2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Hírláz bemutató

Egy fejlesztésünkről kérnénk a véleményeteket

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Még a cikk elején leszögezném, nem reklámcélzatból írom e cikket. A célom az, hogy megmutassuk nektek mi hogyan valósítottuk meg a személyre szabható híroldal koncepcióját, illetve a véleményetek, hozzászólásaitok irányt adjanak, hogy merre fejlesszük tovább a rendszert.

A rendszerről elmondandó, hogy jelenleg 62,1%-os állapotban lévő nyílt BETA verzió, jelenleg semmilyen reklámfelületet nem tartalmaz.

Mi is a hírláz?

Egy olyan hírgyűjtő oldal, ahol a user lehet a főszerkesztő. A beállítások menüben minden egyes rovat (ahogy mi hívjuk hírstílus) tartalmi összeállítását szabadon variálhatja. Pl. meg tudja csinálni, hogy a focirovatban a kedvenc focicsapatáról több hír legyen, illetve, hogy a tech rovatban nagyobb legyen az Andoridról vagy az Apple-ről szóló hírek aránya. Ráadásként a kedves felhasználó a saját hírösszeállítását megoszthatja, így hozhat létre egy saját témája köré összeállított híroldalt, percek alatt.

A rendszer kezdőlapként is meg akarja állni a helyét, ez annyit jelent, számos hasznos widget áll a rendelkezésre amit a Windows ablakokhoz hasonlóan fel-le irányba szabadon átrendezhetünk. Van itt kereső, időjárás, tv műsor és valutaváltó is.

A következő oldalakban ezt a rendszert szeretném nektek részletesen bemutatni, illetve az utolsó oldalon bemutatok néhány jövőbeli tervet és fejlesztést, amiről a fórumban várom a véleményeiteket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Apple Airport Express (2012)

    Mit tud az Apple legkisebb routere, ami végülis egy digitális otthon majdnem teljeskörű kiegészítője?

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.