Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Nos igen, 975x... Eddig ASUSos voltam, de a Gigabyte 955ös chipsetes lapja is jó lett és ez sem rossz! Kerestem én is a 4 ventit, sokáig végül metaláltam a 3 pines kábelüket (1db 3pines csati 2 ventihez?) ez nekem azt jelenti, hogy nem valószínű a magas fordulatszám, alapbeállításon, de csak csak fel lehet emelni a BIOSon, vagy progin keresztül...
Valaki említette hogy nem SB Live! 24 van bene hanem rendes Audigy2... Valami linket ha kérhetnék, mert én csak PH! Találtam hogy Live! van benne. Azért jó is lenne meg rossz is hisz nem rég vettem Audigy2 kártáyt... Azért jó, mert nem férne be a gépbe nekem most 3 PCI slot foglalt (az új alaplapoknál ezt hiányolom) és valamit ki kell hagynom. Tudja valaki, hogy van e benne SATA / SATA2 vezérlő (1,5gbps és/vagy 3gpbs)?
Amit nem igen értek az hogy csinálnak nagy böhöm házakat (nekem is ilyen van) és miért nem csinálnak nagyobb, valamivel nagyobb) alaplapokat hogy több slot legyen, vagy hogy távolabb legyenek ( nem szeretek VGA mellé kártyákat rakni és a 975ben a 2 PCI a 2PCI-E között van/ Levegőzés csökken).
Én így képzelem el ezt a gépet: [link]

Jó hogy megjenelik így a 955ös lapok ára csökken... Mennyibe kerül?? Na sejtése mindenkinek van, ráadásul hogy ez az első, eddig egyetlen 975ös lap....
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest