Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
Aktív témák
-
weihe
tag
Nade én már használtam az Audiograbbert XP alatt, akkor még ment.
A gond az, hogy a DVD-rom audio cd-nél össze-vissza ''recseg'' (pontosan olyan, mintha egy hangnál megakadna a lejátszás, és egyfolytában azt ismételgetné...)
Hogy mitől lett ilyan, passz. -
weihe
tag
Nos, nekem nem pont az XP-tuninggal van bajom, hanem az XP audio-cd lejátszási képességével. Konkrétan az, hogy nem megy :(
Amikor feltelepítettem az XP-t akkor még tuti ment, de a funkciót nem nagyon használtam. Ellenben nemrég gallyra ment az asztali CD-lemezjátszóm, ezért megpróbáltam számítógépen hallgatni. Az eredmény ordenáré recsegés-ropogás, zene ohne. Már próbáltam a DVD meghajtóm tulajdonságainál a ''Zenei CD digitális lejátszásának engedélyezése a CD-ROM eszközre'' opciót ki-be kapcsolgatni. Ha be van kapcsolva recsegés, ha nincs, akkor semmi hang se jön belőle (recsegés se :( )
Faxom kivan már !
Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest