Új hozzászólás Aktív témák

• orionstar

csendes tag

Tetszik az ötlet! :)

Kissé emlékeztet az iGoogle-ra, de annál jobb. :)
    Szerintem egy Youtube widget se lenne rossz, amivel a kedvenc csatornáimon megjelenő legfrissebb videókról informálódhatnék.

A legenerált kódot átnézve viszont jön a szívroham, inline css-javascript, néhány helyen táblázatok designolásra. Ez igencsak meglepett, pláne, hogy a css-t átnézve látom, hogy olyan dolgokra is figyeltek mint pl css-be ágyazott képek, hogy csökkentsétek a lekérésszámot. Több kép amit az oldal használna 404-es hibát dob olykor. Rá kéne nézni az iconv fgv hívásokra is. Van egy kisebb probléma a karakterkódolásokkal is (pl A Breakout Kings - 1Ă�02 előzetese).
    Azonban a legnagyobb probléma szerintem a design, pontosabban a kezelőfelület, túl tömény, ez sokakat elriaszthat, egy UX designer-rel meg kéne nézetni, hogy miként lehetne optimalizálni.

A névválasztással szerintem nincs gond, a logó viszont emlékeztet talán az egyik régi internettós vagy korai index logóra?!

Sok sikert az oldalhoz, remélem nemzetközi téren is lehetőségetek lesz bizonyítani!

Update:
    A facebook oldalatokon észrevettem az új designt jobb mint a mostani, de még ez is kicsit sűrű!?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés