- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldeszű
tag
Nos öntsünk tiszta vizet ebbe az eizóba>> [link]
A moncsiban samsung S-PVA panel van (ua, mint a samu 214T-ben, vagy a VS VP2130b-ben). A legfőbb erénye, amit az ismertetője is kidomborít, hogy a gyors videók megjelenítésére és vágására is alkalmas... Viszont kevésbé arra, amire a sokkal drágább (bruttó 350 eFt-os) AS-IPS paneles, de lassú (30 ms) válaszidejű L997-es típus, azaz természethű szín- és szürkeárnyalat megjelenítésére. -
putti
aktív tag
Érdemes lenne ilyet venni? Már úgyértem azonos kategóriában van ilyen jó vagy jobb ami ennyibe kerül? Az eizo oldalán néztem,szép kis darab,felkeltette az érdeklődésemet.
Tudna valaki segiteni 21''-ban milyet érdemes venni?(mert ez már sok pénz és nem nagyon akarok mellényúlni)
A kiskerarak.hu-n néztem már, de ott egyik szaküzletben sem lehet még kapni.
Thx!
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
lesz vagy 300k...de vagy ha nem is annyi, de 250 biztosan...
-
Dassler
őstag
Ez a nagyobbik szimpi darab. Csak már megint nyálcsori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged