- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Csapi007 #135 üzenetére
hááát, nem akarok senkit se bántani, meg megsérteni, de nekem ez olyan NO COMMENT dolog.
el is mondom miért hogy ne az legyen hogy : persze csak azért mondom mert irigy vagyok !!
1 : aki ilyen házra pályázik (asszem 80e körül van ha jól tudom) az biztos rengeteget koplal csakhogy megvehesse -->> ahaa, hát persze.
2 : belenézve a házba, az alkatrészekre gondolva biztos azok is valami ócska 3 generációval ezelőtti dolgok--->> hát persze. azért villog kifele a ROG alaplap meg az Infinity meg hasonlók.
nem is értem miért vesznek az emberek ilyen házat, pláne ennyiért.
mert sztem semmivel nem különbözik egy sima háztól, annyi a kül hogy ez tele van pakolva ventikkel, meg rajta van egy FATALITY felirat. ÉÉÉÉSSSSSSSS?? ezért megéri????
ennyi pénzért simán veszek 2 STACKER-t is akár,2 normális 600W-os táppal és az 1000000szer különb mint ez, mind méretre mind árra.de tegyük fel csak egyet veszek egy normális táppal, akkor is jobban járok mert olyan ház lesz amibe minden elfér a világon, és hasznosság szempontjából is jobb. jaaaaaa, és abba is tudok pakolni annyi ventit, amennyit csak akarok.
bocsa hogy ezt mind idefirkáltam, de azért mert valamire rá van firkálva 2 név (ZALMAN, FATALITY), azért nem hiszem hogy megérne akár feleennyi pénzt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest