Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
énis kezdek már áttérni Google+ -ra, csak egyenlőre még az sem teljes, meg hát körülbelül alig vannak fent ismerősök(főként mert a 18 év alatti korosztály állítólag nem regisztrálhat...ami egyébként jó ötlet, de más dátumot adnak meg és annyi..másrészt mert a Facebook még felkapott..de majd ha teljesen beindul a +, akkor talán felváltja)
mellesleg az újításokra, ha már erről kellene szónak esnie...konkrétan jobb úgysem lesz...a képjelölésekkel kapcsolatos változásoknak örülök, mert vannak az ilyen alkalmazások, amik autómatikusan jelölgetnek be...és 100-200 db olyan képem van, amin nem is vagyok rajta...egyszer szántam rá 1 órát, hogy az összes ilyet kitöröljem.
és a places megszűnése is tetszik. én körülbelül 2-3x vettem hasznát, mert akkor megtaláltam azt a helyszínt ahol pont vagyok. És igen ez is + koppintás, ott is be lehet állítani pozíciót, meg twitteren is, ami szerintem ötletesebb(de ez főként mobilos részre vonatkozik).
Szóval nekem az a véleményem, hogy hasznos dolgok vannak benne, de a sok idegesítő spam meghívók ellen kéne tenni, például azzal, hogy a meghívók fogadását le lehetne tiltani, meg tudajdonképpen bármit, és akkor csak olyannal zaklassanak, amit megengedek...
talán egyszer meglesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
talán egyszer meglesz