, nagyon tetszetős egy portéka, bár ennyiért talán ez el is várható tőle.Először is, ami a csomagolást illeti, igényes, minőségi dobozban érkezett a cucc, ami az első jele annak, hogy nem egy koppintott termékről van szó. A doboz jobb alsó sarkában van egy matrica, amelyen le kell kaparni az alsó sávot. Ekkor olvashatóvá válik egy kódsor, és egy QR kód is feltűnik teljes terjedelmében, amelyet, ha scannelünk egy QR-kód olvasóval, akkor megbizonyosodhatunk arról, hogy eredeti terméket vásároltunk.
A kibontást követően megtapasztalhatjuk azt is, hogy maga z áru is minőségi. Azon túl, hogy szép, a telefonra tökéletesen illeszkedik, és ahogy az Ali hirdetési felületén is látható, jól értelmezhető a rácson ábrázolva, hogy ki hív, kivel és mennyi időnél tart a beszélgetés, valamint, ha nem fogadott hívásod volt, azt is jelzi egy lelógó kagyló fejjel. (Biztos még vannak érdekes megjelenítési funkciói, de egyelőre csak ezeket tudtam kipróbálni.)
A tapintása kifejezetten kellemes, nem csúszkál a kézben, mint a fém hátlap esetleg teszi azt csupaszon. (Erre, mondjuk a szilikontok tapadása a legbiztonságosabb). A bejövő hívásnál finom, könnyed érintésre elhúzható a zöld nyíl, akár a beszélgetés bontásánál a piros. Az okosgombnak is van kialakítva hely, amire szerintem egy kicsit túl érzékenyen is reagál, legalább is a szilikontokhoz viszonyítva.
Ha valami kis negatívat kellene mondanom róla így elsőre, talán annyi egyedül, hogy a tapintásra igen érzékeny az anyag. Legalább is a fekete színűn enyhén rajtamarad a tapintás nyoma, ami ugyan letörölhető száraz ruhával, csak a sok fogdosás - ha nem tisztogatja az ember - tudja kissé csúnyítani.
Összességében egy viszonylag rövid próbálgatást követően azt kell mondjam, hogy ha valaki félti annyira a telefonját, hogy azt ilyen védelemmel lássa el, annak megéri az árát, nem fog csalódni benne.A Net-en fellelhető képeken túl töltöttem fel én is néhányat, ha valaki esetleg kíváncsi lenne rá:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest