Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetésienket!

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz bwoay #85 üzenetére

Szia! Jöttem korrigálni. :D

''...a kimenő teljesítmény valóban nagyobb lett (12 mw helyett 18)...''

Az iMP-900-nál 2x16mW @ 16 Ohm.

Egyébként ennyivel tényleg jobb, mint az 550. Viszont szvsz. a 2x12mW is már elég ''kráftosan'' tud szólni (csak viszonyításképp: Sony, Pana discman-ek 2x5- 7mW). A formáról még annyit, hogy az valóban igaz, hogy jobbára táskában hordja az ember, de én pl. télen (vagy akár ősszel) a kabát belső zsebében szoktam hordani az 550-em. A zseb nyílása éppen akkora, hogy az 550-t bele tudom ''hengergetni''. Ezzel az egésszel csak azt akartam írni, hogy nekem biztos lenne egy pár olyan zsebem, amibe a 900-ast már nem tudnám bele tenni -> nem minden a laposság.

Ha tovább boncolgatjuk a design oldaláról a dolgot, akkor én még azzal is jobban ki lette volna békülve, ha az egésznek egy egységes pajzs formája van. De ez a kiharapott rész... ezzel nem tudok kibékülni.

• Pufokaboka

tag

válasz bwoay #85 üzenetére

:)
    Látod, ehhez én sem értek túl sokat. Mondjuk én eddig még csak olya discmant láttam, amin a hangerőszabályozó szabályzott minden kimenetet. És pl volt egy Pana discmenem, ami rettenetesen szarul szólt erősítősől. Igaz, ennek nem volt line kimenete, csak fülhallgató. Ennél azt éreztem, hogy az erősítője gyenge. De talán nem is ez a leg lényegesebb, többet adok egy-két véleményre, mint ezekre a számokra. A kérdés az volna, hogy ha próbáltad már erősítőre kötni az 550-et, akkor meg voltál-e (/voltatok-e) elégedve vele? Mert eddig senki nem panaszkodott, így remélem mindenkinek csak jó tapasztalata van. Akkor már tényleg csak az a kérdés, hogy a 900 formáját megszokja-e a szemem, illetve,hogy az milyen anyagokból van.

Új hozzászólás Aktív témák