- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
spirit007 #14 üzenetére
en angliaban nem sok mesterembert lattam, ott is megy a kulimunkazas, sot epitoiparban a feketemunka is, hiaba mondanak barmit h ott jobb a rendszer arra a teruletre szerintem ez nem igaz (ket feketemunkassal laktam egy lakasban, ok meseltek)
amugy pedig a munkának már nincs becsülete, ezért aki nem a lustálkodó milliomos pályán indult el, az nem motivalt (jo persze tegyuk hozza h a segely lassan annyi mint amiert lerohad a labad annyit allsz a szalag mellett egy gyarban. ahol mondjuk furokat allitanak elo meg ilyesmit... nincs név.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szép lassan elmúlik a régi szakmák fénye és a helyüket átveszi a gány tömegmunka.
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest