Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
válasz lizakattila #20799 üzenetére
Good news. Remélem legalább Marshmallow-ra kerülünk, persze Nougat jobb lenne...
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
han_lev
senior tag
Olvasom, olvasók,... de égyrészt nagyon béna, másrészt lusta vagyok.
Tudnátok linkelni nekem egy jelenleg LEGMEGBIZHATÓBB kategóriájú romot?
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Van egy ilyen egész friss:
xiaomi.eu_multi_HMNote2_V8.5.2.0.LHMCNEDEz jó? Mi a tapasztalat vele?
Poco F5/pro
-
nyisziati
veterán
válasz han_lev #20806 üzenetére
A frissről nincs tapasztalatom. Az enyémet az összefoglalóban lévő linkről töltöttem (xiaomi.eu).
-
han_lev
senior tag
-
veterán
Ezt a MiCloud szinkronizálást hogyan lehet lekapcsolni?
Amikor egy új kártyát teszek a telcsibe, akkor mindig megkérdezi, hogy akarok-e a MiCloud fiókhoz csatlakozni, amire hiába mondom, hogy kihagyás, mégis elkezdi szinkronizálni a képeket.
Ezer éve megvan a telefonom, szándékosan sosem használtam a MiCloud fiókot, mégis minden felszivárgott oda
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nyisziati
veterán
Nougat (7.1.1) a Redmi Note 2-re!
Egyelőre béta állapotú. Nem MIUI, hanem Resurrection Remix alapon.
A leírásban ott vannak a linkek is, bugfix-szel.
Aki stabilt szeretne, annak Lineage 13.1 (MarshMallow alapon) letöltőlink is van. -
framling
tag
Sziasztok! Sajnos folyamatosan problémám van a hívások hangminőség -ével. Vannak hívások amik jók, de néha teljesen érthetetlen a túloldalnak. Tapasztalt valaki ilyet? Megoldást esetleg tudtok rá?
redmi note 2 prime
android: 5.0.2 LRX22G
MIUI: MIUIHI 8 7.6.8 Fejlesztői[ Szerkesztve ]
-
Thowra123
tag
válasz nyisziati #20810 üzenetére
Kipróbáltam de nem maradt fent sokáig.
Tiszta telepítéssel raktam fel (microsd kivételével minden gyalu).
Gyorsabban indult mint a Miui. Sajnos a kamera egyáltalán nem jó, se zoom se fókusz.
Exponálás után lefagyott. (A javítást felrakva is).
Akadozott a képernyőfeloldás.
A fájlkezelő nem fért hozzá az sd kártyához (nincs jogosultság...).
Mást nem próbáltam, ment vissza a mentés. -
sutyi^
senior tag
válasz Klara_ #20811 üzenetére
Igazából csodákra sosem számítottam, hiszen a nagy gyártóknál is tojnak általában a régebbi készülékekre.
Ez már a harmadik major MIUI kiadás erre a készülékre és SoC-ra a Xiaomi-nal, szóval tudod: "A lepényhal, meg utoljára."
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
dragonfx
veterán
Van itt valakinek azaza ezust szinu 10000es xiaomi powerbankja ami 5-6e?
Tapasztalatok?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
nyisziati
veterán
válasz Klara_ #20823 üzenetére
Szerintem engedjük el a sztorit. Így is kiváló, gyors telefon ez. A sebessége a Honor 6-énak felel meg, ami mégiscsak flagship volt akkortájt. Tele van remek szolgáltatásokkal és 2 év után is jó szolgálatot tesz. Ami gyakran nem mondható el sokkal drágább telókról, robbanó Samsung-ról, bootloop-os LG-ről, akkuhibás iPhone-ról stb.
Jó kis készülék ez, na. -
Dévidzon
tag
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Melyik most a legstabilabb rom?
Nem kell semmi csicsa, jó a legegyszerűbb is. Az a lényeg ne fagyjon stb.
Asszonynak is ilyen telója van, de állandóan panaszkodik. App leállás, laggolás.
Falhoz akarja b.... Ugyan az a rom van mindkét telefonon. Nem fontos a miu, ha van más javaslat az is jó.
Amit korábban említettetek eu stable az ez?Köszi!
-
nyisziati
veterán
Vacakolnak a bringás appjaim (MapMyRide, Runtastic). Hiába van engedélyezve a GPS elérés, és az akkukezelőben a kímélő mód kikapcsolva, nem hajlandó egyik sem GPS alapján útvonalat rajzolni.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz nyisziati #20835 üzenetére
Szepetmberben talan uj ROM is lesz:
From late September 2017 MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public! -
Uthenger
aktív tag
válasz Klara_ #20836 üzenetére
De azt is irjak hogy a miui 9 nem jar automatikusan android update-el, szoval tuti hogy a vegen megkapjuk valami jo kis 5.1 es androiddal a miui 9et...
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
sutyi^
senior tag
"Óh, jajj. Ne bombázz negatív hullámokkal már kora reggel. Gondold erősen, hogy ott lesz a ROM, és akkor biztosan ott lesz. Ez egy álomszép Nougat ROM, ami biztosan ott lesz."
[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
Egy visszatérő problémára szeretnék választ vagy megoldást kérni tőletek. Jelenleg a legfrissebb stabil ROM van a készüléken. A probléma a messengerrel van, mégpedig az, hogy laggol. A fejek is mikor rájuk bökök, de leginkább szöveg beírásakor. Írok valamit és csak később jelenik meg, és ez nagyon idegesítő. Valaki tudna erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest