Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
hát tényleg sehol - mert nekik nincs
Bővebben: link -
Allien
veterán
Persze, ez nem ellened szól, hanem azt írtad, egyettlen! Akkor meg NE írj ilyet, főleg, ha tudod, hogy valótlan. Most gondold végig. Idetéved egy olyan ember, aki szánna rá pénzt, de lehet, hogy a rosszabbikat (Zalman) választja.
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!
Részben ezért fogok venni ThermalRight hűtőt (amúgy is a legjobbak), mert a nyomoronc zalman cpu hűtői nem kompatibilisek az alaplapommal (most ne fikázzátok az alaplapomat, a zalman mérnökeiben van a hiba, ez TÉNY!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Fogyjunk le!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Mobilinternet
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!