- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
jólvan-jólvan, ha ennyira fájdalmasan érint, nem feszegetem a 640kbytod...
mellesleg vicc volt, nem kell harapni.
''majd ha leül benned a lelkesedés és megpróbálod valóban használni, akkor rájössz mennyire nem jó.''
oké, majd meglátjuk, mint ahogy írtam.
miért véded az álláspontod, ha nem támadtam?
persze te jobban ismersz engem, mint bárki más, te tudod csak igazán, hogy mik az igényeim.
''a kockázás meg azért jó, mert mert nem egy külön desktopot kapunk minden oldalon, hanem gyak egy karika jellegű meghosszabítás, ami önmagába visszatér.
mint írtam ez már olyan megoldás, ami kiválthatja a dualmonitorokat.''
ezt most megint úgy mondod, mintha állítottam volna ellenkezőjét. de legyen, _csak és kizárólag emiatt_ jó ez a megoldás.
mellesleg mintha eddig nem lehett volna egységdesktopnál nagyobb ablakot csinálni, és könnyed mozdulattal váltani az asztalok közt, hogy a többi része is látsszon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest