- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Hát nem is tudom... Ezekkel szerintem alapvetően az a gond, hogy így, vadiújan, csillogó-villogó állapotban jól mutatnak, de fél év múlva, mikor két centi vastagon áll bennük a por és behomályosodik a plexi, akkor már egyáltalán nem esik jól ránézni...
Én mondjuk a régi tápegységem fedelét a jobb szellőzés érdekében egyszerűen leszedtem, a mostanin meg ventillátor van, úgyhogy egyik esetben sem túl célszerű ez a mod. Nálam meg első szempont az, hogy a gép hűvös legyen, meg halk, és csak a második az, hogy szép -ez viszont nem jelenti azt, hogy elzárkózom az ilyesmiktől, csak kissé feleslegesnek érzem.
Egyébként egy átlag háznak szerintem nagyon nagy ablakot kellene vágni az oldalára, hogy a táp látszódjon, így megintcsak nincs értelme. :)) Mod-fronton is láttuk már ezernyi aprócikk feltűnését és hangtalan kimúlását, úgyhogy nem hiszem, hogy a hasonló dolgokat túl komolyan kellene venni...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest