- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
Aki CMet használ, megnézné nekem,hogy a Cyanogen camera (playen fent van)hogy szuperál? Képminőség,kép készítésének a sebessége.. ilyenek érdekelnének.
-
DaWe94
senior tag
Csak mint ahogy írta Milestone is, nem mindegy elvileg hogy TD-s vagy FDD-s készülékről beszélünk. Mert a TD-seknél nem megy elvileg mind2 simen.
-
DaWe94
senior tag
válasz
1ik Noname #10399 üzenetére
[link]
Szerintem csak elég itt olvasgatni egy kicsit, és meglátod. -
-
DaWe94
senior tag
válasz
Terentius #10385 üzenetére
Nem várom hogy jobb legyen. De szerintem ezt a szintet simán hozza. Kompaktabb, tetszik a fém ház is, nagyobb is az akksi.. és a SoCra sem mondanám hogy nagy visszalépés lenne, főleg úgy, hogy ezt a helio x10et sem tudjuk kihasználni teljesen a kedves xiaominak köszönhetően.
framling: töröld a google fiókot és add hozzá még1x esetleg
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #10382 üzenetére
ez sajnos így van
-
DaWe94
senior tag
szerintetek megérné a Redmi 3-ra váltás?
inkább úgy kérdezem... ha valakit érdekel a telefonom, akkor írjon privátban -
DaWe94
senior tag
Bule Cmében lett egy olyan a beállításokban,hogy Mozdulatok. Ha értesítések jönnek, akkor lehetne életre kelteni a kijelzőt, mint a Moto G 3nál. Csak nem működik megfelelően szerintem... mert nem mindig villan fel a fekete alapú képernyő ha húzom az ujjam a kikapcsolt képernyőn. Vagy ez hogy működik/működne? tudja valaki?
Ennek a funkciónak mondjuk amolednél lenne értelme, jelen esetben nem túl energiatakarékos.
-
DaWe94
senior tag
válasz
BalanceR #10317 üzenetére
Semmi bajom nem volt vele csak kicsit hiányolom a miui kamerát... de lassan rájövök hogy nem szükséges az. Meg elvileg nem működik a PDAF a cm alatt a kamerában.. bár nemtudom...
Azt még hozzátenném az előzőekhez hogy a ram tisztító sem végzi a dolgát néha rendesen, van ami memóriában marad.. -
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #10313 üzenetére
nálam clean installnál, full system wipenál produkál ilyeneket az gáz..
-
DaWe94
senior tag
A miui rom egyre botrányosabb... A stabil egy fos, a legfrissebb dev meg ismét új hibákat produkál... A MiBandem rohadtul nem jelez.. egyáltalán...Térerő jelzés is rossz. Áááá... 1ó15p sotal vagyok 50%-on... egyre jobban gondolkodok azon a Moto X vagy N6 cserén...
-
DaWe94
senior tag
Ez a MiKey minden rom alatt összevissza működik?
-
DaWe94
senior tag
az érintőgombok rezgésének erősségét a framework-res.apk tartalmazza? jó helyen nézem?
-
DaWe94
senior tag
Nagyon nagy egetrengető problémám van
A Mortal Kombat X-ben nem látszik nálam sehogy sem a Damage text. Hiába van ONolva. Valaki megnézné nekem aki játszik vele, hogy nála látszik-e?!
-
DaWe94
senior tag
a xiaominak inkább egy kevésbé erőforrásigényes miuin kellene inkább dolgozni szerintem
meg valahogy jobban optimalizálni legalább a stable romokat.. mert az is minden csak nem stabil
és még sorolhatnám.. mondjuk máshol se jobb a helyzet sőt...
namindegy.. szép álmok ezek
-
DaWe94
senior tag
válasz
droti25 #10075 üzenetére
A hu-ban van lánchidas óra widget, más az időjárásos óra widget is. A Témák alkalmazásban a kínai store témái közül is lehet válogatni, külsőleg témát hozzáadni és részletesebben testreszabni a beállított témádat (bootanimáció,ikonok,hangok etc.). A hu-ból ki van véve a többi európai nyelv. (csak angol magyar kínai van asszem). A hu-ban a kamera alkalmazáson belül van valami + mód ami teljesen felesleges szerintem de a neve nem jut most eszembe.
Hirtelen ennyi jutott eszembe most.
-
DaWe94
senior tag
Most teszteltem az új stabil romot. Hát nem volt érdemes felrakni. Nem rossz, de nem annyira smooth mint a dev rom. Nálam a bluetooth is borzalmas, a MiBand-et is eldobálja sűrűn... ennyi elég is volt, hogy visszarakjam a weeklyt.
-
DaWe94
senior tag
válasz
fordmaster #10051 üzenetére
azt cseréld le hamar mert az valami kínai mókolt rom
ajánlom a legfrissebb xiaomi.eu-s multi romot
az összefoglaló segít -
DaWe94
senior tag
válasz
fordmaster #10039 üzenetére
Milyen rom van rajta?
-
DaWe94
senior tag
Mekkora szr lett ez az új global stable.
Nagy beharangozás meg minden aztán nem csináltak megint szinte semmit. Semmitmondó changelog.. pfff
-
DaWe94
senior tag
válasz
1ik Noname #9894 üzenetére
Meg az hogy nem tudhatod hogy milyen keylogger van benne vagy mennyire nyomja a telemetriát stb..
-
DaWe94
senior tag
válasz
1ik Noname #9888 üzenetére
Ez valami mókolt kínai szr rom, amint tudod cseréld manuálisan. Egy próbát megér, ha nem megy úgy se akkor muszáj lesz a twrp.
-
DaWe94
senior tag
Én most 3óra10perccel vagyok 44%-on. Ebben volt a belakás rész, minden appom újratelepítése playről,minden beállítgatása. Wifi, kis mobilnet, közepes auto fényerő, szinkronizálás be. Folyamat bluetooth-MiBand. Szerintem egész jó.
-
DaWe94
senior tag
No én visszaálltam a CM romra.. a gyári kamerát sikerült pótolni a Snap Camera HDR-el.
Amíg nem lesz jelentős változás addig maradok is ezen.
-
DaWe94
senior tag
portolták már valaha a miui kamerát cm-re am? nálam itt vérzik el a cm.. egyik alkalmazás sem tudja hozni a gyári kamera app gyorsaságát/minőségét
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #9793 üzenetére
hát ezzel nem :'D azért köszi
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #9787 üzenetére
Meg tudod nekem mondani hogy ez melyik betűtípus?
Le szeretném cserélni a gyárit, de már beleuntam hogy mindig belefutok valami fosba amiben az ékezetes betűk nincsenek stb..
-
DaWe94
senior tag
Nem tudom,hogy volt e már.. de nálam működik ahogy nézem..
[link] -
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #9734 üzenetére
én meg 535ről váltottam erre
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #9731 üzenetére
rossz helyen hoztam fel ezt a dolgot úgy érzem :'(
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #9727 üzenetére
Naaa azért nem rossz az a win
nyilván több a kompromisszum és aki a szabadságot szereti és a testreszabhatóságot annak nem megfelelő, de semmiképp sem fos
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #9605 üzenetére
Deee hát a Titanium Backup Pro
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #9603 üzenetére
TBP nem ugyanezt csinálja?
-
DaWe94
senior tag
válasz
randras_83 #9595 üzenetére
nem.. :s .66os rom nincs
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #9513 üzenetére
Csak szinte ide soha nem azzal kerül már..
-
DaWe94
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #9357 üzenetére
Nem csak LG-nél van duplakopp just sayin'. Amugy Flyme OS custom rom is van erre a telóra, valahol láttam már... de google a barátod
-
DaWe94
senior tag
Mostanában nem remekel az akksim valamiért. Ma éjszaka is 100ról leugrott 90re. Az az érdekes hogy hirtelen szokott ugrani ilyenkor 7-8%-ot utána pedig úgy merül ahogy kellene neki. Se a wifi se a mobilnet nincs benyomva, ki van lőve minden alkalmazás. Nem is ébred fel feltűnően sokszor, szóval nem értem mi okozhatja a problémát. Valami tipp? Hogy lehetne újrakalibrálni vagy vmi?
-
DaWe94
senior tag
Én aliexpressről rendeltem egy "noname" üveget.. tegnap 1m-es magassából esett le... hugom lerántotta a terítőt a kis asztalról és bumm... meg se repedt
-
DaWe94
senior tag
Kellemes Karácsonyt és stabilabb és megbízhatóbb romokban gazdag Boldog Új évet mindenkinek.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #9120 üzenetére
Nem kell még úgy hagyni se, lehet nyomatni egyből.
-
DaWe94
senior tag
Új xdas CM12.1 rövid rom teszt hamarosan. Ma este sikerült bootloopot csinálni a telefonommal, gondoltam felteszem akkor ezt.. megnézem hátha szimpatikusabb lesz mint az előző.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #9114 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest