Új hozzászólás Aktív témák
-
orionstar
csendes tag
Tetszik az ötlet!
Kissé emlékeztet az iGoogle-ra, de annál jobb.
Szerintem egy Youtube widget se lenne rossz, amivel a kedvenc csatornáimon megjelenő legfrissebb videókról informálódhatnék.A legenerált kódot átnézve viszont jön a szívroham, inline css-javascript, néhány helyen táblázatok designolásra. Ez igencsak meglepett, pláne, hogy a css-t átnézve látom, hogy olyan dolgokra is figyeltek mint pl css-be ágyazott képek, hogy csökkentsétek a lekérésszámot. Több kép amit az oldal használna 404-es hibát dob olykor. Rá kéne nézni az iconv fgv hívásokra is. Van egy kisebb probléma a karakterkódolásokkal is (pl A Breakout Kings - 1Ă�02 előzetese).
Azonban a legnagyobb probléma szerintem a design, pontosabban a kezelőfelület, túl tömény, ez sokakat elriaszthat, egy UX designer-rel meg kéne nézetni, hogy miként lehetne optimalizálni.A névválasztással szerintem nincs gond, a logó viszont emlékeztet talán az egyik régi internettós vagy korai index logóra?!
Sok sikert az oldalhoz, remélem nemzetközi téren is lehetőségetek lesz bizonyítani!
Update:
A facebook oldalatokon észrevettem az új designt jobb mint a mostani, de még ez is kicsit sűrű!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy fejlesztésünkről kérnénk a véleményeteket
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest