Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
tudnál mondani egy-két ilyen programot?
mert jelen tudomásom szerint nem létezik semmi olyan program, satöbbi ami egy peccselt windowst megfertőzne.
de egyébként így van, egyik rendszer sem tökéletes ezért ajánlott a max. biztonsághoz víruskergető/tűzfal és nem csak a windowson.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
a vírus, amit elndít egy felhasználó egy normális program, ami a felhasználó kontextusában fut, nos, ha a felhasználó történetesen adminként fut, akkor ez a program bármit megtehet. Akkor van gáz, ha valamilyen hibát kihasználva tud magasabb szintű jogokhoz férni.
Utóbbi hibákat foltozzák a biztonsági javítások.
szal abban különösebben semmi rossz nincs, ha én írok egy programot ami begyűjt innen-onnan email címeket majd küld leveleket, mert akár az is lehet, hogy én ezt egy teljesen normális, megmagyarázható okból tettem.
Igazából az ms hibáját ott látom, hogy túl későn kezdték el nyomni a LUA-t és az xp-ben a default felhasználó admin jogosultsággal rendelkezik.
ettől függetlenül én spec. semmi kivetni valót nem látok abban, hogy ezért a szolgáltatásért leakaszt valami zsét (nem is tudjuk mennyit), ami egyébként is többnek látszik, mint egy szimpla antivírus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest