Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...amivel én anno bíbelődtem még és heteket vártam rá, az a hermelin: hallottam, hogy a csehek azt küldik sörhöz és milyen jó... camembert sajt fokhagymás-vöröshagymás-olajos-borsos cuccban pácolva-érlelve 10-14 napig... megkóstoltam, kicsit furcsán folyt már a sajt (kb megrohadt) és 5-10 perccel a bekajálás után durván csikart is tőle a gyomrom
...1 napos irgalmatlan gyomorrontáshoz jól hozzásegített... azóta nem kísérleteztem inkább vele többet
-
mephi666
nagyúr
válasz
User64476 #17 üzenetére
nekünk lidlis gép van, 1.5 vagy 2.5éve vettük, azóta hetente legalább 2-3szor sütünk vele és még nem volt eddig baja... asszem 3 év garanciát adtak erre is, de bőven visszahozta az árát
ui: ja és az is a saját kenyér mellett szólt, hogy a bolti kenyerek nagy része (leszámítva a mangalicazsíros kovászoltat, amit sokáig vettünk) rettentő ócska... hiába drága, képes némelyik 2nap után penészedni...
-
-
mephi666
nagyúr
...egyik összetevő a penny-s magvas liszt, ami tartalmaz szárított kovászt
saját kovász soha nem működött nekem jól, de ez a liszt (vagy 700ft/kg, de csak 20dekákat rakok 1-1 sütéshez) nagyon jól megdobja a kenyér levegősségét és szerintem ennek köszönhető az is, hogy napokig puha marad... szeretem a kovászolt kenyereket, de amit régen vettünk, abból legutóbb 800ért láttam fél kilót
-
mephi666
nagyúr
...csak hogy visszataláljak, majd átrágom
...úgy elmentek az árak sokmindenben, hogy az elmúlt 2-3 évben egyre több dolgot csinálunk már házilag:
- kenyér (sok idő után meglett a tökéletes recept bl55, magvas liszt és fehér tönköly keverékéből, amiből kb 250-300ft-ra jön ki egy kg és még 3-4 nap után is puha)
- tészta (10ezres laica tésztakészítővel, kb 200ft-ból 30-40deka rendes házi tészta, aminek a bolti száraztésztákkal ellentétben íze van... időben kb 15perc gyúrni, 15perc nyújtani és vágni)
- fagyi: vizes alapúból megvan párszáz forintból 1 liter... a tejes-tejszínes kb egy ezres, de a fagyizók 500ft/gombóc árához képest töredéke...a sör lehet a következő
...csak asszony kap majd idegbajt, ha meghallja, hogy itthon főzni szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
lo Drága kezdő kitek helyett én egy 3 nm-es konyhában készítek kis mennyiségben, egyszerű eszközökkel sört.
- 27% Számlával! Asus Strix G18 Gaming Notebook! 18" 2.5K 240Hz / i9-14900HX / RTX 4060 8G! BeszámítOK
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Iphone 15 Pro 12hó jótállás 256gb
- Apple Iphone 15 Pro 12hó jótállás
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest